red7genius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ακόμα και η απόδειξη γράφει τρόπο πληρωμής.Οπότε αν γραφει μετρητά και υπάρχει και ανάλογη χρέωση σε κάρτα τοτε ........ Όχι πάντα. Σε κάποια βενζινάδικα, είτε πληρώσεις με μετρητά είτε με κάρτα, η απόδειξη είναι η ίδια. Δεν συνδέεται το POS με την ταμειακή.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ας μας πει ο φίλος τι έκανε και ας αφήσουμε τα σενάρια.
Djzan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, paperscore είπε Μόλις έχω νέα παιδιά, θα γράψω. τουλαχιστον να αξοιζε τον κοπο το ποσό 😋
nikoskard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μου είχε συμβεί πριν από 2 χρόνια, σε αγορά 2 iPhone SE από γνωστή αλυσίδα παράλληλης εισαγωγής στο κέντρο της Αθήνας. Χτύπαγε πρόβλημα το μηχάνημα και η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, αλλά τα χρήματα τα τράβηξε κανονικά, κάτι το οποίο αντιλήφθηκα εκ των υστέρων. Μετά από τηλέφωνο στο μαγαζί, το οποίο με εξυπηρέτησε άμεσα, επικοινώνησε με Εθνική και σε 2 μέρες πιστώθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό.
totem_lost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μου έχει συμβεί και εμένα με κάρτα τράπεζας του εξωτερικού και POS στην Ελλάδα στο οποίο όμως έβγαλε την συναλαγή ανεπιτυχή (παρόλαυτα κράτησε το ποσό). Έστειλα ένα μήνυμα στην τράπεζά μου και μέσα σε 5 εργάσιμες που κατάφεραν να ελέγξουν τις λεπτομέρειες της συναλλαγής, μου το είχαν επιστρέψει. Μην ανησυχείς είναι αρκετά failsafe το σύστημα δεν θα χαθούν τα χρήματά σου.
LouCi4er Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ειχε συμβει και σε εμας στο μαγαζι (με ανταλακτικα) που δουλευα κατι παρομοιο.Ειχε τελειωσει το χαρτι του pos μολις χτυπησαμε μια καρτα.Η συναλλαγη ομως ειχε γινει κανονικα.Μολις αλλαξαμε χαρτι,θεωρησε ο εξυπνος ο συναδελφος οτι δεν εγινε η συναλλαγη και χτυπησε ξανα την καρτα(μην ρωτατε γιατι δεν πατησαμε επανεκτυπωση τελ συναλλαγης,δεν μας εφτασε μεχρι εκει το μυαλο).Το ποσο πληρωθηκε δυο φορες.Μετα απο 2-3 μερες ηρθε ο πελατης και μας ειπε οτι τον χρεωσαμε δυο φορες.Μετα απο ελεγχο στην τραπεζα οτι οντως χρεωθηκε το ποσο 2 φορες,το αφεντικο του εδωσε πισω τα χρηματα,ζητησαμε συγγνωμη και εμειναν ολοι ευχαριστημενοι.Τουλαχιστον τωρα που εφτιαξες το app καθε φορα που βγαινουν λεφτα απο τον λογαριασμο-καρτα σου,θα σε ειδοποιει η εφαρμογη.
paperscore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Djzan είπε τουλαχιστον να αξοιζε τον κοπο το ποσό 😋 100 ευρώ είναι. Δεν τα λες κ λίγα. Επικοινώνησα με το κατάστημα, μου είπε αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν ξεμπλοκαρει το ποσό να πάω το απόγευμα από εκεί να δούμε τι θα κάνουμε. 1
paperscore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Όλα καλά παιδιά. Πήγα σήμερα το πρωί με το αποδεικτικό της τράπεζας και σε λίγες ώρες μου τα γύρισαν πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα