Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Amix είπε Εγω παρέλαβα παιδιά. Ανυπομονώ να στήσω το καινούργιο μου PC. Μου στείλανε και τους κωδικούς για το παιχνίδι και XBOX Pass. σε mail;
PcManiaC7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Πήγα από το κατάστημα Πλαίσιο και είχαν άλλη μία 5700 την απλή (όχι Pulse, όχι Nitro+) στα 299€. Είναι μεγάλη η διαφορά απόδοσης μεταξύ της απλής και της Pulse;
ulb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, PcManiaC7 είπε Πήγα από το κατάστημα Πλαίσιο και είχαν άλλη μία 5700 την απλή (όχι Pulse, όχι Nitro+) στα 299€. Είναι μεγάλη η διαφορά απόδοσης μεταξύ της απλής και της Pulse; Για 20€ παραπάνω που έχει η Pulse, εννοείτε παίρνεις αυτή αν μπορείς. Καλύτερες θερμοκρασίες, επιδόσεις και αρκετά πιο αθόρυβη. 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Τώρα μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω εδώ, παρατηρώ stuttering στον edge στο netflix αν το βάλω full screen. με την 1060 δεν ειχα θεμα. Επίσης αν βγάλω τους υπότιτλους παίζει κομπλέ. 1
Pandelas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παίδες παρέλαβα σήμερα αλλά δυστυχώς δεν χωράει στο κουτί μου οπότε θα μπει για πούλημα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox, είναι με τις ζελατίνες της.
argi73 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Τώρα μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω εδώ, παρατηρώ stuttering στον edge στο netflix αν το βάλω full screen. με την 1060 δεν ειχα θεμα. Επίσης αν βγάλω τους υπότιτλους παίζει κομπλέ. Την εγκατέστησες αφού έτρεξε πρώτα Ddu?
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά περιμένω το σαιτ της sapphire για προσφορές όπως έκανε πέρυσι. Την Παρασκευή τα σπουδαία.
7nisiotis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει έρθει η 5700 αλλά δεν θα παραλάβω επειδή παραγγείλαμε με φίλο 2Χ 5700Χτ της άλλης προσφοράς ( μια για μένα μια για εκείνον ) ΕΑΝ κάποιος από Κέρκυρα θέλει να παραλάβει πριν γυρίσει πίσω η κάρτα ή πριν πάρω τηλέφωνο δλδ για ακύρωση να με ενημερώσει μέχρι 11-12 το πρωί (στις 5 κλείνει το πρακτορείο) Δεν τη πουλάω - απλά θα πάμε μαζί να τη παραλάβουμε από την κούριερ - θα δώσω αριθμό αποστολής και όνομα εγώ στο ταμείο , πληρώνει, το ποσό της προσφοράς και όλα κομπλέ. ( Με Γενική Ταχυδρομική έχουν στείλει, είναι εδώ από χθες ) ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: θα παραμείνει για 9 ημερολογιακές μέρες ακόμη Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από 7nisiotis 2
Aurumnus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Προσωπικά περιμένω το σαιτ της sapphire για προσφορές όπως έκανε πέρυσι. Την Παρασκευή τα σπουδαία. Από εδώ; https://www.sapphiretech.com/en Έχει κάπου store και δεν το βρίσκω;
overpower Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Οχι τελειως offtopic, αλλα απο χθες που εχω παραγγειλει την xt, ειναι ακομα σε επεξεργασια. Εχει προχωρησει σε αλλον η παραγγελια του? @7nisiotis (το αλλο θεμα ειναι κλειδωμενο)
7nisiotis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, overpower είπε Οχι τελειως offtopic, αλλα απο χθες που εχω παραγγειλει την xt, ειναι ακομα σε επεξεργασια. Εχει προχωρησει σε αλλον η παραγγελια του? @7nisiotis (το αλλο θεμα ειναι κλειδωμενο) Ναι, έλαβα κωδικό αποστολής κατά τις 9 κ μισή το βράδυ, απ'ότι βλέπω είχε ξεκινήσει η αποστολή νωρίτερα το απόγευμα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από 7nisiotis
s1nestro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αν αποφασίσω να μην παραλάβω θα με χρεώσουν κάτι?ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα γενικά? παρήγγειλα σήμερα από πλαίσιο αλλά η xfx μου γέμισε περισσότερο το μάτι.
Aurumnus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, s1nestro είπε Αν αποφασίσω να μην παραλάβω θα με χρεώσουν κάτι?ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα γενικά? παρήγγειλα σήμερα από πλαίσιο αλλά η xfx μου γέμισε περισσότερο το μάτι. Στείλε αύριο το πρωί email, αν θέλεις να ακυρώσεις. Εγώ τους έχω πάρει 3 τηλέφωνα ως τώρα. Και ενώ όλο έλεγαν ότι ακυρώθηκε, η παραγγελία συνεχίστηκε κανονικά και παραδόθηκε στην courier. Πριν λίγο τους έστειλα ένα email, ολόκληρο κατεβατό.
s1nestro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ακύρωσες για να πάς για xfx?πιστεύεις οτι αξίζει περισσότερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις