kostasbm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 10 hours ago, bigballon said: Στην Πορτογαλία απο την άλλη (και όχι μόνο) έχει ον-λάιν στορ χωρίς φυσική παρουσία. αυτό δεν είναι και πολύ καλό , παρά μόνο για την αγορά..... το φυσικό κατάστημα έχει και το σερβίς αλλά και τη βοήθεια με σεμινάρια.....τους έχω δίπλα μου και βλέπω τι γίνεται κάθε μέρα μακάρι να φτιάξουν και στην Ελλάδα σε ένα Mall φυσικό κατάστημα ...... 1
axidousgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου εχουν πει οτι θα ανοιξει στο Ελληνικο οταν θα ειναι ετοιμο ! ετσι τουλαχιστον ειχαν πει 2
aler45 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Και εγώ το έχω ακούσει ότι θα ανοίξει στο vouliagmenis mall 1
kostasbm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, axidousgr said: εχουν πει οτι θα ανοιξει στο Ελληνικο οταν θα ειναι ετοιμο ! ετσι τουλαχιστον ειχαν πει αυτό είναι καλό νέο.....μπορώ να δω τη εικόνα της πρώτης μέρας ....χαχαχαχχα
panosk111178 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 22/1/2025 στις 3:40 ΜΜ, aler45 είπε Και εγώ το έχω ακούσει ότι θα ανοίξει στο vouliagmenis mall Καλά μιλάμε σε 3 με 5 χρόνια μετά 😂😂😂 Εγώ παντός έχω απογοητευθεί μας δουλεύουν κανονικά αφού η Vodafone σαν υπηρεσία στο δίκτυο της το έχει σε άλλες χώρες! Τέλος πάντων αν δεν το προσθέσουν φέτος του χρόνου θα κάνω γενική αλλαγή θα πάω σε Samsung τηλέφωνο και Samsung ultra ρολόι μιας και θα έχει βγάλει και το καινούριο μοντέλο και θα το έχει βελτιώσει στα σημεία που πονάει το πρώτο έτσι πιστεύω. Γιατί το θεωρώ καθαρή κοροϊδία το eSIM στο Apple Watch αν δεν το εχεις σου αφαιρεί ένα 30% τον δυνατοτήτων που μπορεί να σου προσφέρει σε περίπτωση που δεν χρειάζεται να κουβαλάς το κινητό μαζί σου. 6
Georgekoz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Τώρα που η Cosmote θα αλλάξει μάλλον χεριά μήπως γίνει κάτι???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Georgekoz είπε Τώρα που η Cosmote θα αλλάξει μάλλον χεριά μήπως γίνει κάτι??? Όνομα θα αλλάξει. Χέρια άλλαξε εδώ και πολλά χρόνια. 1
Georgekoz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Τώρα που η Cosmote θα αλλάξει μάλλον χεριά μήπως γίνει κάτι??? Συζηταμε μόνο για την Cosmote μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι και από Vodafone???
a400 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Έχουν διαφορά model number το μοντέλο 2023 από το 2024; Και αν ξέρει κάποιος ας γράψει τον αριθμό μοντέλου. Ευχαριστώ
naeg15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 minutes ago, a400 said: Έχουν διαφορά model number το μοντέλο 2023 από το 2024; Και αν ξέρει κάποιος ας γράψει τον αριθμό μοντέλου. Ευχαριστώ Apple Watch Ultra 2 Model: A2986 North America, Europe, Asia Pacific; A2987 China mainland Αυτό που αγοράσαμε πριν 3 μήνες είναι όντως το Α2986 Apple Watch Ultra 2 από istorm . 1
ramarg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Στις 29/1/2025 στις 11:12 ΜΜ, billdanos είπε Όνομα θα αλλάξει. Χέρια άλλαξε εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως βέβαια να επιδιωχθεί ομοιογένεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες μεταξύ της μητρικής και των θυγατρικών... Στα πλαίσια μίας υποτιθέμενης ενότητας των δραστηριοτήτων τους σε όλες τις χώρες... Ποιος ξέρει...
mpono Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 29/1/2025 στις 11:12 ΜΜ, billdanos είπε Όνομα θα αλλάξει. Χέρια άλλαξε εδώ και πολλά χρόνια. εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορει να ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, mpono είπε εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορει να ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) Αυτό γράψαμε κι εδώ από πριν τις γιορτές, απλά διατηρούμε μια "συγκρατημένη" αισιοδοξία μιας και αυτό το σενάριο έχει επαναληφθεί 2-3 φορές μέχρι τώρα... 1
starmanwarz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μηπως θα δουμε και καμια εφαρμογη Cosmote TV για Apple TV η ζηταω πολλα? 1
bigballon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mpono είπε εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορει να ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) Η πολυπλοκότητα της ελληνικής γλώσσας και οι πολλαπλές ερμηνείες. εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορεί (έχει την δυνατότητα) να ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορει να (ντε φάκτο) ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) εχω ενημερωση οτι η Cosmote θα μπορεί (ίσως) να ενεργοποιησει esim σε apple watch προς τα τελη Μαρτιου (2025) Προσωπικά την ανανέωση μου την έκανα, απεριόριστα όλα, για τα επόμενα δυο χρόνια, 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα