Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω ελέγξει αυτα με την ασφαλεια. Εχω βγάλει και τη πράσινη κάρτα και ολα ειναι κομπλε. Απλά ήθελα να ρωτήσω οι πινακίδες μου πίσω δεν έχουν το αυτοκόλλητο που γράφει GR ειναι πιο παλιές οι πινακίδες. Κάπου ειδα οτι μπορώ να βάλω αυτο το σηματάκι για να ειμαι καλυμμένος. Ξέρετε μηπως που μπορώ να το βρω; 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το χρειάζεσαι το GR.

Αν το θέλεις κόλλα ένα αυτοκόλλητο

Η ένδειξη για τα ελαστικα.

article1.jpg

Δημοσ.

Ωραια θα του το δείξω αυτο ακριβώς. Απλά διάβασα κάπου οτι χρειάζομαι αυτο το σήμα στην πινακίδα όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδας. Γιαυτο το ρωτησα αλλα εφόσον δε χρειάζεται τοτε οκ. 

Δημοσ.

Με παλιές πινακίδες (προ 2004) νομίζω πως χρειάζεται!  Τα βρετανικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν Ευρώπη χωρίς πινακίδες ΕΕ έχουν όλα το αυτοκόλλητο στον κώλο (παρότι η πινακίδα τους ξεχωρίζει)

4 ώρες πριν, biliskov είπε

Ωραια θα του το δείξω αυτο ακριβώς. Απλά διάβασα κάπου οτι χρειάζομαι αυτο το σήμα στην πινακίδα όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδας. Γιαυτο το ρωτησα αλλα εφόσον δε χρειάζεται τοτε οκ. 

Μην αγχώνεσαι. Σχεδόν όλα των 4 εποχών το έχουν το σηματάκι. 😎 

Δημοσ.

Συγγνώμη,κατάλαβα λάθος,νόμιζα ότι οι πινακίδες σου έχουν κάτω αριστερά το GR.Εσυ λες ότι έχεις τις πιο παλιές που δεν το έχουν,οπότε ναι βάση νομοθεσίας στη Γερμανία,φαντάζομαι και Αυστρία και σε άλλες χώρες,Γερμανια σίγουρα,χρειάζεσαι το αυτοκόλλητο GR.

Λογικα δεν θα ασχοληθούν,αλλά μπορεί να πέσεις σε κανέναν στραβό,και να σου κάνει νούμερα.Απειροελαχιστη πιθανότητα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Οπότε βάλτο.Το πουλάνε και στα βενζιναδικα,και κλειδαραδικα,και γενικά όπου αλλού πουλάνε αυτοκόλλητα.

Δημοσ.

Πρέπει να ειναι κάποιο συγκεκριμένο η παίρνω οτι ναναι αυτοκόλλητο; Δηλαδή το πουλάνε σε βενζινάδικα ετσι απλά; 

Δημοσ.

Θα σε γελάσω,αυτά όλα την ίδια διάσταση πρέπει να έχουν,άσπρο οβάλ σχήμα με μαύρα γραμματα.

Δημοσ.

Εγω ειδα πουλάνε στο ιντερνετ τα μπλε με το σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης. Και τα άσπρα οβάλ εχω δει. Θα ψάξω να δω μηπως πουλάνε σε κανένα βενζινάδικο η εκει που θα βάλω τα λάστιχα θα ρωτήσω μηπως ξέρουν! 

Δημοσ.

Στάνταρ είναι. Και σε μαγαζιά με σφραγίδες κλπ μπορεί να το βρεις. Επειδή θα περάσεις αρκετά checkpoints καλό είναι να το έχεις. Στην Ευρώπη το έχουν όλα όσα δεν έχουν πινακίδες ΕΕ (κυρίως απο ΗΒ και Βέλγιο). Δε φαίνεται μονο απο τη μορφή της πινακίδας απο που είναι το αυτοκίνητο γιατί αρκετές χώρες έχουν παρόμοιο format...

Δημοσ.

Θα ρωτήσω αυριο σε βενζινάδικο μηπως έχουν. Αν και δεν εχει παρει το μάτι μου κατι τέτοιο αλλα θα ρωτήσω. 

Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 8:11 ΜΜ, biliskov είπε

Με ταυτότητα θα ταξιδεψουμε. Δε νομιζω να εχω κάποιο πρόβλημα. 

Κατά 99% δε θα έχετε πρόβλημα. Αλλά αφού κάνεις τόσες ετοιμασίες, (λάστιχα, σέρβις, σοκολάτες, κουβέρτες, αλυσίδες κλπ κλπ), βγάλε και ένα διαβατήριο να είσαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Ρωτησα και δε χρειάζεται διαβατήριο για αυτές τις χώρες. Το διαβατήριο αργεί να βγει κιολας όποτε δεν θα βγάλουμε. 

Δημοσ.

ΟΚ, εσύ ξέρεις. Πάντως δεν αργεί καθόλου. Λιγότερο από εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ta 85€ για το παράβολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...