Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω εαν υπάρχει ήδη ανοιγμένο άλλο θέμα ακριβώς σαν αυτό αλλά ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν φίλοι που έχουν σταθερά επιλογές π.χ. ποιοτικών παπουτσιών  όπως τα Camper που προτιμώ εγώ και τη γνώμη μας γι αυτά ή παρόμοιες ποιοτικές μάρκες....

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mp123 είπε

Βαλε κατι παραπανω και παρε timberland.δεν αξιζουν στα λεφτα τους τα camper.

τα camper αξιζουν μονο αν ειναι η τιμη κατω των 100, απο κανα στοκατζιδικο

Δημοσ.

εγω περιμενω να ανοιξει η παλιο μπλακ φραντει για να παρω μποτακια...

Ηδη εχω βρει κατι συμπαθητικα αλλα πονταρω μηπως σκασει κατι καλο.

Αν θες καλα μποτακια παρε The North Face

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έδινα ποτέ μου μια "περιουσία" να πάρω καλό παπούτσι πέρα από αθλητικό για γυμναστήριο ή δραστηριότητα. Ακόμα κι εκεί κρατώ μια επιφύλαξη γιατί υπάρχουν και αθλητικά no name πολύ μαλακά κι ευλύγιστα (τα γνωστά των παζαριών με τις μάρκες τυπωμένες) που τουλάχιστον εμένα μου βγήκαν "σκυλιά" και δεν μυρίζουν ούτε μετά από 3 χρόνια. Ξέροντας πια πολλά για την κατασκευή των παπουτσιών (έχουμε κατάστημα λιανικής), δεν βρίσκω κανένα λόγο να πάρω ακριβό παπούτσι αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο πέλμα και χρειάζεται να φοράω π.χ. μόνο δερμάτινο. Θα σας πω μόνο ότι πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μεγάλες εταιρίες, παραγγέλνουν τα σχέδια που τους ενδιαφέρουν απευθείας στην Κίνα και μέσα στον πάτο τυπώνουν την επωνυμία τους. Εννοείται ότι και τα κουτιά γράφουν την επωνυμία τους κι έτσι, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβει ο καταναλωτής ότι το παπούτσι είναι made in China. Φυσικά μπορεί να το σκεφτεί λόγω χαμηλής τιμής. Ξέρω όμως και εταιρία που δεν πουλάει καθόλου φθηνά κι όμως όλα τα παπούτσια είναι εισαγωγή απο Κίνα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στις μάρκες που ειπώθηκαν πιο πάνω, ούτε στη μάρκα του θέματος (δεν γνωρίζω). Γνωρίζοντας όμως τα υλικά που χρησιμοποιούνται, πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να δώσω πολλά χρήματα για κάτι που μπορώ να βρω με πολύ πιο λίγα. Το θεωρώ χαζό, ακόμα κι αν σου περισσεύουν. Υπάρχει η μανία του κόσμου να νομίζει ότι αγοράζει κάτι πολύ ποιοτικό αν πληρώσει πολλά. Είναι μύθος. Ξέρω πολύ κόσμο που αγόρασε ακριβά παπούτσια και μέσα σε μια χρονιά ξεκόλλησε η σόλα ή έσπασε το τακούνι. Ας απομυθοποιήσουμε κάποια στανταρ που έχουμε στο μυαλό μας.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Τα μόνα παπούτσια που αξίζει να πληρώσεις είναι αθλητικά για επιδόσεις, όχι για βόλτα, πχ. άρσης βαρών ή τρεξίματος αν το κάνει κάποιος και τα καθαρά δερμάτινα με σόλες που επιδιορθώνονται. Εκεί πάμε σε άλλο budget αλλά και νοοτροπία όπως μπότεςRed Wing , Allen Edmonds κλπ. Παράλληλα υπάρχουν και κλασικά κομμάτια και εταιρείες που έχουν χτίσει όνομα όπως η Timberland και η Clarks, αλλά εκεί ξεκινάνε οι συμβιβασμοί.

Τα καλά δερμάτινα παπούτσια όμως δε χαλάνε και επιδιορθώνονται. Αν κάποιος επενδύσει σε τέτοιου είδους παπούτσια, θα τα έχει για πάντα και σιγά σιγά θα χτίσει μια μεγάλη συλλογή από δυνατά κομμάτια. Υπάρχουν πλέον κι εταιρείες στο internet όπως Velasca , Thursday Boots και Meermin μεταξύ άλλων που σκοτώνουν και σε τιμή και σε ποιότητα, πραγματικά VFM 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ αόριστο θέμα στο οποίο επισης ισχύει το γενικώς ο,τι πληρώνεις παιρνεις. Κάπου θα δώσεις παραπάνω για την τεχνολογια, αλλου για τα υλικά, για το design , φυσικά το brand κλπ 

Adidas, Nike, asics, vans, Salomon, north face, timberland, Hogan,  Prada, Salvatore ferragamo, Tommy Hilfiger, tod’s, Stuart Weitzman, Tory Burch, ugg. Το καλοκαιρι πήρα και το πρωτο μου sneaker Lacoste , μια χαρά με βόλεψε. 

Καποια στιγμη πήγα να παρω dsquared sneakers. Μια που τα φόρεσα και μια που τα έβγαλα. Πολυ σκληρό παπούτσι αλλα μου χει καρφωθεί να παρω στο μέλλον. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Τα μόνα παπούτσια που αξίζει να πληρώσεις είναι αθλητικά για επιδόσεις, όχι για βόλτα, πχ. άρσης βαρών ή τρεξίματος αν το κάνει κάποιος και τα καθαρά δερμάτινα με σόλες που επιδιορθώνονται. Εκεί πάμε σε άλλο budget αλλά και νοοτροπία όπως μπότεςRed Wing , Allen Edmonds κλπ. Παράλληλα υπάρχουν και κλασικά κομμάτια και εταιρείες που έχουν χτίσει όνομα όπως η Timberland και η Clarks, αλλά εκεί ξεκινάνε οι συμβιβασμοί.

Τα καλά δερμάτινα παπούτσια όμως δε χαλάνε και επιδιορθώνονται. Αν κάποιος επενδύσει σε τέτοιου είδους παπούτσια, θα τα έχει για πάντα και σιγά σιγά θα χτίσει μια μεγάλη συλλογή από δυνατά κομμάτια. Υπάρχουν πλέον κι εταιρείες στο internet όπως Velasca , Thursday Boots και Meermin μεταξύ άλλων που σκοτώνουν και σε τιμή και σε ποιότητα, πραγματικά VFM 

Ισχύει, τα Meermin είναι κλάσεις ανώτερα απ οτιδήποτε "επώνυμο" μπορεί να αγοράσει κανείς στην ίδια τιμή εδώ (τα suede τους είναι λιγο gtp βέβαια, δεν αξίζουν νομίζω). Εγώ έχω double monks και oxfords.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zygorito είπε

Ισχύει, τα Meermin είναι κλάσεις ανώτερα απ οτιδήποτε "επώνυμο" μπορεί να αγοράσει κανείς στην ίδια τιμή εδώ (τα suede τους είναι λιγο gtp βέβαια, δεν αξίζουν νομίζω). Εγώ έχω double monks και oxfords.

αυτα ομως με τι παντελονι τα φορας? γιατι με τζιν δεν πρεπει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lumini είπε

αυτα ομως με τι παντελονι τα φορας? γιατι με τζιν δεν πρεπει

Και με τζιν μπορείς να τα βάλεις αρκεί να ταιριάζει το απο πάνω, πχ πουκάμισο ocbd, μπλέιζερ ή πουλοβεράκι. Επίσης πάνε με κοτλέ ή μάλλινα. Γενικα άμα ταιριάζει το χρώμα πάνε με όλα, και αυτο που παίζει ρόλο είναι το απο πάνω όχι το παντελόνι.

Γενικά καλύτερα με slim παντελόνια δείχνουν πιο κομψά

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 2
Δημοσ.

πολύ δυνατή φίρμα κι αυτά τα Meermin  αλλά δεν ξερω αν μπορείς να τα βρεις εύκολα στην ελλάδα.Όσο γενικότερα για το ντύσιμο υπάρχει και η άποψη που λέει ότι αν φοράς καλό παπούτσι ε εε δεν μπορεί να φοράς και μπουφαν των 30 ευρώ...κοκ Η να το πω αλλιώς μοιάζει γυφτιά να φοράς απ το παζάρι εσώρουχο και ακριβό παντελόνι...αλλά οκ περί ορέξεως

Πάντως παρά την κρίση που περάσαμε και υπήρχαν και υπάρχουν πολλά άτομα που δεν συμβιβάζονται με συνηθισμένα σειράς ρουχα....φυσικά...εφ όσον εργάζονται ε?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AMSTERIS είπε

πολύ δυνατή φίρμα κι αυτά τα Meermin  αλλά δεν ξερω αν μπορείς να τα βρεις εύκολα στην ελλάδα.Όσο γενικότερα για το ντύσιμο υπάρχει και η άποψη που λέει ότι αν φοράς καλό παπούτσι ε εε δεν μπορεί να φοράς και μπουφαν των 30 ευρώ...κοκ Η να το πω αλλιώς μοιάζει γυφτιά να φοράς απ το παζάρι εσώρουχο και ακριβό παντελόνι...αλλά οκ περί ορέξεως

Πάντως παρά την κρίση που περάσαμε και υπήρχαν και υπάρχουν πολλά άτομα που δεν συμβιβάζονται με συνηθισμένα σειράς ρουχα....φυσικά...εφ όσον εργάζονται ε?

Δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα γιατί απ' ότι κατάλαβα είναι μόνο online αλλά είναι σχεδόν true to size

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...