Georgekoz Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Ultra 2 από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε αμέσως μια χαρά όλα 2 μέρες και λίγο η μπαταρία πρόβλημα κανένα
Giatros28 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Από τα πακέτα family μόνο ο leader του πακέτου μπορεί να εχει multisim έχει κανείς καμιά άλλη άποψη ήκατάφερε να βάλει multisim σε meber του πακέτου ;
ramarg Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε λογω 18.4...και εμενα επεσε η μπαταρια σε σχεση με πριν ρολοι 6 μηνων καινουριο...η 18.4 φταιει και εγω family και το εκανα.. Έχω και εγώ μια υπόνοια ότι φταίει η 18.4 αλλά ίσως φταίει κάτι άλλο (το διαπίστωσα και στο ρολόι και στο κινητό)... Αν περάσεις Public Beta έστω και μία φορά, ακόμα και αν γυρίσεις στις κανονικές αναβαθμίσεις, επηρεάζεται η αυτονομία/απόδοση της συσκευής... Θέλω να κάνω επαναφορά στο κινητό για να το διαπιστώσω αλλά δεν θέλω να πειράξω τίποτα στο ρολόι (μιας και ενεργοποιήθηκε σωστά)... Επεξ/σία 15 Απριλίου από ramarg
gmantakis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σε κατάσταση "Waiting" εδώ και μία εβδομάδα. Στης 8 Απριλίου έκανα την διαδικασία. Μετά στης 12 του μήνα αφού δεν άλλαζε κάτι πήρα στην εξυπηρέτηση της Cosmote και μου αναφέρανε πως δεν βλέπουν στο σύστημα τους ενεργοποιημένη multisim. Μου προτείνανε μάλιστα να κάνω ένα format / hard reset στο iPhone 15 Pro Max και στο Apple Watch Ultra 2. Έκανα λοιπόν ότι χρειαζόμουν ένα backup στο iCloud και μετά format και στο κινητό και στο ρολόι και σεταρισμα από την αρχή. Μετά το format και αφού ξαναπέρασα το ρολόι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν μπήκα ξανά στο μενού “Cellular" ξανασυνάντησα ΠΑΛΙ το ρολόι να είναι σε κατάσταση " Waiting". Κανονικά αφού μεσολάβησε το format δεν θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί η όλη διαδικασία; Τελοσπαντον χωρίς να έχω κάνει κάτι και αφού μεσολάβησε το format στης 12 του μήνα το ρολόι σήμερα 15 του μήνα συνολικά 7 ημερες συνεχίζει σε κατάσταση "Waiting". Μετά από επικοινωνία πάλι με την εξυπηρέτηση και αφού με συνδέσανε πάλι με το τεχνικό τμήμα μου είπαν πως πάλι δεν βλέπουν καμία ενεργοποιημένη multisim και πως από την πλευρά τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να συνεχίσω να περιμένω;;;; Σε ερώτηση πόσο να περιμένω αφού ήδη περιμένω 7 ημερες στο σύνολο, μου είπαν πως δεν ξέρουν και ισως λόγο φόρτου του δικτύου αργεί η διαδικασία και να τους ξαναπάρω μετά το Πασχα ξανά τηλέφωνο αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Το iPhone 15 Pro Max φοράει iOS 18.4 και το Apple Watch Ultra 2 έκδοση 11.4. Το πρόγραμμα που έχω είναι το Gigamax Unlimited. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον; Να επισημάνω επίσης πως αν παω και κάνω κλικ στο κίτρινο “i” που είναι στα δεξιά δίπλα από την λέξη Cosmote μου βγάζει κάτω μια επιλογή "Remove COSMOTE Plan”. Αν πατήσω επάνω μου βγάζει το μήνυμα "Are you shure you want to remove the COSMOTE Plan from your Apple Watch? This will not cancel your subscription. You may have to contact COSMOTE. This cannot be undone." Αν συνεχησω και επιλέξω να αφαιρεθεί βγάζει στο τέλος μήνυμα "Unable to Complete Cellular Plan Change. Your cellular plan could not be set up. Try again later." Μου δίνει την επιλογή να πατήσω OK και συνεχίζει πάλι σε κατάσταση "Waiting". Έχω προσπαθήσει να κάνω και ξανά Reset και τα Network Settings στο iPhone 15 και κανένα αποτέλεσμα. Τι συμβαίνει; Να περιμένω όπως μου είπαν και στην εξυπηρέτηση της Cosmote να περάσει και το Πάσχα; Δεν είναι λίγο πολύ να περιμένω δύο εβδομάδες στο σύνολο;;; Επεξ/σία 15 Απριλίου από gmantakis
lksgr Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 45 λεπτά πριν, gmantakis είπε Σε κατάσταση "Waiting" εδώ και μία εβδομάδα. Στης 8 Απριλίου έκανα την διαδικασία. Μετά στης 12 του μήνα αφού δεν άλλαζε κάτι πήρα στην εξυπηρέτηση της Cosmote και μου αναφέρανε πως δεν βλέπουν στο σύστημα τους ενεργοποιημένη multisim. Μου προτείνανε μάλιστα να κάνω ένα format / hard reset στο iPhone 15 Pro Max και στο Apple Watch Ultra 2. Έκανα λοιπόν ότι χρειαζόμουν ένα backup στο iCloud και μετά format και στο κινητό και στο ρολόι και σεταρισμα από την αρχή. Μετά το format και αφού ξαναπέρασα το ρολόι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν μπήκα ξανά στο μενού “Cellular" ξανασυνάντησα ΠΑΛΙ το ρολόι να είναι σε κατάσταση " Waiting". Κανονικά αφού μεσολάβησε το format δεν θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί η όλη διαδικασία; Τελοσπαντον χωρίς να έχω κάνει κάτι και αφού μεσολάβησε το format στης 12 του μήνα το ρολόι σήμερα 15 του μήνα συνολικά 7 ημερες συνεχίζει σε κατάσταση "Waiting". Μετά από επικοινωνία πάλι με την εξυπηρέτηση και αφού με συνδέσανε πάλι με το τεχνικό τμήμα μου είπαν πως πάλι δεν βλέπουν καμία ενεργοποιημένη multisim και πως από την πλευρά τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να συνεχίσω να περιμένω;;;; Σε ερώτηση πόσο να περιμένω αφού ήδη περιμένω 7 ημερες στο σύνολο, μου είπαν πως δεν ξέρουν και ισως λόγο φόρτου του δικτύου αργεί η διαδικασία και να τους ξαναπάρω μετά το Πασχα ξανά τηλέφωνο αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Το iPhone 15 Pro Max φοράει iOS 18.4 και το Apple Watch Ultra 2 έκδοση 11.4. Το πρόγραμμα που έχω είναι το Gigamax Unlimited. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον; Να επισημάνω επίσης πως αν παω και κάνω κλικ στο κίτρινο “i” που είναι στα δεξιά δίπλα από την λέξη Cosmote μου βγάζει κάτω μια επιλογή "Remove COSMOTE Plan”. Αν πατήσω επάνω μου βγάζει το μήνυμα "Are you shure you want to remove the COSMOTE Plan from your Apple Watch? This will not cancel your subscription. You may have to contact COSMOTE. This cannot be undone." Αν συνεχησω και επιλέξω να αφαιρεθεί βγάζει στο τέλος μήνυμα "Unable to Complete Cellular Plan Change. Your cellular plan could not be set up. Try again later." Μου δίνει την επιλογή να πατήσω OK και συνεχίζει πάλι σε κατάσταση "Waiting". Έχω προσπαθήσει να κάνω και ξανά Reset και τα Network Settings στο iPhone 15 και κανένα αποτέλεσμα. Τι συμβαίνει; Να περιμένω όπως μου είπαν και στην εξυπηρέτηση της Cosmote να περάσει και το Πάσχα; Δεν είναι λίγο πολύ να περιμένω δύο εβδομάδες στο σύνολο;;; Στην περίπτωσή μου κατάφερα να σβήσω το COSMOTE Ceuta plan και από τότε έχω το παρακάτω μήνυμα λάθους : H εξυπηρέτηση πελατών ισχυρίζεται συστημικό λάθος που κάποια στιγμή θα διορθωθεί!
dream21 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, gmantakis είπε Σε κατάσταση "Waiting" εδώ και μία εβδομάδα. Στης 8 Απριλίου έκανα την διαδικασία. Μετά στης 12 του μήνα αφού δεν άλλαζε κάτι πήρα στην εξυπηρέτηση της Cosmote και μου αναφέρανε πως δεν βλέπουν στο σύστημα τους ενεργοποιημένη multisim. Μου προτείνανε μάλιστα να κάνω ένα format / hard reset στο iPhone 15 Pro Max και στο Apple Watch Ultra 2. Έκανα λοιπόν ότι χρειαζόμουν ένα backup στο iCloud και μετά format και στο κινητό και στο ρολόι και σεταρισμα από την αρχή. Μετά το format και αφού ξαναπέρασα το ρολόι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν μπήκα ξανά στο μενού “Cellular" ξανασυνάντησα ΠΑΛΙ το ρολόι να είναι σε κατάσταση " Waiting". Κανονικά αφού μεσολάβησε το format δεν θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί η όλη διαδικασία; Τελοσπαντον χωρίς να έχω κάνει κάτι και αφού μεσολάβησε το format στης 12 του μήνα το ρολόι σήμερα 15 του μήνα συνολικά 7 ημερες συνεχίζει σε κατάσταση "Waiting". Μετά από επικοινωνία πάλι με την εξυπηρέτηση και αφού με συνδέσανε πάλι με το τεχνικό τμήμα μου είπαν πως πάλι δεν βλέπουν καμία ενεργοποιημένη multisim και πως από την πλευρά τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να συνεχίσω να περιμένω;;;; Σε ερώτηση πόσο να περιμένω αφού ήδη περιμένω 7 ημερες στο σύνολο, μου είπαν πως δεν ξέρουν και ισως λόγο φόρτου του δικτύου αργεί η διαδικασία και να τους ξαναπάρω μετά το Πασχα ξανά τηλέφωνο αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Το iPhone 15 Pro Max φοράει iOS 18.4 και το Apple Watch Ultra 2 έκδοση 11.4. Το πρόγραμμα που έχω είναι το Gigamax Unlimited. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον; Να επισημάνω επίσης πως αν παω και κάνω κλικ στο κίτρινο “i” που είναι στα δεξιά δίπλα από την λέξη Cosmote μου βγάζει κάτω μια επιλογή "Remove COSMOTE Plan”. Αν πατήσω επάνω μου βγάζει το μήνυμα "Are you shure you want to remove the COSMOTE Plan from your Apple Watch? This will not cancel your subscription. You may have to contact COSMOTE. This cannot be undone." Αν συνεχησω και επιλέξω να αφαιρεθεί βγάζει στο τέλος μήνυμα "Unable to Complete Cellular Plan Change. Your cellular plan could not be set up. Try again later." Μου δίνει την επιλογή να πατήσω OK και συνεχίζει πάλι σε κατάσταση "Waiting". Έχω προσπαθήσει να κάνω και ξανά Reset και τα Network Settings στο iPhone 15 και κανένα αποτέλεσμα. Τι συμβαίνει; Να περιμένω όπως μου είπαν και στην εξυπηρέτηση της Cosmote να περάσει και το Πάσχα; Δεν είναι λίγο πολύ να περιμένω δύο εβδομάδες στο σύνολο;;; Aκριβως το ιδιο και σε εμενα . Εντωμεταξει εβαλα αλλη sim με αλλο unlimited που εχω και προχωρει η διαδικασια κανονικα. εχει φαει σκαλωμα ο server της Cosmote με το τηλεφωνικο μου αριθμο και βλεπει το συστημα οτι εκκρεμει αιτηση για multisim ενω δεν υπαρχει..
gmantakis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 4 λεπτά πριν, dream21 είπε Aκριβως το ιδιο και σε εμενα . Εντωμεταξει εβαλα αλλη sim με αλλο unlimited που εχω και προχωρει η διαδικασια κανονικα. εχει φαει σκαλωμα ο server της Cosmote με το τηλεφωνικο μου αριθμο και βλεπει το συστημα οτι εκκρεμει αιτηση για multisim ενω δεν υπαρχει.. Τι εννοείς με άλλη sim ακριβώς; Έχεις βάλει άλλη sim με διαφορετικό αριθμό και παρόλα αυτά είναι σε κατάσταση “Waiting"?? Αναρωτιέμαι άραγε αν αυτό το τεχνικό πρόβλημα που δεν μπορούν να μου το λύσουν και πραγματικά η τελευταία τους απάντηση να περιμένω και να περάσει το Πάσχα με εξόργισε… αν μου επιτρέπει να προχωρήσω σε καταγγελία σύμβασης με την Cosmote λόγο μη επίλυσης προβλήματος.
bigballon Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, axidousgr είπε εδω με ultra 1 ολα καλα , απλα με την νεα εκδοση χανω αρκετα σε διαρκεια μπαταριας Συνδέετε κανονικά με το δίκτυο; Συνδέετε κανονικά με τα έρποντας; Ακούς τον ήχο κλήσης στα ακουστικά. Χάνετε η σύνδεση μετά από λίγο η παραμένει;. Αυτά είναι τα ερωτήματα. Η μπαταριά είναι πλέον μια μέρα με τη χρήση του ρολογιού.
dream21 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, gmantakis είπε Τι εννοείς με άλλη sim ακριβώς; Έχεις βάλει άλλη sim με διαφορετικό αριθμό ; εβαλα αλλη sim αλλο αριθμο και με αφηνει κανονικα να κανω αιτηση. με τον δικο μου αριθμο ειναι απο 1 απριλιου κολλυμενο στην Αναμονη
lksgr Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, dream21 είπε εβαλα αλλη sim αλλο αριθμο και με αφηνει κανονικα να κανω αιτηση. με τον δικο μου αριθμο ειναι απο 1 απριλιου κολλυμενο στην Αναμονη Το ίδιο συμβαίνει και με τον δικό μου αριθμό και τόσες μέρες δεν μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα . Μάλλον θα πρόκειται για bug του συστήματος . Περιμέναμε τόσα χρόνια την cellural υπηρεσία στα Apple Watches και ποιος ξέρει πόσο θα περιμένουμε ακόμα να λειτουργήσει σωστά 2 1
kostasbm Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου μια μέρα πριν επιστρέψω στα πάτρια εδάφη 4 ex demo ultra 2 έπεσαν ηρωικά μαχόμενα στα χέρια της παλιοπαρέας .....το καλό ήταν ότι είχαμε τη πληροφορία και περιμέναμε με το δάκτυλο στη σκανδάλη.....άντε να δούμε πως και ποτέ θα ενεργοποιηθεί .....Πάσχα η Χριστούγεννα....εδώ όλα τα προγράμματα υποστηρίζουν το AW..είτε είναι με συμβόλαιο είτε με προπληρωμένο αρκεί να είναι στην ίδια εταιρεία......καλές γιορτές 2
axidousgr Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Εδω κοιτανε πρωτα να φανε οσα μπορουν και μετα να δωσουν αυτα που πρεπει οπως σε ολο τον κοσμο
michkal91 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Μόλις έγινε η ενεργοποίηση μετά από 2 βδομάδες 😂 Ίσως να έπαιξε το ρόλο του τα μηνύματα που έστειλα σε Facebook. 2
alejsalonica Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι στο κινητό η κάρτα sim είναι φυσική ενώ στο watch eSIM?
georpapas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου παιδια για βονταφον εχουμε κανα νεο ή κοσμοτε ανταγωνισμό δεν θα έχει γενικα οπως παει η φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα