biliskov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τα εχω ελέγξει αυτα με την ασφαλεια. Εχω βγάλει και τη πράσινη κάρτα και ολα ειναι κομπλε. Απλά ήθελα να ρωτήσω οι πινακίδες μου πίσω δεν έχουν το αυτοκόλλητο που γράφει GR ειναι πιο παλιές οι πινακίδες. Κάπου ειδα οτι μπορώ να βάλω αυτο το σηματάκι για να ειμαι καλυμμένος. Ξέρετε μηπως που μπορώ να το βρω;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δεν το χρειάζεσαι το GR. Αν το θέλεις κόλλα ένα αυτοκόλλητο Η ένδειξη για τα ελαστικα.
biliskov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ωραια θα του το δείξω αυτο ακριβώς. Απλά διάβασα κάπου οτι χρειάζομαι αυτο το σήμα στην πινακίδα όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδας. Γιαυτο το ρωτησα αλλα εφόσον δε χρειάζεται τοτε οκ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Με παλιές πινακίδες (προ 2004) νομίζω πως χρειάζεται! Τα βρετανικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν Ευρώπη χωρίς πινακίδες ΕΕ έχουν όλα το αυτοκόλλητο στον κώλο (παρότι η πινακίδα τους ξεχωρίζει) 4 ώρες πριν, biliskov είπε Ωραια θα του το δείξω αυτο ακριβώς. Απλά διάβασα κάπου οτι χρειάζομαι αυτο το σήμα στην πινακίδα όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδας. Γιαυτο το ρωτησα αλλα εφόσον δε χρειάζεται τοτε οκ. Μην αγχώνεσαι. Σχεδόν όλα των 4 εποχών το έχουν το σηματάκι. 😎
biliskov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Απο που θα το παρω αυτο το σηματάκι;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Συγγνώμη,κατάλαβα λάθος,νόμιζα ότι οι πινακίδες σου έχουν κάτω αριστερά το GR.Εσυ λες ότι έχεις τις πιο παλιές που δεν το έχουν,οπότε ναι βάση νομοθεσίας στη Γερμανία,φαντάζομαι και Αυστρία και σε άλλες χώρες,Γερμανια σίγουρα,χρειάζεσαι το αυτοκόλλητο GR. Λογικα δεν θα ασχοληθούν,αλλά μπορεί να πέσεις σε κανέναν στραβό,και να σου κάνει νούμερα.Απειροελαχιστη πιθανότητα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Οπότε βάλτο.Το πουλάνε και στα βενζιναδικα,και κλειδαραδικα,και γενικά όπου αλλού πουλάνε αυτοκόλλητα.
biliskov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Πρέπει να ειναι κάποιο συγκεκριμένο η παίρνω οτι ναναι αυτοκόλλητο; Δηλαδή το πουλάνε σε βενζινάδικα ετσι απλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Θα σε γελάσω,αυτά όλα την ίδια διάσταση πρέπει να έχουν,άσπρο οβάλ σχήμα με μαύρα γραμματα.
biliskov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εγω ειδα πουλάνε στο ιντερνετ τα μπλε με το σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης. Και τα άσπρα οβάλ εχω δει. Θα ψάξω να δω μηπως πουλάνε σε κανένα βενζινάδικο η εκει που θα βάλω τα λάστιχα θα ρωτήσω μηπως ξέρουν!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στάνταρ είναι. Και σε μαγαζιά με σφραγίδες κλπ μπορεί να το βρεις. Επειδή θα περάσεις αρκετά checkpoints καλό είναι να το έχεις. Στην Ευρώπη το έχουν όλα όσα δεν έχουν πινακίδες ΕΕ (κυρίως απο ΗΒ και Βέλγιο). Δε φαίνεται μονο απο τη μορφή της πινακίδας απο που είναι το αυτοκίνητο γιατί αρκετές χώρες έχουν παρόμοιο format...
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, biliskov είπε Απο που θα το παρω αυτο το σηματάκι; Βενζινάδικο;Κατάστημα με είδη αυτοκινήτου;
biliskov Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Θα ρωτήσω αυριο σε βενζινάδικο μηπως έχουν. Αν και δεν εχει παρει το μάτι μου κατι τέτοιο αλλα θα ρωτήσω.
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 25/11/2019 στις 8:11 ΜΜ, biliskov είπε Με ταυτότητα θα ταξιδεψουμε. Δε νομιζω να εχω κάποιο πρόβλημα. Κατά 99% δε θα έχετε πρόβλημα. Αλλά αφού κάνεις τόσες ετοιμασίες, (λάστιχα, σέρβις, σοκολάτες, κουβέρτες, αλυσίδες κλπ κλπ), βγάλε και ένα διαβατήριο να είσαι 100% σίγουρος.
biliskov Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ρωτησα και δε χρειάζεται διαβατήριο για αυτές τις χώρες. Το διαβατήριο αργεί να βγει κιολας όποτε δεν θα βγάλουμε.
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 ΟΚ, εσύ ξέρεις. Πάντως δεν αργεί καθόλου. Λιγότερο από εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ta 85€ για το παράβολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα