Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire Radeon RX 5700 8GB Pulse - 319€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η 5500 νομίζω επιδόσεις 580 θα έχει. Αναμένεται και ΧΤ?

Καλή περίπτωση η 590 - ίσως δίνει και παιχνίδια για στειλτε τους ενα μειλ μήπως το ξέχασαν

Καλη η τιμή της για την υλοποίηση, αλλα με την 1660 super να ξεκιναει απο 220-230€, θα το σκεφτόμουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Σε παραγγελία χθες το απόγευμα αργά δείχνει σε αυτό το στάδιο εξέλιξης:

IMG_20191125_145807.jpg

Οπότε μάλλον σε μένα (νησί) Τετάρτη...

για την 5700 xt ελεγα απο το multicopoter :P 

23 ώρες πριν, overpower είπε

Θα περιμένω 5700 xt

ε και γβ περιμενα 2 μηνες , τελικα τσαμπα περιμενα , ετσι πως το βλεπω δεν θα πεσουν ποτε γιατι ολοι περιμενουν να πεσουν για να παρουν οποτε θα ξανα ανεβουν (δες ρχ 580 ακομα παιζουν στα 200-250) οποτε πιστευω του χρονου τετοιο καιρο οι 5700χτ θα εχουν κανα 300-350 

Ps. Εαν και μολις ειδα οτι φερανε ελλαδα και την Special edition στα 530... πριν ειχα την rx 580 special edition...
Εαν και εχει ελαχιστα boostarismeno gpu ολοι λενε οτι απλα ειναι η ''rgb'' edition και οτι δν αξιζει τα 100 ευρω παραπανω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Android είπε

Γνωριζει καποιος, με την υλοποιηση που εχει το e-shop τι διαφορες υπαρχουν?

https://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx5700-dd-ultra-8gb-gddr6-rx-57xl8lbd6-8gb-gddr6-pci-e-retail-p-PER.519823

στα plus 3 χρόνια XFX εγγύηση 1720 game clock. Μείον δεν φαίνεται το eshop να δίνει τα παιχνίδια . Review

http://www.madshrimps.be/articles/article/1001168/XFX-Radeon-RX-5700-DD-Ultra-8GB-GDDR6-Video-Card-Review/0

Προσωπικά αν δεν υπάρχει καμιά προσφορά σε XT μέχρι παρασκευή  θα πάω για την XFX. θεωρείται από τις καλές εταιρίες σε υλοποιήσεις AMD

Επεξ/σία από argi73
Δημοσ.

πηγα και αγορασα απο το καταστημα του περιστεριου τη 5700 (εχει ακομα μια αμα καποιος θελει), ξερει κανεις πως θα παρω κωδικο για το παιχνιδι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

πηγα και αγορασα απο το καταστημα του περιστεριου τη 5700 (εχει ακομα μια αμα καποιος θελει), ξερει κανεις πως θα παρω κωδικο για το παιχνιδι?

πηρα και γω απο καταστημα

ρωτησα και  στο καταστημα και στο τηλ μετα κ μου ειπαν εντος 2 ημερων θα επικ μαζι μου και θα μου στειλουν στο mail περαιτερω πληροφοριες και τους κωδικους για το παιχνιδι

btw ,δινει δωρο ΚΑΙ παιχνιδι (1 απο τα 2 που διαλεγουμε) καθως και game pass?καλη φαση

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

Σαν αποδοση αυτη και η xfx του eshop ειναι ιδιες; Καθαρα σε θεμα αποδοσης και οχι σε θεμα θορυβου κλπ. 

Ιδιο chip ακριβως ειναι ναι.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

πηρα και γω απο καταστημα

ρωτησα και  στο καταστημα και στο τηλ μετα κ μου ειπαν εντος 2 ημερων θα επικ μαζι μου και θα μου στειλουν στο mail περαιτερω πληροφοριες και τους κωδικους για το παιχνιδι

btw ,δινει δωρο ΚΑΙ παιχνιδι (1 απο τα 2 που διαλεγουμε) καθως και game pass?καλη φαση

σου εδωσαν να υπογραψεις ενα χαρτι? εβαλα οχι σε ολα οποτε δε ξερω αμα μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μου :P

Δημοσ.

Πολυ καλη καρτα και μονο ati χεχε

Την τσιμπησε ο αδελφος μου σε κανα δυο μερες θα ξερουμε πως ειναι ,αν και.. ειναι πολυ καλη

Δημοσ.
Στις 24/11/2019 στις 6:39 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

Εγώ τσίμπησα μια, κοιτούσα για αρκετό καιρό για καμιά vega 64 μήπως πάει κοντά στα 290 αλλά δεν. Ευχαριστώ πολύ TS.

Είναι σίγουρο ότι διαλέγουμε το game? Γιατί με ενδιαφέρει να πάρω καινούρια κάρτα γραφικών και σκόπευα να πάρω και το Borderlands 3 ούτως ή άλλως. Αλλά να πάρω αυτήν και να μου δώσουν το άλλο game είναι lame 😛

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, IcySpark είπε

Είναι σίγουρο ότι διαλέγουμε το game? Γιατί με ενδιαφέρει να πάρω καινούρια κάρτα γραφικών και σκόπευα να πάρω και το Borderlands 3 ούτως ή άλλως. Αλλά να πάρω αυτήν και να μου δώσουν το άλλο game είναι lame 😛

διαλεγεις

σου δινουν 1 κωδικο amd rewards και μπαινεις στο λινκ και διαλεγεις ποιο απο τα 2 θα κανεις Redeem

απλα πρεπει να μπεις απτο pc Στο οποιο ειναι κουμπωμενη αυτη η καρτα γραφ που εχεις αγορασει απτο πλαισιο της προσφορας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...