Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panos- είπε

Προσπαθείς να το ενεργοποιήσεις στον leader; Αν ναι, έχετε όρια στο family share; Αν δεν έχετε όρια, καθοριστε τα. Ισως κολλάει που βλέπει 0 στα δεδομένα του αριθμού (δε μετράει το pool).

Ναι στον leader αριθμό. Έχω όρια προφανώς μιας και ο άλλος αριθμός είναι στη μάνα μου που δεν ασχολείται με data κλπ. Το 99% των δεδομένων είναι στο δικό μου νούμερο. 

IMG_0002.jpeg

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

να κάνω μια ερωτηση....για να ενεργοποιηθεί στο ultra 2...πρέπει να εχεις esim και στ κινητό;  

Ή μπορείς να εχεις κανονική  sim στ κινητό και esim στ ρολόι; 

Μου ηρθε το qr και προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω 

Εγώ έχω φυσική SIM και έβγαλα κανονικά MultiSIM for AW. Δεν μου ζήτησε να την κάνω eSIM. Εσύ τί έκανες και γιατί σου ήρθε QR.?

2 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Εγώ πάντως εγώ gigamax unlimited και έχει κολλήσει στην αναμονή.

Παιδιά πρέπει να κόλλησε η υπηρεσία αντιστοίχησης/ενεργοποίησης καρτών MultiSIM με την MasterSIM. Τεχνικά κάτι παίζει που μάλλον θέλουν χρόνο να το λύσουν. Είναι που δεν ήθελε κανείς την υπηρεσία, χαμός έγινε από την 1η μέρα..

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ramarg είπε

Εγώ έχω φυσική SIM και έβγαλα κανονικά MultiSIM for AW. Δεν μου ζήτησε να την κάνω eSIM. Εσύ τί έκανες και γιατί σου ήρθε QR.?

Εφοσον σου ηρθε η επιβεβαίωση τι έκανες μετά;  ενεργοποιηθηκε αυτόματα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Εφοσον σου ηρθε η επιβεβαίωση τι έκανες μετά;  ενεργοποιηθηκε αυτόματα; 

Όταν ολοκλήρωσα τα βήματα της αίτησης μέσα από το Apple Watch app, στο τέλος μου έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αίτημα (και ότι θα ενημερωθώ με μήνυμα για την πορεία του). Στην κατάσταση του Cosmote eSIM plan έβγαζε ''Αναμονή για Ενεργοποίηση'' και περίπου 1 λεπτό μετά μου ήρθε SMS & Email για επιτυχή ενεργοποίηση της MultiSIM Green.

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ramarg είπε

Όταν ολοκλήρωσα τα βήματα της αίτησης μέσα από το Apple Watch app, στο τέλος μου έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αίτημα (και ότι θα ενημερωθώ με μήνυμα για την πορεία του). Στην κατάσταση του Cosmote eSIM plan έβγαζε ''Αναμονή για Ενεργοποίηση'' και περίπου 1 λεπτό μετά μου ήρθε SMS & Email για επιτυχή ενεργοποίηση της MultiSIM Green.

Και εμενα μ ηρθε μηνυνα και email και ενα λινκ με ενα qr..επίσης εμενα ακομα λεει αναμονή στο watch app

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν να έχεις την τελευταία έκδοση που δώσαν εχθές και την πήραν πίσω Σωστά.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ramarg είπε

Εμένα πάντως ούτε SMS ούτε email ήρθε. 

Βέβαια μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι φαίνεται το αίτημα.

Δημοσ.

Εγώ μόλις το έκανα και μου ζήτησε COSMOTE ID κλπ μου έστειλε ένα SMS. Και 3 λεπτά μετά ήρθε email και SMS ότι ενεργοποιήθηκε και ταυτόχρονα έβγαλε ένα μήνυμα στο ρολόι ότι ληφθήκαν carrier settings. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Georgekoz είπε

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν να έχεις την τελευταία έκδοση που δώσαν εχθές και την πήραν πίσω Σωστά.

Στο κινητό η 18.4 ήρθε κανονικά. Στο ρολόι όπως είπα έβαλα την Beta γιατί βαριέμαι να περιμένω.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, ramarg said:

Στο κινητό η 18.4 ήρθε κανονικά. Στο ρολόι όπως είπα έβαλα την Beta γιατί βαριέμαι να περιμένω.

Και εγώ στο ρολόι έβαλα την RC 

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμήστε… Περιμένατε τόσα χρόνια, δεν είναι τίποτα λίγες ημέρες ακόμα. Για να αποσύρουν το watchOS 11.4 σημαίνει ότι εντόπισαν κάποιο πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα που δεν είχε εντοπιστεί στις beta. Θα το διορθώσουν και θα είναι πάλι διαθέσιμο σε λίγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παίζε ίνα είμαι και ο μόνος εδώ μέσα με ενεργοποιημένη την υπηρεσία και δοκιμασμένη. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_7BBC8D985B0B-1.jpeg.6d86325e4fabb82166355f75f4a96c19.jpeg

1.png.ebcf9eadf1c80022f1356edc3202c299.png

Επεξ/σία από bigballon
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ramarg είπε

Σου εύχομαι καλή τύχη Bill από την καρδιά μου...  Δεν ασχολούνται όλοι με τη βλάβη που δήλωσες να ξέρεις (έχουν χιλιάδες άλλες)... Αν δεν σε καλέσουν μέχρι αύριο, ενόχλησε ξανά, γίνε πιεστικός και τόνισε τον εκνευρισμό/απαίτηση σου για άμεση λύση...

Δεν είπα ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αυτόνομη είναι πληρώνεις το κόστος και τέλος. Δεν έχει λογική η συντήρηση δύο διαφορετικών αριθμών (σε κινητό και ρολόι). Ούτε να σε ψάχνουν οι άλλοι και στα δύο. Ούτε να χρεώνονται όταν σε καλούν στον ξένο αριθμό. Ούτε να πληρώνεις αυτή την υπηρεσία συνδυαστικά με υπάρχουσα σύνδεση καρτοκινητής (για την οποία ήδη δίνεις πολλά χρήματα για ανανεώσεις χρόνου). Αν συνδυάζεις ένα πολύ basic καρτοκινητό με αυτή την AW SIM θες μίνιμουμ 30€ το μήνα. Και αναλογικά με 2 παιδιά πας στα 60€, και με 3 παιδιά πας στα 90€.

Υπέθετα ότι μιλάμε μόνο για παιδιά που θα έχουν απλώς ένα ρολόι. 

Δημοσ.

Εμένα ενεργοποιήθηκε σαν υπηρεσία ήρθε email και sms αλλά στο ρολόι παρόλο αυτά δείχνει αυτό στις εικόνες 

IMG_1055.jpeg

IMG_1054.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...