tsipizic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 https://www.reichelt.de/3d-printer-monoprice-mp-select-mini-mp-134620-bf-p266731.html Μου φαίνεται καλή τιμή στα 115ε με μεταφορικά
CaMp3on Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Γνωρίζει κανείς αν είναι καλός; Είμαι σε αναζήτηση 3d εκτυπωτή
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Παρα πολυ καλη τιμη στα 170 παιζει περιπου.
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 αν μπουν 2 μενουν ιδια μεταφορικα; εχω ξεχασει τα γερμανικα μου! :p ερχεται ready to use? 1
konstantinos86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Επειδη και εγω εψαχνα για αγορα διαβασα καποια reviews και ειναι αρκετα καλα τα σχολια. Μαλιστα θεωρειται vfm στην κανονικη τιμη του δλδ κοντα στα 180-200 ποσο μαλλον σ αυτην την τιμη. Οποτε το παρηγγειλα. Thanks ts PS αν μπορει καποιος που γνωριζει απο 3d εκτυπωτες να μας δωσει καποιες πληροφοριες για τα υλικα εκτυπωσης και απο που αξιζει να τα αγορασουμε
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, konstantinos86 είπε Επειδη και εγω εψαχνα για αγορα διαβασα καποια reviews και ειναι αρκετα καλα τα σχολια. Μαλιστα θεωρειται vfm στην κανονικη τιμη του δλδ κοντα στα 180-200 ποσο μαλλον σ αυτην την τιμη. Οποτε το παρηγγειλα. Thanks ts PS αν μπορει καποιος που γνωριζει απο 3d εκτυπωτες να μας δωσει καποιες πληροφοριες για τα υλικα εκτυπωσης και απο που αξιζει να τα αγορασουμε Τσεκαρες αν εχει καθολου το ιδιο καταστημα μηπως ειχε και σ'αυτα καμια προσφορα και τα επαιρνες πακετο? 1
dimitris.ch Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Την δουλειά του θα την κάνει αυτός ο εκτυπωτής. Ο ωφέλιμος όγκος εκτύπωσης όμως είναι πολύ μικρός (12×12×12cm). Από τα χρηστικά εκτυπωμένα αντικείμενα που έχω εδώ κοντά μου τα περισσότερα δεν χωράνε να εκτυπωθούν. Μπορείτε να δείτε τον Creality Ender 3 (και pro) από τα κινεζομάγαζα (€135 την 11/11). Ακόμη τον Anycubic i3 Mega από Aliexpress ευρωπαϊκή αποθήκη (γύρω στα 150 black friday), που είναι και πιο plug and play από τον Ender. Καθώς 1-1½ κιλό πλαστικού θα καλύψουν την διαφορά στο κόστος, κι αν σας αρέσει θα ξοδευτεί πολύ πλαστικό, εγώ δε θα τον πρότεινα αυτόν του νήματος. Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ καθώς και αρκετές κοινότητες reddit κλπ.
CaMp3on Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πήραμε εγώ και ένας φίλος μου και πληρώσαμε 220 τελική. Για να μπεις στον χώρο του 3d printing είναι μουρλια 1
mechpanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τιναφτορε...Πάρτε κει χάμω έναν Ender3Pro να κανετε δουλειά σας...
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Κ εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω έχει πολύ μικρή περιοχή εκτύπωσης. Έχω ήδη έναν geeetech i3 pro b που κάθεται γιατί τον έστησα αλλά κάτι δεν είναι σωστό στις ρυθμίσεις του κ δε σταυρώνω καλή εκτύπωση κ έλεγα μήπως πάρω έναν έτοιμο γιατί δεν αντέχω να διαβάσω ώστε να ασχοληθώ με αυτόν...
