Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45Τ.Μ.250 ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ.

ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ!

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΟΧΙ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Pariis είπε

Χωρίς συμβόλαιο μην πληρώσεις τίποτα.

AYTO,βεβαια ειναι σιγουρο οτι θα σε βγαλει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matina21 είπε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45Τ.Μ.250 ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ.

ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ!

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΟΧΙ?

Ο παράνομος, του παράνομου, ώ παράνομε. 

Μην υπογράψεις τίποτα. Αν τον ξεχρεώσεις καλώς. 

Ήξερε εξ αρχής που έμπλεκε, με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

Δεν γνωρίζω αν αλλάξει μέχρι τότε ,κάτι ,στα οικονομικά σου.Αν αλλάξει,καλώς.Αν δεν αλλάξει, μαθηματικά,βλέπω να τον πιστολιάζεις. 

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

Όχι μην υπογράψεις τίποτα.

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

Απο που προκύπτει η δήλωση σου οτι του χρωστάς ενοικια αφου ποτε δεν εχεις ενοικιάσει τον χωρο του ??
Το οτι δεν σου εχει κανει συμβόλαιο παει να πει οτι βαζει το 100% τον χρημάτων στην τσεπη του και με την φορολογια που ειναι κοντα στο 50% για τα ενοικια εχει βγαλει αυτα που του χρωστάς και αλλα τοσα, αρα πες του δεν πρεπει ουτα να μιλαει ουτε να φοβατε οτι δεν θα τα παρει γιατι τα εχει παρει απο αλλου + αυτα που θα του δωσεις εσυ, και πες του οτι δεν μπορεις να κανεις δηλωση για ενοικια φαντασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν τα είχατε δηλώσει κανονικά θα έπαιρνες και επίδομα ενοικίου με τοσο χαμηλό εισόδημα.

Εσύ χάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, darkman είπε

Απο που προκύπτει η δήλωση σου οτι του χρωστάς ενοικια αφου ποτε δεν εχεις ενοικιάσει τον χωρο του ??
Το οτι δεν σου εχει κανει συμβόλαιο παει να πει οτι βαζει το 100% τον χρημάτων στην τσεπη του και με την φορολογια που ειναι κοντα στο 50% για τα ενοικια εχει βγαλει αυτα που του χρωστάς και αλλα τοσα, αρα πες του δεν πρεπει ουτα να μιλαει ουτε να φοβατε οτι δεν θα τα παρει γιατι τα εχει παρει απο αλλου + αυτα που θα του δωσεις εσυ, και πες του οτι δεν μπορεις να κανεις δηλωση για ενοικια φαντασμα.

Η φορολογία στα ενοίκια δεν είναι 50%, εκτός αν λαμβάνεις ενοίκια που ξεπερνούν τα 35000 ευρώ ετησίως.

Μην διαδίδετε ανακρίβειες. Μέχρι 12000 ευρώ, η φορολογία ακινήτων είναι 15%.

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pariis είπε

Επίσης αν τα είχατε δηλώσει κανονικά θα έπαιρνες και επίδομα ενοικίου με τοσο χαμηλό εισόδημα.

Εσύ χάνεις.

πόσα χρήματα πιστεύεις πως κερδίζει ο ενοικιαστής ακριβώς επειδή ο ιδιοκτήτης τα παίρνει μαύρα;

η λογική πάει να χαθεί σε αυτήν την χώρα. όταν κάνεις μια συμφωνία κοιτάς να την τηρείς καθώς όταν κάνεις μια συμφωνία την κάνεις με τον συμφέρον σου.

το ότι εδώ και 3 χρόνια νοικιάζεις γκαρσονιέρα με 250 ευρώ ενώ έχεις 500 ευρώ εισόδημα και παιδί φοιτητή; πραγματικά με πόσα ζεις τον μήνα;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

για μένα χάνει ο ενοικιαστής περισσότερα από την μη δήλωση ενοικίου

καθώς όπως είπαν άλλοι φίλοι πιθανόν να χάνει και την επιδότηση ενοικίου μιας και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του το μηνιάτικο είναι 500 ευρώ

το "μαύρο" ενοίκιο είναι 250 ευρώ

έχει και παιδί (φοιτητή)

ο ιδιοκτήτης δεν χάνει για μένα αντιθέτως κερδίζει καθώς τα εισπράττει "μαύρα"

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ο ιδιοκτήτης δεν χάνει για μένα αντιθέτως κερδίζει

Έτσι, και επιπλέον ανά πάσα στιγμή σε πετάει έξω και ούτε σε ξέρει ούτε σε είδε.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της είπε 250 ευρώ χωρίς συμβόλαιο γιατί τα ήθελε μαύρα. Αν ο ενοικιαστής επέμενε  για συμβόλαιο θα της έλεγε 350 ευρώ. Οπότε τα βρήκαν στα 250 μαύρα και είναι και οι 2 κερδισμένοι. 

• Like 1
Δημοσ.

να ξερεις οτι μπορει να σε πεταξει εξω την επομενη μερα και να ψαχνεσαι. Ειτε υπεγραψε και πληρωσε, ειτε φυγε οσο το δυνατον πιο συντομα.

Αφου ειστε 3 χρονια ετσι γιατι να μαλωσετε στο τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...