Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 hours ago, KAGOURATION said:

Τίποτα εγώ. Από τις 9 του μήνα με προσπάθειες, κολλήματα με no connection. Επίσης τώρα δεύτερη φορά διανύω μέρες με 'ενεργή παραγγελία' (χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία) που περιμένω πάλι να ξεκολλήσουν.

Μετά από επικοινωνία με 13888 υποτίθεται ότι το τεχνικό τμήμα άλλαξε κάποιες ρυθμίσεις και έφτιαξε. Δυστυχώς καμμία αλλαγή. Ακόμα έχω status: no connection 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έχει ειπωθεί ή όχι αλλά το γράφω και εγώ σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον. Εκτός από την Cosmote ενημερώθηκα πως και η Nova πια παρέχει την esim για το Apple Watch.  Η Vodafone ακόμα όχι και δεν ξέρω αν θα το κάνει και ποτέ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε

Δεν γνωρίζω αν έχει ειπωθεί ή όχι αλλά το γράφω και εγώ σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον. Εκτός από την Cosmote ενημερώθηκα πως και η Nova πια παρέχει την esim για το Apple Watch.  Η Vodafone ακόμα όχι και δεν ξέρω αν θα το κάνει και ποτέ.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά ότι με την Nova συνδέεται το Apple Watch. Έχει κάποιος φίλος κάποια πληροφορία;

Δημοσ.
18 minutes ago, ThisIsPanos said:

Μήπως μπερδεύτηκαν εκεί στην Nova ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dinosppc είπε

Έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά ότι με την Nova συνδέεται το Apple Watch. Έχει κάποιος φίλος κάποια πληροφορία;

4 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Μήπως μπερδεύτηκαν εκεί στην Nova ? 

Εχθές πέρασα από κατάστημα και ρώτησα. Μου είπαν πως το έχουν φέρει εδώ και κάναν μήνα περίπου. Ρώτησα αν είναι για το apple watch και εξήγησα ότι είναι ο ίδιος αριθμός ταυτόχρονα και στο κινητό και στο ρολόι ( το είπα με 5 διαφορετικούς τρόπους γιατί και εμένα με εξέπληξαν) και πήρα καταφατικές απαντήσεις. Ανέφερα πως μέχρι τώρα μόνο η Cosmote το έχει και πήρα την απάντηση πως πλέον το έχουν και αυτοί. Μάλιστα μου έκανε και μία προσφορά σχετική για να πάω στη Nova.

Επεξ/σία από ThisIsPanos
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, ThisIsPanos said:

Εχθές πέρασα από κατάστημα και ρώτησα. Μου είπαν πως το έχουν φέρει εδώ και κάναν μήνα περίπου. Ρώτησα αν είναι για το apple watch και εξήγησα ότι είναι ο ίδιος αριθμός ταυτόχρονα και στο κινητό και στο ρολόι ( το είπα με 5 διαφορετικούς τρόπους γιατί και εμένα με εξέπληξαν) και πήρα καταφατικές απαντήσεις. Ανέφερα πως μέχρι τώρα μόνο η Cosmote το έχει και πήρα την απάντηση πως πλέον το έχουν και αυτοί. Μάλιστα μου έκανε και μία προσφορά σχετική για να πάω στη Nova.

Πάντως μπράβο στη Νοva έστω και καθυστερημένα. 
Καλο νέο γιατί το μονοπώλιο είναι κακό πράμα …..

Δημοσ.

Πάντως εδώ:   https://www.apple.com/watch/cellular/   Που γράφει όλες τις χώρες και τα δίκτυα η APPLE στην Ελλάδα δεν αναφέρει την NOVA. Προσοχή λοιπόν στις προσφορές που θα δεχτείτε από τα καταστήματα διότι πιθανόν δεν γνωρίζουν. Φυσικά και τα καταστήματα του Γερμανού και της COSMOTE δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει η δυνατότητα πλέον στην Ελλάδα από τον Απρίλιο. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι πιο κοντά είναι η VODAFONE για το 2026 πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά θα στοιχημάτιζα πως έπεσες σε υπαλλήλους που δεν ξέρουν πως λειτουργούν τα ρολόγια της Apple και σου είπαν γενικά πράγματα για τη multisim που παίζει σε ρολόγια άλλων κατασκευαστών κλπ…

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, billdanos said:

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά θα στοιχημάτιζα πως έπεσες σε υπαλλήλους που δεν ξέρουν πως λειτουργούν τα ρολόγια της Apple και σου είπαν γενικά πράγματα για τη multisim που παίζει σε ρολόγια άλλων κατασκευαστών κλπ…

Ή έπεσε σε υπάλληλο που απλά ήθελε να πουλήσει συμβόλαιο και του έλεγε απλά ότι ήθελε να ακούσει.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, aler45 είπε

Ενημέρωση εσωτερικά από Vodafone ότι μάλλον τον Δεκέμβριο μαζί με την 26.2 θα έρθει το RCS και το AW Cellular Support. 

Πιο λογικό μου φαίνεται, αφού το έχει ο όμιλος σε άλλες χώρες. Κρίμα πάλι εμείς στην NOVA θα μείνουμε τελευταίοι με το ρολόι στο χέρι...

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dinosppc είπε

Πιο λογικό μου φαίνεται, αφού το έχει ο όμιλος σε άλλες χώρες. Κρίμα πάλι εμείς στην NOVA θα μείνουμε τελευταίοι με το ρολόι στο χέρι...

Καλά πιστεύω θα το ενεργοποιήσουν όλοι στο τέλος βέβαια αν δεις και στην COSMOTE δεν έχουν τραβήξει λίγα μέχρι να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία εύχομαι να μην έχουν πρόβλημα και να συνδέονται εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, KAGOURATION said:

Εγώ 10η μέρα σε 'κολλημένη παραγγελία'.

Εγώ τελικά ακύρωσα τη sim. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...