Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire Radeon RX 5700 8GB Pulse - 319€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JoannisV είπε

Σε 1080p θα έχεις σίγουρα bottleneck (και αρκετό μάλιστα). Εγώ εδώ σε 1440p UW σε κάποια παιχνίδια όπως το AC Origins τρώω μπουκάλι με έναν τον R5 1600.

Αν σχεδιάζεις αναβάθμιση CPU αργότερα και η GPU που έχεις αυτή την στιγμή δεν σε καλύπτει, δεν είναι κακή ιδέα.

Δεν έχω GPU.Ειμαι με τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή. Σκοπεύω αναβάθμιση σε ryzen 3600  μετά το νέο έτος.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ είχα ψηθεί πολύ για την XT οπότε μάλλον θα περιμένω τλκα(αν και το σκέτομαι και γ αυτή) θα πεχτεί πιστεύω μια προσφορά στα 370 για όσους το σκέφτονται..και σίγουρα αξίζει το +50 €..

• Like 1
Δημοσ.

Περιλαμβάνει Δώρο 1 από τα 2 παιχνίδια (το Borderlands 3 ή το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint) σε ψηφιακή μορφή.

Για να κάνεις redeem το κουπόνι σου πάτα ΕΔΩ.

*Το δώρο αφορά αγορές έως 31/12/2019 και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η ενεργοποίηση του κουπονιού θα μπορεί να γίνει μέχρι 30/01/2020.

Δημοσ.

Τελικά τσίμπησα και εγω μια. Όπως βλέπω θα φύγει το χιλιάρικο και αυτό το "black friday" 😂 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Αξίζει η μετάβαση σε αυτήν από MSi 1660ti gaming x;

Meh. 

Εγώ πήρα από multicopter την 5700 XT Nitro+ την οποία δεν είδα σε προσφορά στο πλαίσιο οπότε μάλλον καλά έκανα, δεν έχω παραλάβει, αν παιχτεί κάτι την Παρασκευή θα ξενερώσω από τη μια αλλά από την άλλη, υποστηρίζω συνοικιακό μαγαζί.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, therion13 είπε

Η 5700 xt είναι και αυτή με άλλο bios. Flashare το bios με της 5700 xt και μπουμ 

Επιβεβαιωμένο ή απλά έρχεται κοντά στις επιδόσεις της ΧΤ;
Και εγώ για XT σκέφτομαι αλλά δύσκολα βλέπω οι καλές υλοποιήσεις να πέφτουν κάτω από ~380€.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nero55 είπε

same, ή 2070 super

Με την λογική ότι στο σκρουτζ η 5700 pulse έχει 360, θα περίμενα την nitro (μόνο αυτήν την υλοποίηση έχει) στα 400. Δεν νομίζω πιο κάτω. Αλλά αν δίνει και παιχνίδι, ε κάνα 20αρι και από αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Με την λογική ότι στο σκρουτζ η 5700 pulse έχει 360, θα περίμενα την nitro (μόνο αυτήν την υλοποίηση έχει) στα 400. Δεν νομίζω πιο κάτω. Αλλά αν δίνει και παιχνίδι, ε κάνα 20αρι και από αυτό 

ειχε παιξει πριν μερικους μηνες η νιτρο στα 430 ή 400 απο πλαισιο αν θυμαμαι καλα, μαζι με τα παιχνιδια

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...