naeg15 Δημοσ. χθες στις 08:41 πμ Δημοσ. χθες στις 08:41 πμ 17 minutes ago, bigballon said: Δεν μιλάω για αποσυνδέσεις στη μουσική άλλα στον ήχο κλήσης και στη συνομιλία. Σταματάει να στέλνει ήχο κλήση στα ακουστικά και αν απαντήσεις ο ήχος δεν μεταδίδετε. Είναι πρόβλημα το οποίο δεν θα ασχοληθώ. Άλλα είναι πρόβλημα ία για μερικός άλλους. Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι και να μην είσαι σίγουρος ότι όντως δουλεύει. Η κλήση μέσω ρολογιού σε ανοιχτή ακρόαση δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα άλλα με τα ακουστικά όταν στριμμάρεις και μουσική είναι λαχείο. Και έχω την υπηρεσία από την μέρα 0 χωρίς κανένα πρόβλημα ενεργοποίησης. Καταλαβα τι λες , απλα εγω δεν εχω αντιμετωπισει θεμα με τις κλησης , το εχω αναφερει και σε παλιοτερο μου ποστ . Ισως εχει να κανει με τα airpods (το μοντελο ) και την συνδεσημοτητα μεταξυ τους .Τα airpods 4 ANC που χρησιμοποιω δουλευεουν μεταξυ τους χωρις κανενα προβλημα.
bigballon Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ Στις 20/5/2025 στις 7:27 ΜΜ, billdanos είπε Και τώρα θα αρχίσω με μερικές πρώτες παρατηρήσεις (τόσο καιρό περίμενα)… Καταρχάς τα iMessages παίζουν κανονικά τόσο στη λήψη όσο και την αποστολή και μάλιστα κανονικά με φωνητική πληκτρολόγηση κλπ όσο λειτουργεί αυτόνομα το ρολόι στο δίκτυο κινητής. Για τα sms προφανώς δεν θα παίζει η αποστολή αλλά δεν με απασχολεί μιας και σχεδόν οι περισσότεροι στις επαφές μου χρησιμοποιούν iMessage! Η μουσική από την playlist που έχω και στο ρολόι αποθηκευμένη, παίζει κανονικά με τα AirPods Pro 2 και το ίδιο και οι κλήσεις, ΑΛΛΑ αν σε καλέσουν την ώρα που ακούς μουσική παίζει να φάνε σκάλωμα και ενώ σταματάει η μουσική δεν ακούς καθόλου τον ήχο της κλήσης στα ακουστικά. Αν γυρίσεις τον ήχο στο ηχείο του ρολογιού παίζουν όλα οκ και αν επιλέξεις και πάλι τη μεταφορά στα ακουστικά παίζει και εκεί μια χαρά. Εκτιμώ πως κάποιο σκάλωμα τρώει με τη Bluetooth σύνδεση (profile) που χρησιμοποιεί. Αν δεν ακούς μουσική και απλά φοράς τα AirPods, όλες οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά σε αυτά. Διάβασα πως φταίει η διαχείριση της μπλουτουθ σύνδεσης από το ρόλοι άλλα από τη στιγμή που δεν συμβαίνει σε όλους, κάπου, κάτι άλλο θα είναι. Μια άλλη λύση είναι να βάλεις τα ακουστικά στη θήκη και να τα ξαναβάλεις στα αυτιά μετά από λίγο. Άλλα σχεδόν πάντα μπλοκάρει μετά από κάποιες κλήσεις. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Φέρνει αβεβαιότητα. Και φυσικά μερικές φορές όταν φεύγεις από το σπίτι δεν μπορεί να συνδεθεί μονό του στο δίκτυο. Το κάνει λίγες φορές άλλα το κάνει. Ίσως φταίει ότι στην περιοχή μου η κάλυψη 4G δεν είναι από τις καλύτερες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ 54 λεπτά πριν, naeg15 είπε Καταλαβα τι λες , απλα εγω δεν εχω αντιμετωπισει θεμα με τις κλησης , το εχω αναφερει και σε παλιοτερο μου ποστ . Ισως εχει να κανει με τα airpods (το μοντελο ) και την συνδεσημοτητα μεταξυ τους .Τα airpods 4 ANC που χρησιμοποιω δουλευεουν μεταξυ τους χωρις κανενα προβλημα. Αυτό που περιγράφουν οι περισσότεροι και το έχω παρατηρήσει και εγώ (όχι όμως πάντα) είναι το εξής: βγαίνεις από το σπίτι σου μόνο με το AppleWatch (εγώ εχω το Ultra 2) και τα ακουστικά σου (airpods pro 2) και ακούς τη μουσική που έχεις φορτώσει στο ρολόι ή και online. Απομακρύνεσαι από το κινητό σου που το έχεις αφήσει στο σπίτι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ρολόι σου συνδέεται κανονικά με το δίκτυο κινητής. Σε καλεί κάποιος ενώ ακούς τη μουσική σου, σταματάει να παίζει η μουσική, απαντάς την κλήση αλλά ο ήχος δεν έρχεται στα ακουστικά! Αν γυρίσεις τον ήχο στη ηχείο του ρολογιού είναι οκ όπως και αν στη συνέχεια τον ξαναγυρίσεις στα ακουστικά σου! Αν δεν ακούς μουσική και φοράς κανονικά τα ακουστικά και δεχτείς μια κλήση, όλα λειτουργούν κανονικά και ο ήχος έρχεται άμεσα σε αυτα. Αυτό είναι το θέμα που περιγράφουμε και που δεν συμβαίνει πάντα. Άλλα θέματα με τη συνδεσιμότητα στο δίκτυο δεν έχω αντιμετωπίσει και πάντα συνδέεται άμεσα όταν απομακρυνθώ από το τηλέφωνο.
naeg15 Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ 1 hour ago, billdanos said: Αυτό που περιγράφουν οι περισσότεροι και το έχω παρατηρήσει και εγώ (όχι όμως πάντα) είναι το εξής: βγαίνεις από το σπίτι σου μόνο με το AppleWatch (εγώ εχω το Ultra 2) και τα ακουστικά σου (airpods pro 2) και ακούς τη μουσική που έχεις φορτώσει στο ρολόι ή και online. Απομακρύνεσαι από το κινητό σου που το έχεις αφήσει στο σπίτι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ρολόι σου συνδέεται κανονικά με το δίκτυο κινητής. Σε καλεί κάποιος ενώ ακούς τη μουσική σου, σταματάει να παίζει η μουσική, απαντάς την κλήση αλλά ο ήχος δεν έρχεται στα ακουστικά! Αν γυρίσεις τον ήχο στη ηχείο του ρολογιού είναι οκ όπως και αν στη συνέχεια τον ξαναγυρίσεις στα ακουστικά σου! Αν δεν ακούς μουσική και φοράς κανονικά τα ακουστικά και δεχτείς μια κλήση, όλα λειτουργούν κανονικά και ο ήχος έρχεται άμεσα σε αυτα. Αυτό είναι το θέμα που περιγράφουμε και που δεν συμβαίνει πάντα. Άλλα θέματα με τη συνδεσιμότητα στο δίκτυο δεν έχω αντιμετωπίσει και πάντα συνδέεται άμεσα όταν απομακρυνθώ από το τηλέφωνο. Ναι καταλαβαίνω τι λες ,απλά επειδή είμαι και δρομέας μεγάλων αποστάσεων και χωρίς μουσική δεν γίνεται , δεν μου έχει τύχει αυτό που αναφέρεις και λαμβάνω στο δρόμο κλήσης με μουσική να παίζει
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ 25 λεπτά πριν, naeg15 είπε Ναι καταλαβαίνω τι λες ,απλά επειδή είμαι και δρομέας μεγάλων αποστάσεων και χωρίς μουσική δεν γίνεται , δεν μου έχει τύχει αυτό που αναφέρεις και λαμβάνω στο δρόμο κλήσης με μουσική να παίζει Έκανα πριν λίγο διάφορες δοκιμές. Αν με το που απομακρυνθώ από το τηλέφωνο φορώντας τα airpods pro 2, πάω στις ρυθμίσεις του ρολογιού στο Bluetooth και κάνω disconnect και αμέσως connect στα ακουστικά, από εκεί και μετά λειτουργούν όλα σωστά με τη μουσική και τις κλήσεις. Από όσα διάβασα και στο support της Apple αυτό συμβαίνει συνήθως με τα pro ακουστικά.
bigballon Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ 24 λεπτά πριν, billdanos είπε Έκανα πριν λίγο διάφορες δοκιμές. Αν με το που απομακρυνθώ από το τηλέφωνο φορώντας τα airpods pro 2, πάω στις ρυθμίσεις του ρολογιού στο Bluetooth και κάνω disconnect και αμέσως connect στα ακουστικά, από εκεί και μετά λειτουργούν όλα σωστά με τη μουσική και τις κλήσεις. Από όσα διάβασα και στο support της Apple αυτό συμβαίνει συνήθως με τα pro ακουστικά. Δεν χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία. Απλά τα βάζεις στη θήκη και τα ξαναβάζεις στα αυτιά. Άλλα και πάλι θα το ξανακάνει μετά από μερικές κλήσεις. Το πρόβλημα είναι μόνιμο, δυστυχώς δεν μπορεί να εξαλειφθεί έκτος και γίνει κάποιο απντειτ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ 7 λεπτά πριν, bigballon είπε Δεν χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία. Απλά τα βάζεις στη θήκη και τα ξαναβάζεις στα αυτιά. Άλλα και πάλι θα το ξανακάνει μετά από μερικές κλήσεις. Το πρόβλημα είναι μόνιμο, δυστυχώς δεν μπορεί να εξαλειφθεί έκτος και γίνει κάποιο απντειτ. Συνήθως δεν κουβαλάω τη θήκη όταν είμαι εκτός μόνο με το ρολόι μιας και δεν είναι για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. 2-3 tap στο ρολόι είναι σιγά το θέμα.
naeg15 Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, billdanos said: Έκανα πριν λίγο διάφορες δοκιμές. Αν με το που απομακρυνθώ από το τηλέφωνο φορώντας τα airpods pro 2, πάω στις ρυθμίσεις του ρολογιού στο Bluetooth και κάνω disconnect και αμέσως connect στα ακουστικά, από εκεί και μετά λειτουργούν όλα σωστά με τη μουσική και τις κλήσεις. Από όσα διάβασα και στο support της Apple αυτό συμβαίνει συνήθως με τα pro ακουστικά. Γι αυτο ειπα και πριν πως ισως εχει να κανει με τα ακουστικα τα συγκεκριμενα διοτι απο οσους το εχω ακουσει το συγκεκριμενο θεμα συμβαινει με τα pro . Mε τα airpods 4 ANC δεν μου ετυχε ακομη ....(φτου φτου ) Επεξ/σία χθες στις 12:55 μμ από naeg15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα