Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το ζητάει randomly σε τακτά χρονικά διαστήματα εδώ και κάνα χρόνο, και πλέον το "διαφημίζει" σε banner στο μέσο της εφαρμογής. Έτσι αποφάσισα να το κάνω ηλεκτρονικά μιας και μου δίνει τη δυνατότητα, και τους επισύναψα πρόσφατο λογαριασμό κινητής και εκκαθαριστικό εφορίας σύμφωνα με τις οδηγίες. Έλα μου ντε όμως που κάθε φορά η αίτηση "απορρίπτεται" και παραμένω μη-επικαιροποημένος. Κάνω κάτι λάθος μήπως απο το app, χρειάζεται κάποιο άλλο, διαφορετικό έγγραφο από αυτά που στέλνω;

Σε περίπτωση που τους γράψω κανονικά και δεν κάνω τίποτα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει επίπτωση στον λογαριασμό μου, κάποιο είδος κλείδωμα, μπλοκάρισμα κατάθεσης, ανάληψη κτλ; Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι μπορούν να στον κλειδώσουν .Δεν σου λέει που κολλάει;Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα να το κάνεις;

Όχι δεν λέει για ποιό λόγο αποτυγχάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα κι εγω και απορριφθηκε. Σε ερωτηση γιατι, ο "προσωπικος συμβουλος" που γραφει στο app οτι εχω με παρεπεμψε στο winbank, οι τυποι στο winbank με εστειλαν στο live chat, απο εκει στο phone banking και απο εκει ξανα πισω στον προσωπικο συμβουλο. Αφου εριξα αρκετα μπινελικια ως δια μαγειας η αιτηση αλλαξε στατους και εγκριθηκε.

Μπαχαλο.

Επεξ/σία από g_alkis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Tilemaxx 

Και εγώ μια από τα ίδια όπως περιγράφεις. 

55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι μπορούν να στον κλειδώσουν .Δεν σου λέει που κολλάει;Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα να το κάνεις;

Χαίρω πολύ! Ο σκοπός του ίντερνετ μπανκινγκ είναι να αποφύγεις να πας!

@g_alkis ελπιδοφόρο αυτό που λες.

Επεξ/σία από sargus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Το εκανα κι εγω και απορριφθηκε. Σε ερωτηση γιατι, ο "προσωπικος συμβουλος" που γραφει στο app οτι εχω με παρεπεμψε στο winbank, οι τυποι στο winbank με εστειλαν στο live chat, απο εκει στο phone banking και απο εκει ξανα πισω στον προσωπικο συμβουλο. Αφου εριξα αρκετα μπινελικια ως δια μαγειας η αιτηση αλλαξε στατους και εγκριθηκε.

Μπαχαλο.

Μαλακίες στο τετράγωνο. Τώρα τους παίρνω τηλ.

45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν υπάρχει άλλη λύση τι θα κάνεις;

Όταν δουλεύεις μέχρι το μεσημέρι πλήν Σ/Κ πώς να πάς;

EDIT:

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι τους πέτυχα Κυριακή βράδυ, και όντως προς έκπληξη μου δουλεύουν 24/7. Απ' ότι μου είπε ο υπάλληλος δεν υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός στο winbank η άλλο μπλοκάρισμα του λογαριασμού (κατάθεση-έμβασμα-αναληψη κτλ) σε περίπτωση μη-επικαιροποίησης στοιχείων, απλά κάποιες συγκεκριμένες συναλλαγές (μόνο διά μέσω τράπεζας) δεν προχωρούν αν δεν κάνεις επικαιροποίηση στον κισσέ. Άρα αυτό που είπε ο παραπάνω είναι αρβύλα.

Σε κάθε περίπτωση, μου είπε να ξανακάνω την αίτηση ανεβάζοντας τα αρχεία σε pdf και όχι jpg. Για να δούμε..

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 2
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/11/2019 στις 6:31 ΜΜ, Tilemaxx είπε

Μαλακίες στο τετράγωνο. Τώρα τους παίρνω τηλ.

Όταν δουλεύεις μέχρι το μεσημέρι πλήν Σ/Κ πώς να πάς;

EDIT:

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι τους πέτυχα Κυριακή βράδυ, και όντως προς έκπληξη μου δουλεύουν 24/7. Απ' ότι μου είπε ο υπάλληλος δεν υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός στο winbank η άλλο μπλοκάρισμα του λογαριασμού (κατάθεση-έμβασμα-αναληψη κτλ) σε περίπτωση μη-επικαιροποίησης στοιχείων, απλά κάποιες συγκεκριμένες συναλλαγές (μόνο διά μέσω τράπεζας) δεν προχωρούν αν δεν κάνεις επικαιροποίηση στον κισσέ. Άρα αυτό που είπε ο παραπάνω είναι αρβύλα.

Σε κάθε περίπτωση, μου είπε να ξανακάνω την αίτηση ανεβάζοντας τα αρχεία σε pdf και όχι jpg. Για να δούμε..

Αυτό στα bold ισχυει 100%;;;

Λεω μιας και δινεται η δυνατοτητα να ανεβασεις αρχεια για επικαιροποιηση, και μιας και ειμαι εξωτερικο, να το δοκιμασω. Αλλά φοβαμαι μην παει κατι στραβα και κλειδωθεί ο λογαριασμος. Δεν με παιρνει να συμβει αυτό, γιατι τον χρησιμοποιω για συναλλαγες στην Ελλαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανω απο ενα χρονο μου ζηταει επικαιροποιηση. Απο πριν την καραντινα (αρχες του χρονου) κανω επικαιροποιηση και παντα αποτυγχανει. Τα αρχεια που στελνω ειναι σε pdf.
Οταν ξεκινησα να μιλαω με το support μεσω εμαιλ , γιατι αποτυγχανει , απλα μου λεγανε οτι πρεπει να παω απο το καταστημα. Επρηξα @@ γιατι θεωρω καταντια να σε αναγκαζουν να πας απο το καταστημα ενω ολα μπορουν να γινουν ηλεκτρονικα , αλλα τιποτα. Αφου τους κουρασα αρκετα για να μου πουν τον λογο που επρεπε να περασω απο το καταστημα , η απαντηση ηταν για να ταυτοποιηθει η ταυτοτητα μου.
Τους ειπα να σκαναρω οποιοδηποτε εγγραφο (ταυτοτητα , διαβατηριο) θελουν για να ταυτοποιησουν οτι ειμαι εγω ο κατοχος του λογαριασμου και οχι καποιος απατεωνας που θελει να κλεψει το 1 ευρω απο τον λογαριασμο , αλλα εκει αυτοι..δεν νογανε που λενε και στο χωριο μου.
Εκτοτε , απλα τραβαω επικαιροποιησεις , γνωριζοντας οτι θα απορριφθουν , ετσι απλα για να απασχολω το συστημα , να μην ξεχνιομαστε :) Τοσο καιρο που μενει ο λογαριασμος μη επικαιροποιημενος δεν ειδα καποιο μπλοκαρισμα καπου. Αν και σπανια τον χρησιμοποιω. Αν κανουν καποια φραγη ή οτιδηποτε , θα παρω το 1 ευρω μου και θα το παω σε αλλη τραπεζα :)

Το περιεργο ειναι οτι στην Εθνικη , δεν μου εχουν ζητησει επικαιροποιηση , σε λογαριασμο που εχω αρκετα χρονια...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα η Πειραιώς μου ζητάει επικαιροποίηση (και της γυναίκας μου) πάνω από 5 χρόνια. Δοκίμασα ηλεκτρονικά αλλά τίποτα. Και μάλιστα ο υπάλληλος στο τηλέφωνο μάλλον με δούλευε κιόλας διότι μου έλεγε "μα γιατί κύριε; μια χαρά γίνεται ον΄λαιν". Τελικά μετά από προσπάθειες κατάλαβα ότι δε γίνεται ονλαιν, και μετά από ξανά τηλέφωνα κτλ. συμπέρανα ότι πρέπει να πάω από κει.

Πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής που δεν έχω κάνει επικαιροποίηση.

Δημοσ.
2 minutes ago, mphxths said:

Πανω απο ενα χρονο μου ζηταει επικαιροποιηση. Απο πριν την καραντινα (αρχες του χρονου) κανω επικαιροποιηση και παντα αποτυγχανει. Τα αρχεια που στελνω ειναι σε pdf.
Οταν ξεκινησα να μιλαω με το support μεσω εμαιλ , γιατι αποτυγχανει , απλα μου λεγανε οτι πρεπει να παω απο το καταστημα. Επρηξα @@ γιατι θεωρω καταντια να σε αναγκαζουν να πας απο το καταστημα ενω ολα μπορουν να γινουν ηλεκτρονικα , αλλα τιποτα. Αφου τους κουρασα αρκετα για να μου πουν τον λογο που επρεπε να περασω απο το καταστημα , η απαντηση ηταν για να ταυτοποιηθει η ταυτοτητα μου.
Τους ειπα να σκαναρω οποιοδηποτε εγγραφο (ταυτοτητα , διαβατηριο) θελουν για να ταυτοποιησουν οτι ειμαι εγω ο κατοχος του λογαριασμου και οχι καποιος απατεωνας που θελει να κλεψει το 1 ευρω απο τον λογαριασμο , αλλα εκει αυτοι..δεν νογανε που λενε και στο χωριο μου.
Εκτοτε , απλα τραβαω επικαιροποιησεις , γνωριζοντας οτι θα απορριφθουν , ετσι απλα για να απασχολω το συστημα , να μην ξεχνιομαστε :) Τοσο καιρο που μενει ο λογαριασμος μη επικαιροποιημενος δεν ειδα καποιο μπλοκαρισμα καπου. Αν και σπανια τον χρησιμοποιω. Αν κανουν καποια φραγη ή οτιδηποτε , θα παρω το 1 ευρω μου και θα το παω σε αλλη τραπεζα :)

Το περιεργο ειναι οτι στην Εθνικη , δεν μου εχουν ζητησει επικαιροποιηση , σε λογαριασμο που εχω αρκετα χρονια...

Βασικά δεν ζητάει ταυτότητα το αυτόματο σύστημα. Άλλαξα ταυτότητα και θέλησα να την περάσω στο σύστημα και είδα οτι δεν ζητάει καν ταυτότητα για επικαιροποίηση, παρά μόνο λογαριασμό ΔΕΚΟ και εφορία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sargus είπε

Πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής που δεν έχω κάνει επικαιροποίηση.

Φιλος μου με λογαριασμο στην Πειραιως που του ζητουσε και αυτου επικαιροποιηση καποια στιγμη του μπλοκαρε καποιες ενεργειες που μπορουσε να κανει μεσω e-banking στον λογαριασμο. Ισως επειδη αυτος τον χρησιμοποιει πολυ να τον μπλοκαρανε στοχευμενα. Εμενα με 1 ευρω και μηδεν κινησεις σου λεει τι να του μπλοκαρουμε...χεσμενους μας εχει. Δεν ξερω στα σιγουρα ποιους και αν μπλοκαρει το συστημα αν δεν επικαιροποιησεις.

3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Βασικά δεν ζητάει ταυτότητα το αυτόματο σύστημα. 

Δεν ζηταει , αλλα αυτοι ζητανε να παω απο το καταστημα να προσκομισω ταυτοτητα , γνησιο υπογραφης ή οτιδηποτε τελοσπαντων θεωρουν αυτοι οτι θα ταυτοποιησει την ταυτοτητα μου.
Στην τελικη ας τροποποιησουν το συστημα να δεχεται και τετοια εγγραφα...
Εγω τους ειπα να τους σκαναρω ο,τι εγγραφο θελουν , και να τους το στειλω μεσω εμαιλ . Του κερατα , αν ειμαι απατεωνας και εχω ολα τα εγγραφα του νομιμου κατοχου και ασχολουμαι επι μερες να τους απανταω στα εμαιλς για να κλεψω το 1 ευρω του λογαριασμου , χαλαλι μου...
Ας κανουν βιντεοκληση μαζι μου να βαλω την φατσα μου διπλα διπλα με τα εγγραφα οπως κανουν οι πορνοσταρς στα interviews για να δειξουν οτι ειναι ενηλικες :)

Δημοσ.

Καταλαβα. Την ξεχνω την επικαιροποιηση online. Δεν θα προσπαθησω καν. Αν ποτέ εχω κεφια θα περασω απο καταστημα. Ευχαριστώ παιδια! 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...