Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AMSTERIS είπε

Πάντως παρά την κρίση που περάσαμε και υπήρχαν και υπάρχουν πολλά άτομα που δεν συμβιβάζονται με συνηθισμένα σειράς ρουχα....φυσικά...εφ όσον εργάζονται ε?

μπα μη τρως το παραμυθι, οποιος δουλευει για 700 ευρω δε θα δωσει 150 για πουκαμισο και 200 για μπουφαν, αλλα θα αγορασει τα τουρκικα, που τα κανουν 99% ιδια με τα αυθεντικα. Προσοχη, μιλαω για βαμβακερά και τζιν, που πραγματι οι μαιμουδες ειναι σχεδον τελειες. 

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.

προφανώς ο καθένας ξέρει για τον ευατό του αλλά προσωπικά ξέρω πολύ κόσμο που είναι αιχμάλωτος της λεγόμενης αισθητικής του...ειδικά στην επαρχία...στην πόλη Αθήνα Θεσσαλονίκη και με το βρακί ανάποδα να βγεις δεν τρέχει τίποτε...στην επαρχία οι περισσότεροι παίζουν και ακολουθούν το πρότυπο του ρόλου που νομίζουν πως παίζουν κοκ..Αλλά πάμε σε  άλλα μονοπάτια τώρα...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

προφανώς ο καθένας ξέρει για τον ευατό του αλλά προσωπικά ξέρω πολύ κόσμο που είναι αιχμάλωτος της λεγόμενης αισθητικής του...ειδικά στην επαρχία...στην πόλη Αθήνα Θεσσαλονίκη και με το βρακί ανάποδα να βγεις δεν τρέχει τίποτε...στην επαρχία οι περισσότεροι παίζουν και ακολουθούν το πρότυπο του ρόλου που νομίζουν πως παίζουν κοκ..Αλλά πάμε σε  άλλα μονοπάτια τώρα...

αδικο δεν εχεις, αλλα σε μια λαικη να πας ειτε αθηνα ειτε αλλου, μαιμουδες εχει παντου. Πλεον εχει και επωνυμα second hand

Δημοσ.

ο πλούτος που υπήρξε παλιότερα δεν είναι κάτι που το προσπερνάς εύκολα...ξέρω άτομα που προκειμένουν να μην κατεβούν επίπεδο έκαναν και δεύτερη δουλειά αλλά η φίρμα φίρμα...

• 9 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φτυαράκι γιατί παιδεύω ένα Ardbeg. Η NAK με στενοχώρησε στα παπούτσια. Λεπτή φλύδα δέρματος πάνω σε ύφασμα , φθάρθηκε πριν το καταλάβω και τώρα δείχνει παλιό μετά από 3 μήνες. 

ΑΛΛΑ.  Βρήκα στο Outlet στο νούμερό μου Moreschi 100ευρώ, καφέ wing tip ΤΕΛΕΙΟ. (από 300-400)

ΓΙα να καταλάβετε τη διαφορά στο δέρμα, το πάνω μέρος του παπουτσιού σε σχέση με Clarks και Camper και ΝΑΚ , είναι σαν ΤΑΝΚ. Τα φορούσα με τις πυτζάμες και κάλτσα χοντρή στο σπίτι για να ''σπασουν'' Δεν το συζητάω να βγεις έξω για πολύ ώρα στην αρχή. Σε έχουν χτυπήσει. 

Και όμως η δουλίτσα έγινε σωστά (μη τα πάτε σε τσαγκάρη, φορέστε τα καινούρια καλά δερμάτινα στο σπίτι για να πάρουν σωστά το σχήμα) και τα παπούτσια είναι μια χαρά άνετα για 10+ώρες ποδαρόδρομο (πωλήσεις). 

Αυτό περίπου σε καφέ. Πάει με τα πάντα εκτός από βερμούδα και φόρμα και μαύρο κοστούμι.

https://www.moreschi.it/collections/shop-online-men-shoes-lace-ups/products/bordeaux-calfskin-derby-shoes-043540a

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...