Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για αγορα φακων και gimbal.

Ξερω οτι το eglobal τα φερνει εισαγωγη και δινει το καταστημα 24 μηνες εγγυηση.

Εχει καποιος παραπανω εμπειρια αν ειναι grey market και τα δυο, αν καποιο εχει ευρωπαικη εγγυηση, ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω άποψη γιατί και εγώ ψάχνομαι, αλλά από ότι είδα το e infin είναι λίγο πιο ακριβό και χρεώνει μεταφορικά για έναν φακό που έψαχνα. 

Τώρα θα περιμένω να δω αν θα βάλουν κάτι BF και θα πάρω από τον πιο φθηνό 

Δημοσ.

πληρωνεις τιμες - 30% απο λιανικη και θες 2 χρονια εγγυηση και να μην ειναι grey market? 🤔

1 χρονο εγγυηση και τα δυο, φυσικα grey market με οτι αυτο σημαινει για το πως σε αντιμετωπιζει το service του καθε κατασκευαστη. Πιο αξιοπιστο το e-infin και πιο γρηγορο. Στα ιδια λεφτα +-10/20 ευρω θα διαλεγα παντα e-infin. Αλλα το eglobal εχει περισσότερα πραγματα, το e-infin αμα δεν μπορει να βγαλει κερδος απο κατι δεξ ασχολειται, πχ κινεζιες φακοι/ανταπτορες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

πληρωνεις τιμες - 30% απο λιανικη και θες 2 χρονια εγγυηση και να μην ειναι grey market? 🤔

1 χρονο εγγυηση και τα δυο, φυσικα grey market με οτι αυτο σημαινει για το πως σε αντιμετωπιζει το service του καθε κατασκευαστη. Πιο αξιοπιστο το e-infin και πιο γρηγορο. Στα ιδια λεφτα +-10/20 ευρω θα διαλεγα παντα e-infin. Αλλα το eglobal εχει περισσότερα πραγματα, το e-infin αμα δεν μπορει να βγαλει κερδος απο κατι δεξ ασχολειται, πχ κινεζιες φακοι/ανταπτορες

Αν ειναι απλα grey market β διαλογης και οχι ελαχιστα χρησιμοποιημενα δεν με πειραζει, γιατι το eglobal υποστηριζει οτι ειναι 100% brand new.

Ισως παρω φακους απο το ενα και gimbal απο το αλλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fanatilas είπε

Αν ειναι απλα grey market β διαλογης και οχι ελαχιστα χρησιμοποιημενα δεν με πειραζει, γιατι το eglobal υποστηριζει οτι ειναι 100% brand new.

Ισως παρω φακους απο το ενα και gimbal απο το αλλο.

μαλλον πρεπει να ξαναψαξεις την σημασια του ορου grey market

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα . στις 27 σεπτεμβριου εκανα παραγγελια εναν φακο απο το συγκεκριμενο μαγαζι και ακομα να το στειλουν στην DHL . Τον παρηγγειλα απο εκει καθως ειχα διαβασει και απο εδω στο φορουμ γενικα καλες κριτικες και ακομη 2 γνωστοι μου παρηγγειλαν απο εκει και δεν αργησε καθολου. σε μια βδομαδα ειχαν ερθει τα πραγματα τους. εμενα τωρα εχουν περασει τοσες μερες και ακομα τιποτα. παιρνω τηλ την DHL , μ λενε οτι δεν το χουν στειλει σ αυτους. Μιλαω με το ινφινιτυ, μου λενε οτι μες στη βδομαδα θα παραλαβω. Με κοροιδευουν μαλλον , τι να πω. Οσον αφορα παντως την δικη μου εμπειρια εχω απογοητευτει παρα πολυ. Σιγουρα δε θα ξαναπαραγγειλω απο αυτους. Προτιμω να δωσω 100 ευρω παραπανω και να παω εδω στην Αθηνα να παρω επιτοπου αυτο που θελω παρα να ταλαιπωρουμαι τοσες μερες και να με κοροιδευουν. 

Δημοσ.

Οι εγχώριοι καταστηματάρχες πέτυχαν το στόχο τους και πλέον αγορές από τέτοια μαγαζιά θα πληρώνουν το ΦΠΑ της ευρωπαϊκής ένωσης στη χωρα προορισμού, στη δική μας περίπτωση το χορταστικό 24%.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...