Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire Radeon RX 5700 8GB Pulse - 319€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amix είπε

Εγω παρέλαβα παιδιά. Ανυπομονώ να στήσω το καινούργιο μου PC. 

Μου στείλανε και τους κωδικούς για το παιχνίδι και XBOX Pass.

σε mail;

Δημοσ.

Πήγα από το κατάστημα Πλαίσιο και είχαν άλλη μία 5700 την απλή (όχι Pulse, όχι Nitro+) στα 299€. Είναι μεγάλη η διαφορά απόδοσης μεταξύ της απλής και της Pulse;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PcManiaC7 είπε

Πήγα από το κατάστημα Πλαίσιο και είχαν άλλη μία 5700 την απλή (όχι Pulse, όχι Nitro+) στα 299€. Είναι μεγάλη η διαφορά απόδοσης μεταξύ της απλής και της Pulse;

Για 20€ παραπάνω που έχει η Pulse, εννοείτε παίρνεις αυτή αν μπορείς. Καλύτερες θερμοκρασίες, επιδόσεις και αρκετά πιο αθόρυβη.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω εδώ, παρατηρώ stuttering στον edge στο netflix αν το βάλω full screen.

με την 1060 δεν ειχα θεμα.

Επίσης αν βγάλω τους υπότιτλους παίζει κομπλέ.

• Confused 1
Δημοσ.

Παίδες παρέλαβα σήμερα αλλά δυστυχώς δεν χωράει στο κουτί μου οπότε θα μπει για πούλημα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox, είναι με τις ζελατίνες της.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Τώρα μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω εδώ, παρατηρώ stuttering στον edge στο netflix αν το βάλω full screen.

με την 1060 δεν ειχα θεμα.

Επίσης αν βγάλω τους υπότιτλους παίζει κομπλέ.

Την εγκατέστησες αφού έτρεξε πρώτα Ddu?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει έρθει η 5700 αλλά δεν θα παραλάβω επειδή παραγγείλαμε με φίλο 2Χ 5700Χτ της άλλης προσφοράς ( μια για μένα μια για εκείνον )

ΕΑΝ κάποιος από Κέρκυρα θέλει να παραλάβει πριν γυρίσει πίσω η κάρτα ή πριν πάρω τηλέφωνο δλδ για ακύρωση να με ενημερώσει μέχρι 11-12 το πρωί (στις 5 κλείνει το πρακτορείο)

Δεν τη πουλάω - απλά θα πάμε μαζί να τη παραλάβουμε από την κούριερ - θα δώσω αριθμό αποστολής και όνομα εγώ στο ταμείο , πληρώνει, το ποσό της προσφοράς και όλα κομπλέ. 

( Με Γενική Ταχυδρομική έχουν στείλει, είναι εδώ από χθες )

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ:

θα παραμείνει για 9 ημερολογιακές μέρες ακόμη 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Οχι τελειως offtopic, αλλα απο χθες που εχω παραγγειλει την xt, ειναι ακομα σε επεξεργασια. Εχει προχωρησει σε αλλον η παραγγελια του? @7nisiotis

(το αλλο θεμα ειναι κλειδωμενο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, overpower είπε

Οχι τελειως offtopic, αλλα απο χθες που εχω παραγγειλει την xt, ειναι ακομα σε επεξεργασια. Εχει προχωρησει σε αλλον η παραγγελια του? @7nisiotis

(το αλλο θεμα ειναι κλειδωμενο)

Ναι, έλαβα κωδικό αποστολής κατά τις 9 κ μισή το βράδυ, απ'ότι βλέπω είχε ξεκινήσει η αποστολή νωρίτερα το απόγευμα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Αν αποφασίσω να μην παραλάβω θα με χρεώσουν κάτι?ή   θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα γενικά? παρήγγειλα σήμερα από πλαίσιο αλλά η xfx μου γέμισε περισσότερο το μάτι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, s1nestro είπε

Αν αποφασίσω να μην παραλάβω θα με χρεώσουν κάτι?ή   θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα γενικά? παρήγγειλα σήμερα από πλαίσιο αλλά η xfx μου γέμισε περισσότερο το μάτι.

Στείλε αύριο το πρωί email, αν θέλεις να ακυρώσεις.

Εγώ τους έχω πάρει 3 τηλέφωνα ως τώρα. Και ενώ όλο έλεγαν ότι ακυρώθηκε, η παραγγελία συνεχίστηκε κανονικά και παραδόθηκε στην courier.

Πριν λίγο τους έστειλα ένα email, ολόκληρο κατεβατό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...