thpatrik Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα και εγώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία στο Apple Watch Ultra 2 , αλλά επειδή έχω πρόγραμμα με unlimited data τόσο στο κατάστημα της COSMOTE όσο και στην ιστοσελίδα διαβάζω ότι το κόστος είναι 27,5 ευρώ. Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια προσφορά που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία για τα Apple Watch με 5,5 ευρώ ;
DimitrisTS2 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 ώρες πριν, thpatrik είπε Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα και εγώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία στο Apple Watch Ultra 2 , αλλά επειδή έχω πρόγραμμα με unlimited data τόσο στο κατάστημα της COSMOTE όσο και στην ιστοσελίδα διαβάζω ότι το κόστος είναι 27,5 ευρώ. Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια προσφορά που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία για τα Apple Watch με 5,5 ευρώ ; Ισχύει και για το unlimited πρόγραμμα η προσφορά αλλά πρέπει να κάνεις την ενεργοποίηση από την εφαρμογή του κινητού για την βγάλει και όχι από κατάστημα cosmote/γερμανός.
DimitrisTS2 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Δυστυχώς είμαι και εγώ στην κατηγορία εκείνων που κολλάει κάπου το σύστημα και δεν ενεργοποιείται ποτέ η υπηρεσία ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα κανονικά ως το τέλος..... Έχω μιλήσει εδώ και 10 μέρες 5-6 φορές με το 11888 και από το τοπικό κατάστημα cosmote επίσης δεν έχουν βγάλει άκρη.... Όλα φαίνοντα οκ αλλά δεν προχωράει.. Δοκιμάσαμε να ακόμα και να αλλάξουμε το email στο id μου αλλά τίποτα. Σήμερα έγινε η τρίτη ακύρωση και επανάληψη προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα... Απελπισία...! Αναμονή πάλι να το ελέγξουν στο ... τεχνικό τμήμα Είναι δυνατόν να έχουν μαύρα μεσάνυχτα τί φταίει;;;; Για γέλια και για κλάματα.
ramarg Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 2:18 ΜΜ, DimitrisTS2 είπε Δυστυχώς είμαι και εγώ στην κατηγορία εκείνων που κολλάει κάπου το σύστημα και δεν ενεργοποιείται ποτέ η υπηρεσία ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα κανονικά ως το τέλος..... Έχω μιλήσει εδώ και 10 μέρες 5-6 φορές με το 11888 και από το τοπικό κατάστημα cosmote επίσης δεν έχουν βγάλει άκρη.... Όλα φαίνοντα οκ αλλά δεν προχωράει.. Δοκιμάσαμε να ακόμα και να αλλάξουμε το email στο id μου αλλά τίποτα. Σήμερα έγινε η τρίτη ακύρωση και επανάληψη προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα... Απελπισία...! Αναμονή πάλι να το ελέγξουν στο ... τεχνικό τμήμα Είναι δυνατόν να έχουν μαύρα μεσάνυχτα τί φταίει;;;; Για γέλια και για κλάματα. Σοβαρά υπάρχει ακόμα το πρόβλημα.?
DimitrisTS2 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 9 ώρες πριν, ramarg είπε Σοβαρά υπάρχει ακόμα το πρόβλημα.? Περιμένω από βδομάδα να με πάρουν τηλέφωνο από το.... τεχνικό τμήμα . Δε ξέρουν γιατί κολλάει...
joker2342 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Ξερει κανεις εαν ισχυει το multisim στα προγραμματα cosmote neo? Εαν οχι πιο συμφερει για μετατροπη καρτοκινητου σε συμβολαιο cosmote? 1
kapsala Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 23 ώρες πριν, joker2342 είπε Ξερει κανεις εαν ισχυει το multisim στα προγραμματα cosmote neo? Εαν οχι πιο συμφερει για μετατροπη καρτοκινητου σε συμβολαιο cosmote? Οχι δε παιζει σε Νεο. Παρε τηλεφωνο και πες οτι θες να το κανεις unlimited. θα σου κανουν καλυτερη τιμη απο οτι λεει το σαιτ
joker2342 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 5 ώρες πριν, kapsala είπε Οχι δε παιζει σε Νεο. Παρε τηλεφωνο και πες οτι θες να το κανεις unlimited. θα σου κανουν καλυτερη τιμη απο οτι λεει το σαιτ Γιατί δεν παίζει αφού είναι συμβόλαιο; Έχω παραγγείλει ήδη τα 10gb.
kapsala Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 17 ώρες πριν, joker2342 είπε Γιατί δεν παίζει αφού είναι συμβόλαιο; Έχω παραγγείλει ήδη τα 10gb. Γιατι δεν ειναι συμβολαιο. Για αυτους ειναι κατι σαν καρτοκινητο χωρις μηνιαια δεσμευση. Το σταματας όποτε θες. Στο site της Cosmote για Multisim αναφέρει: Εξαιρούνται προγράμματα Καρτοσυμβολαίου, Καρτοκινητών, Business Cost Control και Mobile Internet. Για την Cosmote το Νεο ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες οπότε δεν υποστηρίζεται
Parastas Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 2:18 ΜΜ, DimitrisTS2 είπε Δυστυχώς είμαι και εγώ στην κατηγορία εκείνων που κολλάει κάπου το σύστημα και δεν ενεργοποιείται ποτέ η υπηρεσία ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα κανονικά ως το τέλος..... Έχω μιλήσει εδώ και 10 μέρες 5-6 φορές με το 11888 και από το τοπικό κατάστημα cosmote επίσης δεν έχουν βγάλει άκρη.... Όλα φαίνοντα οκ αλλά δεν προχωράει.. Δοκιμάσαμε να ακόμα και να αλλάξουμε το email στο id μου αλλά τίποτα. Σήμερα έγινε η τρίτη ακύρωση και επανάληψη προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα... Απελπισία...! Αναμονή πάλι να το ελέγξουν στο ... τεχνικό τμήμα Είναι δυνατόν να έχουν μαύρα μεσάνυχτα τί φταίει;;;; Για γέλια και για κλάματα. Λυπάμαι πολύ που θα σε στενοχωρήσω αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή. Εμένα χρειάστηκαν 3+ μήνες μέχρι να το ενεργοποιήσουν. Δοκίμασα ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οπλίσου με υπομονή και Καααααααποια στιγμή θα ασχοληθούν με την υπόθεσή σου και θα σου το ξεκολλήσουν.
dis83 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 27,50€ χρέωσαν σήμερα τη multisim στο unlimited. θα το ελέγξουν λέει και αν ισχύει όντως η προσφορά θα το διορθώσουν. ευτυχώς έχω κρατήσει screenshot. 1
naeg15 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 2 hours ago, dis83 said: 27,50€ χρέωσαν σήμερα τη multisim στο unlimited. θα το ελέγξουν λέει και αν ισχύει όντως η προσφορά θα το διορθώσουν. ευτυχώς έχω κρατήσει screenshot. σήμερα περιμένω και εγώ την πρώτη ουσιαστικά χρέωση μετά το τρίμηνο , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα την κάνουν την μακακια τους και θα μου πουν + 27.50 .... Ευτυχώς που κράτησα και εγώ screenshot ... Y.Γ προγραμμμα unlimited
naeg15 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 hours ago, naeg15 said: σήμερα περιμένω και εγώ την πρώτη ουσιαστικά χρέωση μετά το τρίμηνο , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα την κάνουν την μακακια τους και θα μου πουν + 27.50 .... Ευτυχώς που κράτησα και εγώ screenshot ... Y.Γ προγραμμμα unlimited Μου ήρθε μόλις ο λογαριασμός και τελικά όλα καλά με χρέωσαν 5.5 ευρώ μετά το τρίμηνο δωρεάν πρόγραμμα .
ramarg Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 10/7/2025 στις 1:15 ΜΜ, dis83 είπε 27,50€ χρέωσαν σήμερα τη multisim στο unlimited. θα το ελέγξουν λέει και αν ισχύει όντως η προσφορά θα το διορθώσουν. ευτυχώς έχω κρατήσει screenshot. Άρχισαν τα ωραία τώρα 😂😂 Περιμένω και εγώ να δω λογαριασμό.. Θα γελάμε ομαδικώς με τα 27άρια που θα μας έρθουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα