Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προτείνω EVGA, έχουν και 5 χρόνια εγγύηση νομίζω και λογικές τιμές.

Από μητρική, μην σε αγχώνουν τα phases/vrm με τον 3600, δεν καίει τίποτα....

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nick64 είπε

Με την 5700xt και τον 3700x είμαι full load στα 400w, κοντά και με τον 3600 και όσα είδα σε διάφορα site και benchmarks τόσα και λιγότερα τραβάει σε συνεχόμενο 100% load. 

Το RMx550 είναι και αυτό του 2018. Επίσης το έχεις να πεις για τη νέα σειρά Seasonic Focus GX; 

Οι PSU calculators μου έβγαλαν κοντά 500W αλλά μπορεί να έβαλα πράγματα που δεν έχεις, όπως gaming keyboard/mouse , 4 fans, 3 δίσκους, ελαφρύ OC στη GPU κλπ.

Δεν ήξερα ότι το RMx550 έχει βγει και σε έκδοση του 2018, αν αποφασίσεις να το πάρεις (εγώ προτείνω 650W) και όντως υπάρχουν δύο εκδόσεις να βρεις στο internet τον κωδικό προϊόντος και να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σιγορευτείς ότι δεν θα σου δώσουν του 2016.

Το Focus GX είναι καινούργιο και δεν έχω δει κάποιο review, αν δεν μας δείξουν από τα εσωτερικά εξαρτήματα, το voltage regulation/transient response, τα ripples, το layout, soldering quality και τα επίπεδα θορύβου δεν μπορώ να έχω άποψη. Οι πιθανότητες να είναι καλό είναι αρκετές.

Μπορείς να δεις και τις μετρήσεις από την εταιρεία που δίνει τις πιστοποιήσεις στα PSU και να κοιτάξεις και τα λίγα site 1 2 3 4 που μετράνε αυτά που σου έγραψα παραπάνω και να αποφασίσεις. Εγώ σου έγραψα κυρίως για να επισημάνω ότι οι λίστες του linus (που μπορεί να μην είναι καν δικές του) και τα reviews από τους χρήστες δεν είναι κριτήριο.

1 ώρα πριν, nicksoti είπε

προτείνω EVGA, έχουν και 5 χρόνια εγγύηση νομίζω και λογικές τιμές.

Από μητρική, μην σε αγχώνουν τα phases/vrm με τον 3600, δεν καίει τίποτα....

Από G3 και πάνω αξίζουν όντως, ιδιαίτερη αντοχή αλλά λίγο αυξημένος θόρυβος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Οι PSU calculators μου έβγαλαν κοντά 500W αλλά μπορεί να έβαλα πράγματα που δεν έχεις, όπως gaming keyboard/mouse , 4 fans, 3 δίσκους, ελαφρύ OC στη GPU κλπ.

Δεν ήξερα ότι το RMx550 έχει βγει και σε έκδοση του 2018, αν αποφασίσεις να το πάρεις (εγώ προτείνω 650W) και όντως υπάρχουν δύο εκδόσεις να βρεις στο internet τον κωδικό προϊόντος και να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σιγορευτείς ότι δεν θα σου δώσουν του 2016.

Το Focus GX είναι καινούργιο και δεν έχω δει κάποιο review, αν δεν μας δείξουν από τα εσωτερικά εξαρτήματα, το voltage regulation/transient response, τα ripples, το layout, soldering quality και τα επίπεδα θορύβου δεν μπορώ να έχω άποψη. Οι πιθανότητες να είναι καλό είναι αρκετές.

Μπορείς να δεις και τις μετρήσεις από την εταιρεία που δίνει τις πιστοποιήσεις στα PSU και να κοιτάξεις και τα λίγα site 1 2 3 4 που μετράνε αυτά που σου έγραψα παραπάνω και να αποφασίσεις. Εγώ σου έγραψα κυρίως για να επισημάνω ότι οι λίστες του linus (που μπορεί να μην είναι καν δικές του) και τα reviews από τους χρήστες δεν είναι κριτήριο.

Από G3 και πάνω αξίζουν όντως, ιδιαίτερη αντοχή αλλά λίγο αυξημένος θόρυβος.

Για τα RMX και τα προηγούμενα του 15, μια χαρά ήταν έχω ένα 2 χρόνια τώρα.

https://www.jonnyguru.com/blog/2015/11/22/corsair-rm750x-750w-power-supply/6/

η μόνη διαφορά με του 18 είναι ότι είναι πιο μακρύ και ότι έχει μόνο ένα atx καλώδιο για cpu.

Στις παλιότερες σειρές είχε κάνει φάβα η corsair.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...