Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire Radeon RX 5700 8GB Pulse - 319€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Εχω κ εγω τον 1600 και την σκεφτόμουν .Για δώσε μερικά παραδείγματα οταν λες οτι τρώει μπουκάλι , δεν την αφήνει την κάρτα να φτάσει στο μαξιμουμ ? τι ακριβώς σου κάνει ? 

Ρίξε ένα OC στον 1600 πήγαινε όλα τα core στα 3800mhz πάει εύκολα ειδικά τώρα χειμώνα και με την μαμά ψύκτρα αλλα άμα πάρεις καμια καλύτερη ακόμα καλύτερα από πλευράς θορύβου περισσότερο και η μπουκάλα θα γίνει μπουκαλάκι ούζο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαζουλικη απορία :P

Επίσης, βρε σεις η εγγύηση είναι αυτό που γράφει στην απόδειξη; 27 / 11 (τιμολόγηση) ή 26/11 που έγινε η παραγγελία και αυτό γράφει και το αυτοματοποιημένο του mail? Δηλαδή μέχρι 27/11/2022 ή 26/11/2022

IMG_20191130_000543.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χαζουλικη απορία :P

Επίσης, βρε σεις η εγγύηση είναι αυτό που γράφει στην απόδειξη; 27 / 11 (τιμολόγηση) ή 26/11 που έγινε η παραγγελία και αυτό γράφει και το αυτοματοποιημένο του mail? Δηλαδή μέχρι 27/11/2022 ή 26/11/2022

Το τερμάτισες ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

Το τερμάτισες ! 

Πλάκα πλάκα έχω αρχειακι Excel * με όλα τα προϊόντα εντός εγγύησης για να μην ψάχνω κάθε φορά τις αποδείξεις - και σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι βρίσκω άμεσα τι είναι εντός εγγύησης γι αυτό ρωτάω 

Καθώςτο Πλαίσιο στέλνει ενα μειλ 2ο με την "εγγύηση". Εκεί καλό θα ήταν να γράφει την ημερομηνία τιμολόγησης αλλά ο αλγόριθμος εμφανίζει την ημερομηνία καταχώρησης.

**Έχει τύχει να χαλάσει κάτι (ποντίκι ήταν 17 Δεκεμβρίου -νομιζω του 2016 έληγε η εγγύηση- και χάλασε μια μέρα μετά. Σοβαρά - κι όμως το χω πάθει. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Η εγγύηση μέτρα από την τιμολόγηση και μετά , όχι την ημέρα παραγγελίας ;) 

Yy, την είχα παραγγείλει πρωί 26, απλά έγινε η τιμολόγηση την επόμενη όπως κ αποστολή. Τίποτα απλά lagαρα λίγο λόγω τρεχματος ολη μέρα. Με 3 ώρες ύπνο είμαι

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου έχει την παρακάτω σύνθεση:

CPU: Intel Core i5-4460 - 
GPU: AMD R9 270X - 
SSD: Sandisk S128G 126GB - 
HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB - 
RAM: Team Team-Elite-1600 3x4GB - 
MBD: MSI B85M-G43
Θα μπορούσε να σηκώσει αυτή την κάρτα??

το τροφοδοτικό μου είναι 750w

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kyriakosko είπε

https://pc-builds.com/calculator/ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αλλα λεει πως θα εχεις !

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kyriakosko είπε

Η καρτα τραβαει πες 150w πες αλλα 150 επεξεργαστης και 100 ολα τα υπολοιπα. Συνολο λοιπον 400w και τα υπολογισα ολα προς τα πανω ουσιαστικα κατω απο 350w θα χει. Δε μετρανε τοσο τα watt αλλα η ποιοτητα, ενας ποιοτικος 550αρης "τραβαει" οτι κ να βαλεις στο πισι και ειναι προτιμοτερος απ εναν με περισσότερα watt που ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας. Υποψη δε μετραει η μαρκα, ολες οι εταιρείες πουλανε και ποιοτικα και μη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ο wattman κάνει σωστές μετρήσεις εντός της κάρτας, πάνω απο 150βατ δεν εχω δει να τραβάει (έτσι λεει το radeon overlay)

Κάτι αντίστοιχο βλέπω και με το βατομετρο πρίζας, το σύστημα της υπογραφής με τεζαρισμένη 5700 και τον 4790 να είναι πάνω απο 50-60% τραβάει περι τα 310 βατ απο το δίκτυο.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, techmaniac90 είπε

παιδια με το παιχνίδι δώρο τι γίνεται?παρέλαβα χθες την κάρτα ακόμα κανένα νέο για τον κωδικό του παιχνιδιού

Άσε από Δευτέρα την έχω αγοράσει, έχω στείλει 2 mail ακόμα τίποτα. Αύριο chat και μετά χέσιμο από το τηλέφωνό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...