Προς το περιεχόμενο

SKY Telecom

Mifune

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχουν βάλει άτομα στο Ηράκλειο Κρήτης. Αλλά απ' ότι μαθαίνω δεν είναι σταθερή στις ταχύτητες ακόμη.

Δημοσ.

Η μορφολογια του Ηρακλειου δημιουργει προβληματα και φυσικα η οπτικη επαφη παιζει τεραστιο ρολο οποτε δεν ειναι μια λυση για ολους.
Οσοι παιρνουν απο το κεντρο (Αγιο Μηνά) ειναι κομπλε αν παιρνεις απο τα βουνα τριγυρω εξαρταται απο το υψος που μπορεις να σηκωσεις την κεραια,αν ο γειτονας δεν εχει σηκωσει κανεναν οροφο ακομα παρανομα κλπ κλπ.
Στην αρχη ειχαν καποια προβληματα με την Ρογδια και ηρθαν τεχνικοι απο πανω και τα εφτιαξαν.
Αλλαξα βουνο που επαιρνα και η γραμμη επιτελους ηταν παραπανω απο την διαφημιζομενη ταχυτητα (συμμετρικο 35/35) και σταθερη αλλα ο αερας μου ξηλωσε τους στυλους και περιμενω πιο βαρεως τυπου.
Στο κεντρο που γνωστοι μου θελουν να βαλουν Internet σε ολοκληρη πολυκατοικια τους εστειλα σε αυτους παρα τις δικες μου δυσκολες εβδομαδες γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση ειδικα οταν εχεις να κανεις με φοιτητες και AirBnB που θες να γλυτωσεις παγια και δεν σε απασχολει το τηλεφωνο (αλλα σου δινει και την δυνατοτητα να βαλεις).
Για εμενα που οι ταχυτητες upload πρεπει να ειναι μεγαλες δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη (και ουτε θα υπαρξει για τα επομενα 2 χρονια και ΑΝ μεχρι να φερουν VDSL στον Μασταμπα) οσο επαιζα στην καινουργια κεραια και το ping ηταν καλο (Online Games) και η γραμμη σταθερη.
Παιζει ρολο και η ταχυτητα που θα διαλεξεις αλλα γενικα ευχαριστημενος  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω την skytelekom 2 μήνες αρκετά σκαμπανεβασματα στην ταχύτητα όχι σταθερή και το ασύρματο πολλές φορές είναι στο πάτωμα δεν κουνιέται

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/2/2020 στις 9:57 ΠΜ, Sotosgl είπε

... η γραμμη επιτελους ηταν παραπανω απο την διαφημιζομενη ταχυτητα (συμμετρικο 35/35) και σταθερη ...

Sotosgl μπορείς να κάνεις ping logging για μερικές μέρες στο 1.1.1.1 να δούμε πόσο σταθερό είναι. Κοιτάζω να βάλω στη Σταλίδα και ίσως με την μέτρηση σου να έχω μια ιδέα τι παίζει. Επίσης όταν τρέχαμε το Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Ηρακλείου, το lag στους κόμβους ήταν εκθετικό με τους πελάτες που συνδέονταν. Υποθέτω τώρα που το δίκτυο είναι ακόμα μικρό ίσως να είναι στην βέλτιστη απόδοσή του.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Athoz είπε

Sotosgl μπορείς να κάνεις ping logging για μερικές μέρες στο 1.1.1.1 να δούμε πόσο σταθερό είναι. Κοιτάζω να βάλω στη Σταλίδα και ίσως με την μέτρηση σου να έχω μια ιδέα τι παίζει. Επίσης όταν τρέχαμε το Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Ηρακλείου, το lag στους κόμβους ήταν εκθετικό με τους πελάτες που συνδέονταν. Υποθέτω τώρα που το δίκτυο είναι ακόμα μικρό ίσως να είναι στην βέλτιστη απόδοσή του.

Μπορει καποια στιγμη να κανω βιντεο για την Skytelecom αλλα εχω αναφερθει για την ωρα μονο στα lives για το πως δουλευει.
Με το ping επειδη παιζω games εβαλα screenshots σε προηγουμενα comments αλλα ειναι στα ιδια επιπεδα με την Adsl μου.
Το καλο ειναι οτι επειδη εγω με την συμμετρικη ειμαι πιο απαιτητικος χρηστης σε σχεση με αυτους που εχουν 24/2 που παιρνουν σχεδον παντα το μαξ και ειχα καποια θεματα χαμηλου συγχρονισμου στο upload (10-15 δηλαδη) μου το εφτιαξαν αφου μιλησα μαζι τους και εχουν δρομολογησει εξτρα αναμεταδοτες για αυτες ;) 

Δημοσ.

Θα κοιτάξω τι άλλες αναφορές έχεις κάνει στο φορουμ και τι έχουν γράψει οι υπόλοιποι γιατί ήταν το πρώτο θέμα που διάβασα αυτό. Ίσως να κάνουμε ένα θέμα για την υπηρεσία, για να βλέπουμε πως είναι ο εξοπλισμός και τι επιδόσεις έχει ο κάθε ένας στην περιοχή του. Ευχαρτιστώ!

Δημοσ.

εγω παιρνω απο τα 6χιλ me ubiquiti litebeam και εχω το 24/2 προγραμμα

το πινγκ 20-24  συνηθως βλεπω 21-23 και 1.97

δεν παιζω παιχνιδια , κυριως iptv  και συνιθισμενες δικτυακες ασχολιες.....απο το poe το εχω ριξει σε ενα tp link switch γιατι ολο το σπιτι ειναι με καλωδιο και εχω ενα

τπ λινκ ρουτερ που μου εδωσαν αλλα το ανοιγω μονο αν θελει καποιος να μπει

το εχω απο Ιανουαριο .... 

αυτα μεχρι να φτιαξει ο Musk το starlink........

• 4 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα γραμμή  skytelecom  και για κάποιο  λόγο  μου το έκοψαν...τους πειρα  τηλέφωνο  να μάθω  τον λόγο  και ποτέ δεν πειρα απάντηση  το θέμα  δεν ήταν  το οικονομικό  πάντα προπληρωνα και όχι όπου  νανε  αλλά στον  υπεύθυνο   που έχουν  στο Ηράκλειο  αναξιόπιστη  με άφησαν  χωρίς  ίντερνετ  χωρίς  προειδοποίηση  και μόνο  γιαυτό  έχω  να λέω  τα χειρότερα.......καλή τύχη  σε όποιον  θέλει  να βάλει  skytelecom..  προσωπικά  δεν το προτείνω  σε κανέναν.....

Αναξιόπιστοι....

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Δημοσ.
Στις 19/9/2021 στις 2:32 ΠΜ, CharalampisCrete είπε

Είχα γραμμή  skytelecom  και για κάποιο  λόγο  μου το έκοψαν...τους πειρα  τηλέφωνο  να μάθω  τον λόγο  και ποτέ δεν πειρα απάντηση  το θέμα  δεν ήταν  το οικονομικό  πάντα προπληρωνα και όχι όπου  νανε  αλλά στον  υπεύθυνο   που έχουν  στο Ηράκλειο  αναξιόπιστη  με άφησαν  χωρίς  ίντερνετ  χωρίς  προειδοποίηση  και μόνο  γιαυτό  έχω  να λέω  τα χειρότερα.......καλή τύχη  σε όποιον  θέλει  να βάλει  skytelecom..  προσωπικά  δεν το προτείνω  σε κανέναν.....

Αναξιόπιστοι....

Εσύ τι απόδειξη είχες που πληρωνες;Και γιατί πληρωνες τον αντιπρόσωπο και όχι κατευθείαν;

Δεν σου είπαν τον λόγο που σε έκοψαν;

Περίεργο..........

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι δεν με ενημέρωσαν για ποιο λόγο μου το κόβουνε, απλά μία σοβαρή εταιρεία δεν τα κάνει αυτά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...