Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αφήνει η apple και το κινητό να μην έχεις κοντά να σπρώχνει μέσω σερβερ τις ειδοποιήσεις κλπ και να είναι σαν να έχεις το κινητό στην τσέπη. Θα μπορούσαν να το υλοποιήσουν αρκετά εύκολα θεωρώ. Δεν βλέπω ούτε κενά ασφαλείας αφού ήδη αρκετά γίνονται μέσω iCloud βλέπε continuity κλπ… 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Μα αυτό περιέγραψα. Το σύστημα τους δεν τους αφήνει να την ενεργοποιήσουν. 

πρεπει να την ενεργοποιησουν απο αλλου..οχι απο την κλασσικη σελιδα που πανε...καποιος που θα ξερει απο συστηματα cosmote θα στο κανει.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι παιδια
Πηρα galaxy ultra και απ οτι καταλαβαινω λειτουγει με τον ιδιο τροπο.
Πηρα την vodafone τηλ δεν εχουν ιδεα
μπορει να μου εξηγησει καποιος με απλα λογια πως δουλευει ολο αυτο με τις esim και τα ρολογια?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ionas1992 είπε

να ρωτησω κατι παιδια
Πηρα galaxy ultra και απ οτι καταλαβαινω λειτουγει με τον ιδιο τροπο.
Πηρα την vodafone τηλ δεν εχουν ιδεα
μπορει να μου εξηγησει καποιος με απλα λογια πως δουλευει ολο αυτο με τις esim και τα ρολογια?

Εκει νομίζω ειναι ενεργό εδώ και καιρό αλλά με τηλέφωνο Samsung. Και είναι πολύ ποιο εύκολο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Εκει νομίζω ειναι ενεργό εδώ και καιρό αλλά με τηλέφωνο Samsung. Και είναι πολύ ποιο εύκολο.

Τα ίδια είναι, η vodafone λεεξ σου δίνει με 5 ευρώ απλά 40gb Internet χωρίς την δυνατότητα να πάρεις τηλ

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να δοκιμασει εαν εχει access ο browser στο μικροφωνο για να πραγματοποιεις κλησεις μεσω webapps? δλδ slack, discord , teams κτλπ?

Δημοσ.
12 minutes ago, joker2342 said:

Μπορει καποιος να δοκιμασει εαν εχει access ο browser στο μικροφωνο για να πραγματοποιεις κλησεις μεσω webapps? δλδ slack, discord , teams κτλπ?

Ποιος browser;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/04/2025 at 17:46, babis5570 said:

Ναι με AOD ενεργό αλλά επαναλαμβάνω με wrist to wake κλειστό . Εσύ μπορεί το έχεις κλειστό το AOD  αλλά υποθέτω ότι έχεις ανοιχτό το wrist to wake , να ανάβει η οθόνη στο σήκωμα του καρπού . Αυτό τρώει πολύ μπαταρία γιατί μιλάμε για εκατοντάδες αναματα της οθόνης την μέρα ! 

On 19/04/2025 at 20:49, polaki said:

Ερώτημα, πως γίνεται το wrist to wake να τρώει τόση μπαταρία, ενώ το AOD που είναι αναμμένη η οθόνη συνεχώς να μην τρώει; 

Κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ. 

Εμενα τώρα είναι στη δεύτερη μέρα (δηλαδή από χτες το πρωί το έβγαλα από φόρτιση) και είναι στο 39%.

Λογικα δηλαδή οι 3 μέρες που λέμε, 2,5 πρακτικά και το βράδυ αύριο θα μπει πάλι φόρτιση.

Wrist to wake ανοικτό, AOD κλειστό (όχι για λόγους μπαταρίας, απλά με ενοχλεί).

On 19/04/2025 at 21:09, babis5570 said:

Να σημειώσω επίσης ότι η φωτεινότητα οθόνης είναι στην μέση , αθόρυβο (μόνο δόνηση) και δεν ασχολούμεθα ιδιαίτερα με το ρολόι , ρυθμίσεις κλπ κάνω από το κινητό και επίσης ότι η μόνη μέτρηση που έχω μη ενεργή είναι οι μετρήσεις περιβαλλοντικού ήχου και το βράδυ το βάζω στην συγκέντωση ύπνου . Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το πίστευα ότι θα κράταγε τόσο αλλά μετράω-καταγράφω την μπαταρία εδώ και δύο βδομαδες που έχω τι ρολόι σε διάφορα σενάρια .

Eτσι ενημερωτικά μιας και είχαμε απορία ....Όντως μετά από μέρες δοκιμών ,ναι επιβεβαιώνω ότι με AOD σε ON αλλα με wrist to wake σε OFF η διαρκεια ειναι στα ιδια επιπεδα . Τελικα το wrist to wake εχει μεγαλη καταναλωση .

Κραταω λοιπον μονιμα το AOD ανοιχτο που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο .

Επεξ/σία από naeg15
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η ΕΕΤΤ απάντησε πως έχει προωθήσει την καταγγελία μου στην Cosmote... Αφού με τη λογική και την υπομονή δεν βγάλαμε άκρη, ας το κάνουμε πλέον τυπικά και γραπτά...

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από τρεις εβδομάδες ταλαιπωρίας κατάφερα τυχαία και βρήκα άτομο στο τεχνικό τμήμα 13788 που γνώριζε το θέμα με την multisim στο Apple Watch και μέσα σε τέσσερις ώρες έλυσε το πρόβλημα .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lksgr είπε

Επιτέλους μετά από τρεις εβδομάδες ταλαιπωρίας κατάφερα τυχαία και βρήκα άτομο στο τεχνικό τμήμα 13788 που γνώριζε το θέμα με την multisim στο Apple Watch και μέσα σε τέσσερις ώρες έλυσε το πρόβλημα .

Παιδιά εντάξει! Ξαναπήρα και εγώ στο 13788 και έπεσα σε κοπελιά (ζήτησα τα στοιχεία της) και απλά μου ζήτησε το EID του ρολογιού και σε 5 λεπτά έλαβα carrier update settings στο ρολόι και sms και email για την multisim!!!

Έναν μήνα τώρα πάλευα και τελικά ήταν θέμα ανθρώπου που ήξερε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! 

Θα της στείλω καλάθι με κρασιά και τυριά ειλικρινά! 😍

Update: Αφού ενεργοποιήθηκαν όλα, με ξανακάλεσε για να μου πει πως επειδή το έκανε αυτή χειροκίνητα δεν μπορεί να πάρει την προσφορά για τα 5.5 ευρώ και θα είναι στα 27! Οπότε πρότεινε να το ακυρώσει και να με ξανακαλεσει ώστε να το ξεκινήσω πάλι εγώ σαν διαδικασία από το τηλέφωνο ώστε να πάρω την έκπτωση! Της είπα πως μετά θα κολλήσει όπως έκανε μέχρι τώρα η διαδικασία αλλά μου είπε πως θα το «φτιάξουμε». Οπότε μόλις ακυρώθηκε πάλι η υπηρεσία και περιμένω να με καλέσει… 

Update 2: Και φυσικά το κάναμε πάλι και …waiting! Τώρα μου είπε πως θέλει να περιμένουμε κάνα διωράκι μπας και παίξει αλλά δεν περιμένω κάτι! Τουλάχιστον είδα για 5 λεπτά την υπηρεσία να λειτουργεί στο Apple Watch! 😛 

• Confused 2
  • Sad 3
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2025 στις 6:55 ΜΜ, billdanos είπε

Παιδιά εντάξει! Ξαναπήρα και εγώ στο 13788 και έπεσα σε κοπελιά (ζήτησα τα στοιχεία της) και απλά μου ζήτησε το EID του ρολογιού και σε 5 λεπτά έλαβα carrier update settings στο ρολόι και sms και email για την multisim!!!

Έναν μήνα τώρα πάλευα και τελικά ήταν θέμα ανθρώπου που ήξερε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! 

ονομα εχεις να μου στειλεις σε pm να καλεσω και εγω;

Επεξ/σία από dream21
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dream21 είπε

ονομα εχεις να μου στειλεις σε pm να καλεσω και εγω;

Μα δεν έχει νόημα αφού μετά το πάγιο της υπηρεσίας θα είναι 27.5 ευρώ! Πρακτικά όλοι μπορούν να στο ενεργοποιήσουν χειροκίνητα αλλά το σύστημα τους για να αναγνωρίσει την έκπτωση στα 5.5 ευρώ, πρέπει να το περάσεις μόνος σου μέσα από την αυτόματη διαδικασία! Με κάλεσε μετά όπως είπα και μου το ακύρωσε γιατί δεν θα έπαιρνε ποτέ την τιμή της προσφοράς. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Μα δεν έχει νόημα αφού μετά το πάγιο της υπηρεσίας θα είναι 27.5 ευρώ! Πρακτικά όλοι μπορούν να στο ενεργοποιήσουν χειροκίνητα αλλά το σύστημα τους για να αναγνωρίσει την έκπτωση στα 5.5 ευρώ, πρέπει να το περάσεις μόνος σου μέσα από την αυτόματη διαδικασία! Με κάλεσε μετά όπως είπα και μου το ακύρωσε γιατί δεν θα έπαιρνε ποτέ την τιμή της προσφοράς. 

Εγω απλα ηθελα το ονομα της Κοπελας για να της δωσω το EID για να μου ξεκολλυσει απο το ρολοι το COSMOTE "AΝΑΜΟΝΗ" που εχω εδω και ενα μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...