ramarg Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ 1 ώρα πριν, scorpio3 είπε Δεν βγήκα καθόλου με το ρολόι για να δουλέψω cellular ακόμη φίλε…τι θέμα είχες με την μουσική δεν είχα κάποιο πρόβλημα και με iMessage δεχόμουν μυνηματα κανονικά. Σε μένα λειτουργεί η αποστολή/λήψη iMessage όσο έχω το κινητό μαζί. Μόλις απομακρυνθώ και ανοίξει αυτόματα η συνδεσιμότητα του ρολογίου μέσω data αυτομάτως τα SMS γίνονται πράσινα (δλδ δεν μπορώ με χρήση δεδομένων να έχω ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω iMessage τουλάχιστον σε όσους έχουν i devices). Επίσης αν και γνωρίζουμε ότι η MultiSIM της Cosmote δεν επιτρέπει λήψη SMS, εντούτοις ενώ προσπαθώ να στείλω κανονικό SMS, ενώ δείχνει να στάλθηκε/παραδόθηκε και πάλι αυτό δε φτάνει ποτέ στον παραλήπτη. Ως προς τα AirPods, το ρολόι δεν στέλνει ήχο στα ακουστικά όταν κάνεις κλήση μέσω cellular (χωρίς κινητό κοντά) ή αντίστοιχα όταν στριμάρεις μουσική μέσω cellular. Το έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες πριν από εμένα.
panosk111178 Δημοσ. Τρίτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:44 μμ Από την κόκκινη μάθαμε κανένα νέο έκαναν τίποτα ή ακόμη περιμένουν; 1
scorpio3 Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ 12 ώρες πριν, ramarg είπε Σε μένα λειτουργεί η αποστολή/λήψη iMessage όσο έχω το κινητό μαζί. Μόλις απομακρυνθώ και ανοίξει αυτόματα η συνδεσιμότητα του ρολογίου μέσω data αυτομάτως τα SMS γίνονται πράσινα (δλδ δεν μπορώ με χρήση δεδομένων να έχω ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω iMessage τουλάχιστον σε όσους έχουν i devices). Επίσης αν και γνωρίζουμε ότι η MultiSIM της Cosmote δεν επιτρέπει λήψη SMS, εντούτοις ενώ προσπαθώ να στείλω κανονικό SMS, ενώ δείχνει να στάλθηκε/παραδόθηκε και πάλι αυτό δε φτάνει ποτέ στον παραλήπτη. Ως προς τα AirPods, το ρολόι δεν στέλνει ήχο στα ακουστικά όταν κάνεις κλήση μέσω cellular (χωρίς κινητό κοντά) ή αντίστοιχα όταν στριμάρεις μουσική μέσω cellular. Το έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες πριν από εμένα. Εγώ λαμβάνω μηνύματα με cellular κανονικά χωρίς πρόβλημα μόνο δεν μπορώ να στείλω . Με ακουστικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα συνδέεται άμεσα κ στέλνει ηχο στα ακουστικά κ για κλήση κ για τραγούδια από Apple Music π.χ Εχω τα AirPods Pro 2 type-c
naeg15 Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ 6 minutes ago, scorpio3 said: Εγώ λαμβάνω μηνύματα με cellular κανονικά χωρίς πρόβλημα μόνο δεν μπορώ να στείλω . Με ακουστικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα συνδέεται άμεσα κ στέλνει ηχο στα ακουστικά κ για κλήση κ για τραγούδια από Apple Music π.χ Εχω τα AirPods Pro 2 type-c Επίσης και εγώ το ίδιο μια χαρά στην λήψη μηνυμάτων και μια χαρά και τα AirPods 4 ANC απο την πρωτη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια και στο Apple Music αλλα και στις κλησεις (χωρις να εχω κοντα μου το κινητο φυσικά ) 1
panos- Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ Παρατήρησα ότι έχανα κλήσεις. Έκανα το εξής πείραμα: Έκλεισα bluetooth και wifi σε κινητό και ρολόι, με αποτέλεσμα και τα δύο να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα στο δίκτυο κινητής, και κάλεσα τον αριθμό μου από άλλη συσκευή. Το κινητό δε χτύπησε ποτέ. Απέρριψα την κλήση από το ρολόι και μου ήρθε μήνυμα κανονικά στο κινητό. Επανέλαβα τη δοκιμή αρκετές φορές σε άσχετους χρόνους. Το κινητό δεν χτύπησε σε καμία. Αν κινητό και ρολόι είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, τις περισσότερες φορές έρχεται η κλήση. 21 ώρες πριν, ramarg είπε Σε μένα λειτουργεί η αποστολή/λήψη iMessage όσο έχω το κινητό μαζί. Μόλις απομακρυνθώ και ανοίξει αυτόματα η συνδεσιμότητα του ρολογίου μέσω data αυτομάτως τα SMS γίνονται πράσινα Ίσα ίσα θα έπρεπε να μην γίνεται αυτό. Το watch υποτίθεται δεν έχει SMS καθόλου δυνατότητα και το κάνει μέσω κινητού. Τα imessage σε μένα παίζουν κανονικά μέσω δικτύου κινητής στο ρολόι. SMS λαμβάνω μόνο αν το κινητό είναι κάπου μακριά και συνδεδεμένο στο δίκτυο, γιατί τα SMS φεύγουν και έρχονται από το κινητό και μοιράζονται στις συσκευές μέσω icloud.
bigballon Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ Μετά από δίμηνη χρήση τα συμπεράσματα είναι τα έξης. Πρόβλημα σύνδεσης του ρολογιού στο δίκτυο μερικές φορές, χρειάζεται ρεσταρτ για να συνδεθεί. Στέλνει ήχο στα ακουστικά στην αρχή, όταν σταματάει να στέλνει ήχο κλήσης τότε πρέπει να βγάλω τα ακουστικά να τα τοποθετήσω στην θήκη και ξανά στα αυτιά για να (ίσως) δουλέψει. Από μένα λοιπόν είναι όχι. Θα σταματήσω την υπηρεσία μόλις τελειώσει η δωρεάν περίοδος. Δεν χρειάζομαι περισσότερα προβλήματα. Το κινητό το παίρνω πάντα μαζί μου γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω. Άρα η επιπλέον υπηρεσία από την πράσινη μου είναι περιττή. (ουλτρα 1 με airpods pro 2 usb c) 1
stefkou87 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:01 μμ Στις 11/4/2025 στις 5:36 ΜΜ, ramarg είπε Έχεις κανένας άλλος θέμα με την αποστολή iMessage από το ρολόι όταν είστε χωρίς το κινητό με cellular.? Το ίδιο και με την αποστολή SMS τα οποία ενώ φεύγουν δεν φτάνουν στον παραλήπτη... Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν είναι κάτι λάθος... Εντάξει τραγικοί... Η υπηρεσία εξελίχθηκε πραγματικά σε λαχείο... Ευτυχώς κατά Ας καταφέρουμε μετά από ένα μήνα και βάλε… να φύγει αυτό το cosmote αναμονή.. και θα δούμε κ εμείς.
LostHopes Δημοσ. χθες στις 12:53 πμ Δημοσ. χθες στις 12:53 πμ (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2025 στις 12:44 ΜΜ, panosk111178 είπε Από την κόκκινη μάθαμε κανένα νέο έκαναν τίποτα ή ακόμη περιμένουν; Προ εβδομάδας κατάστημα τους μου πούλησε eSIM για shared data με το συμβόλαιο μου μετά από 3 υπαλλήλους που ενεπλάκησαν στην απορία μου «Πως θα έχω έστω FaceTime στο S9 Cellular αφού δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Apple Watch το δίκτυο σας?». Αφού στο ενδιάμεσο είδα και αποείδα ξανά και ξανά το ίδιο μιλώντας με την υποστήριξη και ξαναματαστήνοντας το ρολόι τελικά βρέθηκε τεχνικός τους που μου είπε αμέσως μόλις με ανέλαβε αφού προηγήθηκαν κάμποσοι άλλοι πριν, «η cellular λειτουργία του Apple Watch δεν είναι συμβατή με το δίκτυο μας, τελεία» και έμεινα παγωτό που κανένας από τα 15 άτομα που συνναλάχθηκα πριν δεν το γνώριζε και μου πουλήσανε και υπηρεσία από πάνω - τράτζικ!! Δευτέρα επιστρέφεται η άχρηστη eSIM+υπηρεσία sharing αλλά ο χαμένος χρόνος μου όχι… Επεξ/σία χθες στις 12:56 πμ από LostHopes 1
panosk111178 Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ 11 ώρες πριν, LostHopes είπε Προ εβδομάδας κατάστημα τους μου πούλησε eSIM για shared data με το συμβόλαιο μου μετά από 3 υπαλλήλους που ενεπλάκησαν στην απορία μου «Πως θα έχω έστω FaceTime στο S9 Cellular αφού δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Apple Watch το δίκτυο σας?». Αφού στο ενδιάμεσο είδα και αποείδα ξανά και ξανά το ίδιο μιλώντας με την υποστήριξη και ξαναματαστήνοντας το ρολόι τελικά βρέθηκε τεχνικός τους που μου είπε αμέσως μόλις με ανέλαβε αφού προηγήθηκαν κάμποσοι άλλοι πριν, «η cellular λειτουργία του Apple Watch δεν είναι συμβατή με το δίκτυο μας, τελεία» και έμεινα παγωτό που κανένας από τα 15 άτομα που συνναλάχθηκα πριν δεν το γνώριζε και μου πουλήσανε και υπηρεσία από πάνω - τράτζικ!! Δευτέρα επιστρέφεται η άχρηστη eSIM+υπηρεσία sharing αλλά ο χαμένος χρόνος μου όχι… Δεν είναι ενεργό στο δίκτυο της και ούτε ξέρουν πότε θα είναι και αν θα είναι ποτέ! Εγώ μιας και τελειώνουν τα συμβόλαια Ιούλιο και Αύγουστο μετέφερα τα πρώτα στην COSMOTE και θα μεταφέρω και τα υπόλοιπα μετά γιατί θέλω την λειτουργία και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ξεκινήσει η Vodafone την υποστήριξη. Άλλωστε μου έκαναν προσφορά στην ίδια και μικρότερη τιμή από αυτή που και καλά μου έκαναν τώρα μετά από δύο χρόνια για να με κρατήσουν έχοντας 4 συμβόλαια και σταθερό και VF TV
LostHopes Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panosk111178 είπε Δεν είναι ενεργό στο δίκτυο της και ούτε ξέρουν πότε θα είναι και αν θα είναι ποτέ! Εγώ μιας και τελειώνουν τα συμβόλαια Ιούλιο και Αύγουστο μετέφερα τα πρώτα στην COSMOTE και θα μεταφέρω και τα υπόλοιπα μετά γιατί θέλω την λειτουργία και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ξεκινήσει η Vodafone την υποστήριξη. Άλλωστε μου έκαναν προσφορά στην ίδια και μικρότερη τιμή από αυτή που και καλά μου έκαναν τώρα μετά από δύο χρόνια για να με κρατήσουν έχοντας 4 συμβόλαια και σταθερό και VF TV Μάλλον και εγώ θα επιστρέψω στην πράσινη καθώς θέλω να με βρίσκουν και στο περίπτερο για τσίχλες αν πεταχτώ και αφήσω το τηλέφωνο στο αμάξι ένα τετράγωνο πιο πέρα λόγω θεμάτων υγείας στο σπίτι. Το γελείο είναι ότι πουλάνε στο eshop τους το Ultra που είναι μόνο cellular για outdoor δραστηριότητες όπου η συνδεσιμότητα μπορεί να γίνει θέμα ζωής και θανάτου και όχι απλά μόστρας στο καφέ. Δηλαδή πουλάνε συσκευή που ΔΕΝ υποστηρίζουν Επεξ/σία χθες στις 02:55 μμ από LostHopes 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα