giorgosmcmc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινεται μια αξιοπιστη καρεκλα ειτε gaming είτε γραφειου μεχρι γυρω στα 100 ευρω. Ευχαριστω.
Shadows Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Οι κλασικές πολύχρωμες που έχει το Σκρουτζ κοντά στα 100 να ξέρεις είναι σαβουρες.
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Shadows είπε Οι κλασικές πολύχρωμες που έχει το Σκρουτζ κοντά στα 100 να ξέρεις είναι σαβουρες. Kατι αλλο αξιοπιστο εστω γραφειου?
Shadows Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Θα σου προτεινα,αν εισαι αντρας ενηλικας με καποιο χ βαρος,να κοιταξεις σε κανονικες εκθεσεις γνωστων καταστηματων που να παρεχουν και εγγυηση. Εγω καηκα απο μια gaming chair των 130 ευρω,που ξεμπασκωθηκε στους 3 μηνες και φυσικα το μαγαζι σφυριζε αδιαφορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Θα σου ελεγα να δεις αυτην εδω https://www.e-shop.gr/sharkoon-skiller-sgs1-gaming-seat-black-blue-p-PER.804740 καλο θα ηταν βεβαια να την βρεις σε καποιο μαγαζι για να εισαι 100% σιγουρος
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα παρειγγειλα αυτη. Οι περισσοτερες κριτικες που εχω διαβασει ειναι καλες, οσο για το σωματοτυπο ειμαι γυρω στο 1.80 και 70 κιλα οποτε δε νομιζω να εχω θεμα. Εκανα καλη επιλογη λετε? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
iCyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Εχω την Nitro 550 1+ χρονο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Αν δεν σε πειραζει που δεν κουνιεται η πλατη αυτονομα αλλα ολη η καρεκλα μαζι (πλατη-καθισμα) στο μπρος - πισω , ειναι πολυ καλη καρεκλα. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, iCyd είπε Αν δεν σε πειραζει που δεν κουνιεται η πλατη αυτονομα αλλα ολη η καρεκλα μαζι (πλατη-καθισμα) στο μπρος - πισω , ειναι πολυ καλη καρεκλα. Οχι δε με πειραζει καθολου αυτο, μια χαρα ελπιζω να τα βγαλω περα μονο με τη συναρμολογηση αν και θα εχω και δευτερα χερια να με βοηθησουν. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
giantzeron Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 παιδια υπαρχει καποια αξιοπιστη gaiming chair απο υφασμα κ οχι δερματινη ?
TopicStrarter Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 με 100 ευρώ δεν παίρνει καλή καρέκλα γραφείου ειδικά στην ελλάδα. αν κάθεσαι πολλές ώρες θα πιάνεσαι... θα αρχίζει να τσιρίζει με κάθε κίνησή σου θα φαγωθούν τα ροδάκια θα φθαρεί η δερματίνη ή η λεπτή στρώση υφάσματος που έχουν και θα βγαίνουν τα σφουγγάρια απο έξω.. Όλα αυτά τους πρώτους μήνες βαρια βαρια 1 χρόνο άντε αν είσαι πολύ τυχερός και δεν την χρησιμοποιείς τόσο πες 1,5 χρόνο... Ειδικά στην Ελλάδα οι περισσότερες ειναι εισαγωγή απο κίνα οπότε τις παίρνουν 20-50 και στις πουλάνε 100-150... Μια σωστή καρέκλα θα πρέπει να έχει αμπούλα που οι προδιαγραφές της να ειναι τουλάχιστον 20% πάνω απο το βάρος σου, το κάθισμα θα πρεπει να ειναι χοντρό γιατί αν δεν ειναι θα πιάνεσαι οι περισσότερες έχουν λεπτο κάθισμα στα λεφτα που λες Εγώ θα σου πρότεινα αυτή ώς την καλύτερη οικονομική λύση (αν και ειναι διπλάσια αξία του budget σου πιστεύω ότι οτιδήποτε πιο κάτω απο αυτό ειναι της πλάκας και αυτή αν και όχι η καλύτερη επιλογή σίγουρα ειναι αξιόπιστη και έχει όλα όσα χρειάζεσαι για άνετα πολύωρα καθίσματα για δουλειά ή gaming. ) https://www.amazon.de/dp/B07WRG8ZCH?pf_rd_p=20a1d4ef-1d13-4cb2-b8e7-34356aafbe06&pd_rd_wg=UgR5h&pf_rd_r=0XHE4QX3MW452KBCT589&ref_=pd_gw_hfp13n_t4im_ua_div&pd_rd_w=OD9wv&pd_rd_r=07fb35af-de69-4ed3-89fd-a05b84c8c76f Πρόσεξε πόσο πιο χοντρό είναι το κάθισμα απο οτιδήποτε δεις στο skroutz και επίσης πρόσεξε ότι το πάχος ειναι σε όλη την επιφάνεια (γιατί κάποιες για να σε ξεγελάσουν έχουν λίγο φουσκωμένες τις άκρες τους μπροστά ή στα πλάγια ενώ όλο το άλλο μέσα ειναι πλάκα με 5 χιλιοστά σφουγγάρι) 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αυτή τι λέει; Langfjall. https://www.ikea.gr/domatia/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/karekles-me-rodakia/langfjall-peristrefomeni-karekla/19177857
TopicStrarter Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Αυτή τι λέει; Langfjall. https://www.ikea.gr/domatia/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/karekles-me-rodakia/langfjall-peristrefomeni-karekla/19177857 λεπτό κάθισμα άκαμπτη πλάτη θα πιαστείς... αυτές οι καρέκλες είναι για να κάθεσαι λίγη ώρα και να σηκώνεσαι πχ για άτομα που έρχονται στο γραφείο σου για να σου πουν κάτι. 1
freelove Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε με 100 ευρώ δεν παίρνει καλή καρέκλα γραφείου ειδικά στην ελλάδα. αν κάθεσαι πολλές ώρες θα πιάνεσαι... θα αρχίζει να τσιρίζει με κάθε κίνησή σου θα φαγωθούν τα ροδάκια θα φθαρεί η δερματίνη ή η λεπτή στρώση υφάσματος που έχουν και θα βγαίνουν τα σφουγγάρια απο έξω.. Όλα αυτά τους πρώτους μήνες βαρια βαρια 1 χρόνο άντε αν είσαι πολύ τυχερός και δεν την χρησιμοποιείς τόσο πες 1,5 χρόνο... Ειδικά στην Ελλάδα οι περισσότερες ειναι εισαγωγή απο κίνα οπότε τις παίρνουν 20-50 και στις πουλάνε 100-150... Μια σωστή καρέκλα θα πρέπει να έχει αμπούλα που οι προδιαγραφές της να ειναι τουλάχιστον 20% πάνω απο το βάρος σου, το κάθισμα θα πρεπει να ειναι χοντρό γιατί αν δεν ειναι θα πιάνεσαι οι περισσότερες έχουν λεπτο κάθισμα στα λεφτα που λες Εγώ θα σου πρότεινα αυτή ώς την καλύτερη οικονομική λύση (αν και ειναι διπλάσια αξία του budget σου πιστεύω ότι οτιδήποτε πιο κάτω απο αυτό ειναι της πλάκας και αυτή αν και όχι η καλύτερη επιλογή σίγουρα ειναι αξιόπιστη και έχει όλα όσα χρειάζεσαι για άνετα πολύωρα καθίσματα για δουλειά ή gaming. ) https://www.amazon.de/dp/B07WRG8ZCH?pf_rd_p=20a1d4ef-1d13-4cb2-b8e7-34356aafbe06&pd_rd_wg=UgR5h&pf_rd_r=0XHE4QX3MW452KBCT589&ref_=pd_gw_hfp13n_t4im_ua_div&pd_rd_w=OD9wv&pd_rd_r=07fb35af-de69-4ed3-89fd-a05b84c8c76f Πρόσεξε πόσο πιο χοντρό είναι το κάθισμα απο οτιδήποτε δεις στο skroutz και επίσης πρόσεξε ότι το πάχος ειναι σε όλη την επιφάνεια (γιατί κάποιες για να σε ξεγελάσουν έχουν λίγο φουσκωμένες τις άκρες τους μπροστά ή στα πλάγια ενώ όλο το άλλο μέσα ειναι πλάκα με 5 χιλιοστά σφουγγάρι) Άν πήγαινες Πιο ακριβά τι προτίνεις ?? Επίσης κοιτάω αυτό εδώ http://www.anatomiko.gr/eidos.aspx?kod=IRIS καθώς ισχυρίζεται είναι το μοναδικό στην Ευρώπη με πιστοποίηση ανατομικό
agnostos13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, freelove είπε Άν πήγαινες Πιο ακριβά τι προτίνεις ?? Ikea Markus Οι περισσότεροι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν και έχουν και εγγύηση 10 χρόνια!
sellsoap Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 χτυπα αυτην https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/206234-coolermaster-caliber-r1-black-white εξαιρετικη για τα λεφτα της με αμορτισερ αντοχης 150kg (τα λεφτα στις καρεκλες ειναι το αμορτισερ), και γενικα πολυ καλη ποιοτητα ραφων, υφασματων, συναρμογης, κλπ κανε παζαρι μπορεις να την παρεις 190e. βασικα να κοιτας παντα τα κιλα που αντεχει το αμορτισερ, ειναι το πιο σημαντικο (γιατι αν σου σπασει......πεταμα η καρεκλα - δεν υπαρχουν παντα ανταλλακτικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα