Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρατηρώ μόνο εγώ ή υπάρχει ένας κορεσμός στην αγορά του online delivery. 

Μόλις σήμερα έγινε διαθέσιμο και το box της cosmote και μπορώ να πω οτι με έχει ενθουσιάσει.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το efood με τις πεινάτα και το click delivery το οποίο μετά σταμάτησα. Στα περισσότερα οι τιμές είναι ίδιες με αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις μόνο εάν προσφέρεις το κάτι παραπάνω. Βέβαια όσον αφορά τα κέρδη και τα ποσοστά που παίρνουν απο τα κατάστημα είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. To Box παρέχει ένα είδους επιβραβεύσεις με πόντους που εξαργυρώνεις σε εκπτώσεις παραγγελιών ή σε δωροεπιταγές συνεργαζόμενων καταστημάτων εκτός εστίασης ή σε mb για το κινητο.

e-food ClickDelivery Delivery Deliveras SkroutzFood Box

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε

Μόλις σήμερα έγινε διαθέσιμο και το box της cosmote και μπορώ να πω οτι με έχει ενθουσιάσει.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το efood με τις πεινάτα και το click delivery το οποίο μετά σταμάτησα. Στα περισσότερα οι τιμές είναι ίδιες με αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις μόνο εάν προσφέρεις το κάτι παραπάνω. Βέβαια όσον αφορά τα κέρδη και τα ποσοστά που παίρνουν απο τα κατάστημα είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. To Box παρέχει ένα είδους επιβραβεύσεις με πόντους που εξαργυρώνεις σε εκπτώσεις παραγγελιών ή σε δωροεπιταγές συνεργαζόμενων καταστημάτων εκτός εστίασης ή σε mb για το κινητο.

μονο ατικη ειναι και το box και το skroutz...οποτε μενουμε efood

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lumini είπε

μονο ατικη ειναι και το box και το skroutz...οποτε μενουμε efood

Το box παίζει μια χαρά σε Θεσσαλονίκη ακόμα και αν δεν αναγράφεται στο site τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

If it ain't broke don't fix it.

Efood ξέρουμε, efood εμπιστευόμαστε :P

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο καλα κι αν ειναι τα διαφορα σαιτ παραγγελιων δημιουργουν προβληματα σε πολλες μικρες επιχειρησεις γιατι μετα τισ διαφορες προμηθειες δεν τους μενει και τιποτα. ..και παρολες τις προσπαθειες να πεισουν τους πελατες να παραγγειλουν απευθειας με εκπτωση,  οι πελατες ειναι "κολλημενοι" στο efood.  ...κι ας ειναι φτηνοτερη η παραγγελια απευθειας.  Οποτε ας σκεφτουμε και λιγο το πως να βοηθησουμε τις μικρες οικογενιακες επιχειρησεις οταν παραγγελνουμε. 

Εγω παντως δουλευω σε σχετικο συστημα το οποιο μπορει να δουλευει σε οποιαδηποτε επιχειρηση εστιασης ειτε σε πολη ειτε οχι.  Οποιαδηποτε εποικοδομητικα σχολια περι του συστηματος στο www.food-ordering.com (και www.food-ordering.co.uk) θα ηταν ευπροσδεκτα. 

Επεξ/σία από chineset
δευτερο σαιτ
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chineset είπε

Οσο καλα κι αν ειναι τα διαφορα σαιτ παραγγελιων δημιουργουν προβληματα σε πολλες μικρες επιχειρησεις γιατι μετα τισ διαφορες προμηθειες δεν τους μενει και τιποτα. ..και παρολες τις προσπαθειες να πεισουν τους πελατες να παραγγειλουν απευθειας με εκπτωση,  οι πελατες ειναι "κολλημενοι" στο efood.  ...κι ας ειναι φτηνοτερη η παραγγελια απευθειας.  Οποτε ας σκεφτουμε και λιγο το πως να βοηθησουμε τις μικρες οικογενιακες επιχειρησεις οταν παραγγελνουμε. 

Εγω παντως δουλευω σε σχετικο συστημα το οποιο μπορει να δουλευει σε οποιαδηποτε επιχειρηση εστιασης ειτε σε πολη ειτε οχι.  Οποιαδηποτε εποικοδομητικα σχολια περι του συστηματος στο www.food-ordering.com (και www.food-ordering.co.uk) θα ηταν ευπροσδεκτα. 

Εαν ειχαν οντως καποιο σοβαρο συστημα παραγγελιας με επιβραβευση τοτε ο κοσμος θα πηγαινε εκει.
Αλλα ουτε ποντους με δωρεαν καυσιμα εχουν, ουτε 1+1.
Οι μονες εταιριες που ξερω που εχουν κατι ειναι τα goodys και η pizza fan και τα δυο παραπανω οριακα μπορεις να τα θεωρησεις σαν φαγητο. 
Εχει τυχει να καλεσω παραδοσιακη πιτσαρια και να μην μπορω να συνενοηθω με τις προσφορες που εχει η σελιδα τους (ενα απλο html απο το 1996), τελικα πηρα απο αλλου.

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχουν καλες και κακες επιχειρησεις απο θεμα οργανωσης.  Δεν αντιλεγω.   Και παντα μια προσφορα μετραει, αλλα μιλαγα για κανονικο σεναριο παραγγελιας οπου η μονη διαφορα ειναι η τιμη. 

Λεω λοιπον, οτι αν το εστιατοριο που θα παραγγειλεις ειναι το ιδιο τοτε γιατι να μην προτιμησεις την απευθειας παραγγελια, ειδικοτερα αν η τιμη ειναι χαμηλοτερη απο efood.  Και θα εχεις εκπτωση, και την επιχειρηση θα βοηθησεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Συνηθως πρακτικα προβληματα πχ pos δεν εχουν ολα τα μαγαζια στους ντελιβεραδες  , αρχειο παραγγελειων σου κλπ

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι το e-food.

3 ώρες πριν, chineset είπε

Φθηνοτερη παραγγελια κατευθειαν απο το καταστημα εχω δεν εχω βρει. Το e-food πχ. εχει την τυχερη πεινατα , εχει το 1+1 αυτην την περιοδο και γενικα προσφορες!

Στα + ειναι και τα σχολια των πελατων, που φανταζομαι αποτρεπει τον ιδιοκτητη να πουλάει σαβουρα!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα, εχει τα καλα του το καθε efood απο θεμα προσφορων.  Αλλα αν θα παρεις πιτσα απο μαγαζι Α ετσι κι αλλιως και η τιμη ειναι Χ ειτε καλυτερη ειτε η ιδια, τοτε γιατι να μην την παραγγειλεις απευθειας?  ....να βοηθησεις και το μαγαζι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chineset είπε

Γενικα, εχει τα καλα του το καθε efood απο θεμα προσφορων.  Αλλα αν θα παρεις πιτσα απο μαγαζι Α ετσι κι αλλιως και η τιμη ειναι Χ ειτε καλυτερη ειτε η ιδια, τοτε γιατι να μην την παραγγειλεις απευθειας?  ....να βοηθησεις και το μαγαζι.

Συμφωνώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chineset είπε

Γτ εγω και πιστευω οι περισσοτεροι στις μερες μας, δεν παραγγελνουν γνωριζοντας τι θα παρουν. Παραγγελνω κοντα στις 3 φορες την εβδομαδα. Τις 1-2 φορες μαγειρευτα , 1 junk food (πιτσα-γυρο) 1 μερα θα βγω εξω για τσιπουρο/ψαρι και τις 2/3 μαγειρευω (λαδερα/οσπρια) ή θα φαω σπιτικο φαγητο σε αδερφη ή στην φιλη μου.

Το efood μου δινει επιλογες για ολα τα παραπανω απο ενα site, ευκολα και γρηγορα. Το πρωτο που κοιταω ειναι τα μαγειρευτα αν κατι μου κανει κλικ (δοξα το θεο εχω 3 καλα μαγαζια διπλα μου) αν δεν... τοτε παμε στο junk-food και αν εχω παρει μεσα στην εβδομαδα, σηκωνω τα μανικια και βαζω χυτρα για φασολακια/αρακα/μπαμιες κτλ.

Τελος, αξιολογησεις , αξιολογησεις. αξιολογησεις μαγαζιων. Αναγκαζει τα μαγαζια να προσφερουν ποιοτητα σε λογικες τιμες. Δεν ειναι ψιλα γραμματα οι αξιολογησεις!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ifaist είπε

Στα + ειναι και τα σχολια των πελατων, που φανταζομαι αποτρεπει τον ιδιοκτητη να πουλάει σαβουρα!

2 ώρες πριν, ifaist είπε

Τελος, αξιολογησεις , αξιολογησεις. αξιολογησεις μαγαζιων. Αναγκαζει τα μαγαζια να προσφερουν ποιοτητα σε λογικες τιμες. Δεν ειναι ψιλα γραμματα οι αξιολογησεις!!! 

Υπαρχουν αναφορες οτι πολλα αρνητικα σχολια "κοβονται" και δεν ανεβαινουν ποτε

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι εφαρμογές πλέον έχουν γίνει αυτός ο πακος με όλα τα φυλλάδια delivery που σου έχουν αφήσει στο σπίτι εδώ και 20 χρόνια, και τα κρατάς χωρίς ιδιαίτερο λόγο μιας και παραγγέλνεις από τα ίδια μαγαζιά κάθε φορά. 

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι αφενός ότι βλέπεις εύκολα και γρήγορα τις επιλογές σου, αφετέρου η παραγγελία με λίγα κλικ, και χωρίς να πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον άνθρωπο (που θα πρέπει να είναι συγκεντρωμενος για να μην κάνει κάποιο λάθος). Φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και η επιλογή πληρωμής με κάρτα απευθείας. 

Σχετικά με τις προσφορές, τα 1+1 του efood πρέπει να είναι λίγο "μουφα", καθώς αν κρίνω από κριτικές που έβλεπα τελευταία πολλά καταστήματα βάζουν πολύ μικρότερες μερίδες. 

Πάντως, με δεδομένο ότι σε πολλές περιοχές τα μαγαζιά είναι ίδια σε όλες τις εφαρμογές, αν υπάρχει κάποιος που να συνεργάζεται με πολλά, θα είχε ενδιαφέρον να μας πει πως βλέπει το καθένα από αυτά και τι προμήθειες έχουν. (πχ για το efood έχω ακούσει από 2 διαφορετικά καταστήματα να το κράζουν για το support σε τεχνικό επίπεδο) 

Δημοσ.

Το efood εχει ενα δυνατο πλεονεκτημα τα καταστηματα εκτος αθηνας εγω που ειμαι ροδο ειναι η μονη εφαρμογη που εχει.Επιση σε καθημερινη βαση η τυχερη πεινατα σε παραγγελια 15 ευρω πληρωνω 10 ευρω.Τελος για τις κριτικες προσφατα εβαλα 1-1-1  σε ενα σουβλατζιδικο και επειδη δεν ειχε μπει η αρνητικη κριτικη πηρα τηλεφωνο με ενημερωσαν οτι για να περασει ελεγχο 8ελει 7 ημερες στην οποια εντελει εγινε η δημοσιευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...