CaMp3on Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Τιναφτορε...Πάρτε κει χάμω έναν Ender3Pro να κανετε δουλειά σας... Διπλάσια τιμή έχει φίλε μου.
dimitris.ch Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παραδείγματα εδώ για αυτά που πρότεινα. https://www.aliexpress.com/item/33046500442.html Ender 3X, με την επιφάνεια από γυαλί πυρέξ που είναι απίστευτα βολική, από Τσεχία/Γερμανία/Πολωνία (η ίδια αποθήκη θα είναι βασικά) από το κατάστημα του κατασκευαστή στο Aliexpress. Τιμή Black Friday $162.40, βάζουμε και 6 κουπόνια select που τα δίνει με το κιλό το Aliexpress, πηγαίνει $150.40, βάζουμε και τον κωδικό friday15 ($15/150) που διαφημίζει στην homepage το Aliexpress και καταλήγει $135.40. Σχεδόν €123 δηλαδή. https://www.aliexpress.com/item/4000400155068.html Anycubic i3 Mega από το κατάστημα του κατασκευαστή του, πάλι από ευρωπαϊκή αποθήκη. $169-$15=$154 δηλαδή €140 μαζί με ένα κιλό πλαστικού. Μπορεί να δώσουν και κανένα επιπλέον κουπόνι εκείνες τις μέρες να κατεβεί λίγο ακόμη. Ο Ender 3 είναι απίστευτα πιο πολύ αναβαθμίσιμος, αλλά είναι κιτ και θέλει καμιά ώρα συναρμολόγηση. Έχει πουλήσει πάρα πολύ και για ό,τι τυχόν παρουσιαστεί θα βρείτε λύση ονλάιν. Ο i3 Mega θέλει 5 λεπτά συναρμολόγηση. Και οι δυο είναι πολύ πιο καλές επιλογές από αυτόν του νήματος. 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Κ εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω έχει πολύ μικρή περιοχή εκτύπωσης. Έχω ήδη έναν geeetech i3 pro b που κάθεται γιατί τον έστησα αλλά κάτι δεν είναι σωστό στις ρυθμίσεις του κ δε σταυρώνω καλή εκτύπωση κ έλεγα μήπως πάρω έναν έτοιμο γιατί δεν αντέχω να διαβάσω ώστε να ασχοληθώ με αυτόν... Ο μονος λογος που δεν εχω προχωρησει ακομη σε αγορα ειναι αυτος οτι θελω να παρω εναν ετοιμο και να εκτυπωνω κατευθειαν. Αν ειναι να το στησω και να πρεπει να μαθω τα παντα δεν υπαρχει περιπτωση να παρω καποιον. 1
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 1:17 ΜΜ, dimitris.ch είπε https://www.aliexpress.com/item/4000400155068.html Anycubic i3 Mega από το κατάστημα του κατασκευαστή του, πάλι από ευρωπαϊκή αποθήκη. $169-$15=$154 δηλαδή €140 μαζί με ένα κιλό πλαστικού. Μπορεί να δώσουν και κανένα επιπλέον κουπόνι εκείνες τις μέρες να κατεβεί λίγο ακόμη. Γιατί δε μου βγαίνει εμένα τόσο. 140+ με το υποτιθέμενο κουπόνι -15$ Friday15 αλλά χωρίς νήμα τον βγάζω. απο εκεί κ πέρα είναι καλός σαν εκτυπωτής ή να ψάξω να πάω κάπου να σενιαρω αυτόν που έχω;
mechpanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Όποιον και να πάρεις πάντως, να είσαι σίγουρος ότι 5 πραγματάκια θα πρέπει να τα διαβάσεις, να πειραματιστείς λίγο με ρυθμίσεις κλπ, να κάνεις και 1 2 αναβαθμισούλες, για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι τίποτα, μην το φοβάσαι! Απλά δεν είναι 2d να πατάς print και να τυπώνει έτσι απλά. Εγώ προτείνω να σενιαρεις αυτόν που έχεις, ο χρόνος που θα αφιερώσεις θα είναι κέρδος σε γνώση και εμπειρία. Μπες και σε κανένα γκρουπ fb σχετικό, για support! Εμένα με βοήθησαν πολύ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα