lambros#17 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 56 λεπτά πριν, billdanos είπε Το ότι μπορούν να στο κάνουν οι ίδιοι το έχουμε συζητήσει ξανά. Μου το είχαν κάνει πριν έναν μήνα και το πήραν πίσω γιατί δεν μπορούσαν να περάσουν την έκπτωση και το πάγιο θα ήταν 27... Εκτος αν κατάλαβαν επιτέλους τη χαζομάρα τους και το διορθωσαν! Θα τους (ξανα) καλέσω το απόγευμα... Την επιβεβαίωσες την τιμή του παγίου μετά τους 3 πρώτους μήνες? Update: σήμερα βλέπω πως έφυγε η ένδειξη waiting και έχω πάλι την επιλογή για SetUp! Δεν θα δοκιμάσω ξανά μέχρι να τους καλέσω! Ναι την επιβεβαίωσα, όπως και το έγραψα στο μήνυμα μου. 5,5€ 😉
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες Και κάπως έτσι, κάλεσα στο support, μου είπαν να ξανά προσπαθήσω, τους είπα πως δεν περιμένω να γίνει κάτι, μου είπαν ΚΑΝΤΕ ΤΟ, το έκανα και ΕΠΑΙΞΑΝ όλα! 50 ημέρες μετά λοιπόν από την πρώτη προσπάθεια, έχω επιτέλους την υπηρεσία! Δεν μου είπαν τι έφταιγε πέρα από το ότι «ασχολήθηκαν πολλοί άνθρωποι για να σβήσουν κάθε ίχνος των προσπαθειών ενεργοποίησης»… Θα πάω στην Τήνο γονατιστός… 😛 4 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες Και τώρα θα αρχίσω με μερικές πρώτες παρατηρήσεις (τόσο καιρό περίμενα)… Καταρχάς τα iMessages παίζουν κανονικά τόσο στη λήψη όσο και την αποστολή και μάλιστα κανονικά με φωνητική πληκτρολόγηση κλπ όσο λειτουργεί αυτόνομα το ρολόι στο δίκτυο κινητής. Για τα sms προφανώς δεν θα παίζει η αποστολή αλλά δεν με απασχολεί μιας και σχεδόν οι περισσότεροι στις επαφές μου χρησιμοποιούν iMessage! Η μουσική από την playlist που έχω και στο ρολόι αποθηκευμένη, παίζει κανονικά με τα AirPods Pro 2 και το ίδιο και οι κλήσεις, ΑΛΛΑ αν σε καλέσουν την ώρα που ακούς μουσική παίζει να φάνε σκάλωμα και ενώ σταματάει η μουσική δεν ακούς καθόλου τον ήχο της κλήσης στα ακουστικά. Αν γυρίσεις τον ήχο στο ηχείο του ρολογιού παίζουν όλα οκ και αν επιλέξεις και πάλι τη μεταφορά στα ακουστικά παίζει και εκεί μια χαρά. Εκτιμώ πως κάποιο σκάλωμα τρώει με τη Bluetooth σύνδεση (profile) που χρησιμοποιεί. Αν δεν ακούς μουσική και απλά φοράς τα AirPods, όλες οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά σε αυτά.
naeg15 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 hours ago, lambros#17 said: Ναι την επιβεβαίωσα, όπως και το έγραψα στο μήνυμα μου. 5,5€ 😉 έχεις το πρόγραμμα με τα απεριόριστα data ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, naeg15 είπε έχεις το πρόγραμμα με τα απεριόριστα data ? Και γώ Gigamax Unlimited έχω.
SaFiS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 hours ago, billdanos said: Θα πάω στην Τήνο γονατιστός… 😛 Επιγονατίδες να πάρεις Spoiler 2
naeg15 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 minutes ago, billdanos said: Και γώ Gigamax Unlimited έχω. Το αναφέρω επειδή είπαν στον φίλο @lambros#17 ότι το κόστος ενεργοποίησης από αυτούς ( χωρίς να το κάνει ο ίδιος μέσα από το ρολόι είναι στα 5.5 ευρώ . Το κόστος είχε αναφερθεί ότι αν το κάνουν αυτοί θα είναι στα 27.5 . Λεω μήπως πήραν πίσω πλέον στα unlimited gigamax το 27.5 και το πήγαν στα 5.5 το οποίο μας συμφέρει φυσικά σε περίπτωση αλλαγής ρολογιού… Υ.Γ βέβαια στους όρους συνεχίζει να λέει για το unlimited gigamax ότι είναι στα 27.5. Ευρώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 27 λεπτά πριν, naeg15 είπε Το αναφέρω επειδή είπαν στον φίλο @lambros#17 ότι το κόστος ενεργοποίησης από αυτούς ( χωρίς να το κάνει ο ίδιος μέσα από το ρολόι είναι στα 5.5 ευρώ . Το κόστος είχε αναφερθεί ότι αν το κάνουν αυτοί θα είναι στα 27.5 . Εξακολουθούν να το λένε αυτό ακόμη και σήμερα που ρώτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα