Jiakometi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε δεν εχει καν καμερα, ψάχνει πραγματα και μαθαινει ωστε σε 3 χρονια να ειναι ετοιμος να κανει σωστη αγορα😂οποτε δεν ξερω τι απάντηση ευελπιστεις να παρεις. Λογοι παντως υπαρχουν 3 βασικοι για να ειμαι και on topic, αν και κανενας δεν ειναι η ποιοτητα εικονας οπως λανθασμενα καποιος ειπε στον TS Battery Life, Ovf vs τιποτα, Lens selection. Και η εργονομια, ειναι πουπουλο η 3500 Ρεαλιστικά μιλώντας, συμφωνώ απόλυτα με τις 2 τελευταίες γραμμές του post σου. Απλά ήθελα να «προκαλέσω» λίγο τον κατά τα άλλα φίλτατο @GeorgeR1_700 και να του πω ότι τα specs και το pixel peeping δεν προάγουν την φωτογραφία. Ο καλός φωτογράφος θα βγάλει καλύτερες φωτό με μία «κατώτερη» κάμερα από τον αδιάφορο, για να μην πω κακό φωτογράφο με την super duper wow κάμερα. Αυτό βέβαια το ξέρουμε αρκετοί από εμάς εδώ ανεξάρτητα το τι υποστηρίζουμε από επιλογές εξοπλισμού. Και για να κλείσω με μία νότα αυτοκριτικής για να μην αισθάνεται κανείς ότι «του τη λέω» ... Ποτέ δεν υπήρξα αντάξιος της Mamiya 6 x 6 που πήρα πριν 25 χρόνια περιμένοντας ότι θα με κάνει καλύτερο φωτογράφο !!! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Jiakometi 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Ρεαλιστικά μιλώντας, συμφωνώ απόλυτα με τις 2 τελευταίες γραμμές του post σου. Απλά ήθελα να «προκαλέσω» λίγο τον κατά τα άλλα φίλτατο @GeorgeR1_700 και να του πω ότι τα specs και το pixel peeping δεν προάγουν την φωτογραφία. Ο καλός φωτογράφος θα βγάλει καλύτερες φωτό με μία «κατώτερη» κάμερα από τον αδιάφορο, για να μην πω κακό φωτογράφο me the super duper wow κάμερα. Αυτό βέβαια το ξέρουμε αρκετοί από εμάς εδώ ανεξάρτητα το τι υποστηρίζουμε από επιλογές εξοπλισμού. Και για να κλείσω με μία νότα αυτοκριτικής για να μην αισθάνεται κανείς ότι «του τη λέω» ... Ποτέ δεν υπήρξα αντάξιος της Mamiya 6 x 6 που πήρα πριν 25 χρόνια περιμένοντας ότι θα με κάνει καλύτερο φωτογράφο !!! Για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που με "προκαλείτε" διότι θέλω να δω και εγώ αυτά που θα σας πω αν όντως στέκουν με βάση τις γνώσεις που έχετε και εν τέλη να πάρω και άλλες γνώσεις. Ωστόσο και εγώ πιστεύω ακριβώς το ίδιο με αυτό που είπατε, κανένας που έχει μια καλή κάμερα χωρίς γνώσεις δεν μπορεί να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με μια κατώτερη κάμερα που έχει κάποιος τις γνώσεις να τις χειριστεί. Ωστόσο ο λόγος που εγώ προσωπικά προτείνω την D3500 με βάση το συγκριτικό που δημοσίευσα είναι πως η Nikon έχει περισσότερα σημεία εστίασης (δεν παίζει αυτό πάντα ρόλο φυσικά αλλά εφόσον βλέπω πως η Canon έχει τόσα λίγα σημεία εστίασης σε σχέση με την Nikon πιστεύω πως εδώ παίζει ρόλο). Εδώ να πω πως γνωρίζω πως οι περισσότερες Canons έχουν σημεία εστίασης σε όλο τον αισθητήρα ενώ οι Nikons τις έχουν όλες στο κέντρο (ένας από τους λόγους που τις κάνουν όχι και τόσο κατάλληλες για βίντεο). Πέρα από αυτό η Canon παίρνει πολύ λιγότερους φακούς όπως είπε και ο @Ablaoublas_542 αλλά και το συγκριτικό που δημοσίευσα. Φαντάζομαι πως η canon θα μπορέσει να πάρει κάποιον αντάπτορα για να δέχεται και άλλους φακούς αλλά εκεί το θέμα είναι ότι ανεβαίνει το κόστος (άλλες φορές βέβαια είναι μικρό και άλλες μεγάλο). Την μπαταρία δεν θα την ανέφερα αν και έχει μεγάλη διαφορά, γιατί εγώ συγκρίνω τις κάμερες με βάση την απόδοση που μπορούν να έχουν, ποια δηλαδή μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα (την μπαταρία φυσικά και την βλέπω άλλα δεν την βάζω στην σύγκριση με βάση τα δικά μου δεδομένα). Πέραν αυτών των πραγμάτων έχει μέσα και διαγράμματα σε συγκεκριμένες φωτογραφήσεις που δείχνει τι διαφορά έχει η μία κάμερα από την άλλη. Δεν το έψαξα και πολύ παραπάνω για να είμαι ειλικρινής καθώς αυτό το site μου φαίνεται πως με καλύπτει πλήρως όταν θέλω να δω κάτι χωρίς να ρίξω το απαιτούμενο ψάξιμο (το οποίο προφανώς θα ρίξω όταν έρθει ο καιρός να πάρω και εγώ την κάμερα μου ). Κάπου εδώ πίσω από την οθόνη του είμαι σίγουρος ότι γελάει ο @Ablaoublas_542 😂. Για το Ovf δεν έτυχε να γνωρίζω πως έχει διαφορά με το EVF. Δεν μου είναι δυστυχώς βολικό να βλέπω μέσα από το σκόπευτρο καθώς φοράω γυαλιά αλλά μέχρι τότε ίσως να βάλω και φακούς επαφής αν μου χρειαστεί για να παράγω καλύτερα αποτελέσματα αν και θα τα τραβάω όλα σε log αλλά τέλος πάντων. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι άλλο μου διαφεύγει, δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε άλλο σχόλιο. Περιμένω τις απαντήσεις σας και αύριο θα επανέλθω. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από GeorgeR1_700 2
Jiakometi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που με "προκαλείτε" διότι θέλω να δω και εγώ αυτά που θα σας πω αν όντως στέκουν με βάση τις γνώσεις που έχετε και εν τέλη να πάρω και άλλες γνώσεις. Ωστόσο και εγώ πιστεύω ακριβώς το ίδιο με αυτό που είπατε, κανένας που έχει μια καλή κάμερα χωρίς γνώσεις δεν μπορεί να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με μια κατώτερη κάμερα που έχει κάποιος τις γνώσεις να τις χειριστεί. Ωστόσο ο λόγος που εγώ προσωπικά προτείνω την D3500 με βάση το συγκριτικό που δημοσίευσα είναι πως η Nikon έχει περισσότερα σημεία εστίασης (δεν παίζει αυτό πάντα ρόλο φυσικά αλλά εφόσον βλέπω πως η Canon έχει τόσα λίγα σημεία εστίασης σε σχέση με την Nikon πιστεύω πως εδώ παίζει ρόλο). Εδώ να πω πως γνωρίζω πως οι περισσότερες Canons έχουν σημεία εστίασης σε όλο τον αισθητήρα ενώ οι Nikons τις έχουν όλες στο κέντρο (ένας από τους λόγους που τις κάνουν όχι και τόσο κατάλληλες για βίντεο). Πέρα από αυτό η Canon παίρνει πολύ λιγότερους φακούς όπως είπε και ο @Ablaoublas_542 αλλά και το συγκριτικό που δημοσίευσα. Φαντάζομαι πως η canon θα μπορέσει να πάρει κάποιον αντάπτορα για να δέχεται και άλλους φακούς αλλά εκεί το θέμα είναι ότι ανεβαίνει το κόστος (άλλες φορές βέβαια είναι μικρό και άλλες μεγάλο). Την μπαταρία δεν θα την ανέφερα αν και έχει μεγάλη διαφορά, γιατί εγώ συγκρίνω τις κάμερες με βάση την απόδοση που μπορούν να έχουν, ποια δηλαδή μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα (την μπαταρία φυσικά και την βλέπω άλλα δεν την βάζω στην σύγκριση με βάση τα δικά μου δεδομένα). Πέραν αυτών των πραγμάτων έχει μέσα και διαγράμματα σε συγκεκριμένες φωτογραφήσεις που δείχνει τι διαφορά έχει η μία κάμερα από την άλλη. Δεν το έψαξα και πολύ παραπάνω για να είμαι ειλικρινής καθώς αυτό το site μου φαίνεται πως με καλύπτει πλήρως όταν θέλω να δω κάτι χωρίς να ρίξω το απαιτούμενο ψάξιμο (το οποίο προφανώς θα ρίξω όταν έρθει ο καιρός να πάρω και εγώ την κάμερα μου ) Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Ουσιαστικά λες ότι το cameradecision δίνει τα νούμερα και ΕΣΥ αποφασίζεις τι από αυτά είναι σημαντικό. Μπορείς να απορρίψεις κάτι με μεγαλύτερο score και να προτιμήσεις τη μηχανή με το μικρότερο score στο συγκεκριμένο όπως πχ ανέφερες για την μπαταρία που δεν θεωρείς σημαντική. (Και καλά κάνεις). Νομίζω ότι εκεί θέλαμε να φτάσουμε όλοι. Και γι αυτό (όπως με πολύ συμπάθεια σου έγραψα κάπου αλλού), σταμάτα να διαβάζεις και να συγκρίνεις specs (εντός λογικής) και άρχισε να τραβάς. 31 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Κάπου εδώ πίσω από την οθόνη του είμαι σίγουρος ότι γελάει ο @Ablaoublas_542 😂 Ο @Ablaoublas_542 δεν γελάει... Είναι επειδή είναι λακωνικός στον λόγο του, που φαίνεται λίγο αυστηρός... ΄=) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Jiakometi ` 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Ρεαλιστικά μιλώντας, συμφωνώ απόλυτα με τις 2 τελευταίες γραμμές του post σου. Απλά ήθελα να «προκαλέσω» λίγο τον κατά τα άλλα φίλτατο @GeorgeR1_700 και να του πω ότι τα specs και το pixel peeping δεν προάγουν την φωτογραφία. Ο καλός φωτογράφος θα βγάλει καλύτερες φωτό με μία «κατώτερη» κάμερα από τον αδιάφορο, για να μην πω κακό φωτογράφο me the super duper wow κάμερα. Αυτό βέβαια το ξέρουμε αρκετοί από εμάς εδώ ανεξάρτητα το τι υποστηρίζουμε από επιλογές εξοπλισμού. Και για να κλείσω με μία νότα αυτοκριτικής για να μην αισθάνεται κανείς ότι «του τη λέω» ... Ποτέ δεν υπήρξα αντάξιος της Mamiya 6 x 6 που πήρα πριν 25 χρόνια περιμένοντας ότι θα με κάνει καλύτερο φωτογράφο !!! αυτο μου εφερε στο μυαλο αυτο που λες, και συμφωνω. Δυστυχως ολοι ψαχνουν τον "επαγγελματικο" / "prosumer" εξοπλισμο, υποβοηθουμενοι απο μια βιομηχανια που αρεσκεται να πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες (ΟΛΟΙ οι μεγαλοι κατασκευαστες ειναι ενοχοι σ αυτο, ειδικα στις επαγγελματικες κατηγοριες οπου αυτο που κανουν λεγεται value based pricing αλλα αλλη συζητηση αυτο) 1
giorgosiraklio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Jiakometi είπε @GeorgeR1_700. Ετσι από περιέργεια.. Ποιο από τα επιμέρους κριτήρια σε έστρεψε προς την D3500 έναντι της Μ100 ?? Καλημέρα φίλε μου. Ο λογος είναι ότι θέλω σε αυτό το περιορισμένο budget που έχω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ. Σίγουρα κάπου θα χάνω και κάπου θα κερδιζω ανάλογα την επιλογή μου, ομως δεν έχω καταφέρει ακόμα να στρέψω τη ζυγαριά προς μια πλευρά...
hectorsdad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Έριξα μια ματιά στο συγκριτικό του cameradecision και έπαθα πλάκα με το πόσο παραπλανητικά είναι όλα αυτά τα συγκριτικά, για κάποιον που δεν έχει στοιχειώδη εμπειρία από όλα τα είδη μηχανών.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Jiakometi είπε Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Ουσιαστικά λες ότι το cameradecision δίνει τα νούμερα και ΕΣΥ αποφασίζεις τι από αυτά είναι σημαντικό. Μπορείς να απορρίψεις κάτι με μεγαλύτερο score και να προτιμήσεις τη μηχανή με το μικρότερο score στο συγκεκριμένο όπως πχ ανέφερες για την μπαταρία που δεν θεωρείς σημαντική. (Και καλά κάνεις). Νομίζω ότι εκεί θέλαμε να φτάσουμε όλοι. Και γι αυτό (όπως με πολύ συμπάθεια σου έγραψα κάπου αλλού), σταμάτα να διαβάζεις και να συγκρίνεις specs (εντός λογικής) και άρχισε να τραβάς. Ο @Ablaoublas_542 δεν γελάει... Είναι επειδή είναι λακωνικός στον λόγο του, που φαίνεται λίγο αυστηρός... ΄=) Με όσα έχω ασχοληθεί στο παρελθόν (pc, tv, smartphones, smartwatches, tvboxes κτλ) ισχύει το ίδιο, δεν είναι όλα τα specs σημαντικά και ούτε ένα spec δεν έχει την ίδια σημασία σε μια συσκευή σε σχέση με μια άλλου τύπου συσκευή (πχ smartphones με tvboxes δεν κοιτάς τα ίδια specs για να καταλήξεις σε σωστή πληροφόρηση παρόλο που και τα δύο είναι με android λειτουργικό). Οπότε πάντα κοιτάω τα specs που χρειάζονται μετά από ψάξιμο φυσικά για να καταλήξω ποια είναι τα σημαντικά. Όσο για τον @Ablaoublas_542 μπορεί να είναι λακωνικός στον λόγο του αλλά εφόσον μέχρι τώρα απάντηση δεν μου έχει δώσει, η εικόνα που μου δίνει είναι ότι του αρέσει να με πειράζει και για αυτό και εγώ γελάω μαζί του όπως κάνει και αυτός (σε φιλικό κλήμα προφανώς). Είμαι ένα άτομο που από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω την τεχνολογία προσπαθώ να γίνω μέρος της, αλλά η κάμερα για μένα δεν είναι απλώς ένα μέρος της τεχνολογίας, είναι κάτι το οποίο θα μπορέσει να με εκφράσει και επειδή έχω ιδέες που δεν τις έχω δει να υλοποιούνται στην Ελλάδα, για αυτό πιστεύω πως με αυτό που θα κάνω (που θα είναι επαγγελματικό έμεσμα και βελτιώσιμο με τον καιρό) θα είναι κάτι που θα μου προσφέρει και επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξες αν αυτό που σκέφτεσαι είναι κάτι το οποίο θα έχει και την ανταπόκριση που περιμένεις, προς το παρόν το κοιτάω απλά ως αυτό που θέλω να εκφράσω και για αρχή αυτό μου αρκεί. Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί αρκετά με φωτογράφιση (εντελώς ερασιτεχνικά χωρίς να το έχω ψάξει καθόλου και με μια φθηνή κάμερα compact), να είμαι έξω με τις ώρες και όταν γυρνάω κουρασμένος σπίτι να είμαι ανυπόμονος να τις φτιάξω λίγο στο edit, να τις βάλω σε μια σειρά που θέλω, να βρω την κατάλληλη μουσική υπόκρουση και να τις βάζω εν τέλη να τις βλέπω στην τηλεόραση (κάτι που έπαιρνε μέρες). Έχω ζήσει αυτό το κομμάτι, αλλά οι βιντεολήψεις ήταν κάτι που έλεγα ότι είναι πάνω από τις δυνατότητές μου, μέχρι που τελικά από το πουθενά είδα κάποια βίντεο τα οποία με έκαναν να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου... Οπότε όταν θα ξεκινήσω, θα ξεκινήσω με την κάμερα του κινητού μου, ένα gimbal, και ένα pc για να μπορέσω να κάνω εύκολα την δουλειά μου. Αν μου βγει αποτέλεσμα από αυτό (σε προσωπικό επίπεδο) τότε θα προβώ στον εξοπλισμό που θέλω να πάρω και εν τέλη για να δοκιμάσω την κάμερα. Για αυτό αν και μου έχετε πει να μην κοιτάω τα specs (εντός λογικής) και να αρχίσω να τραβάω, είναι κάτι που θα το κάνω μετέπειτα και όχι ως πρώτο βήμα (εφόσον δω πως μπορώ να εκφράσω αυτό που θέλω άσχετα από την ποιότητα κτλ). 2 ώρες πριν, hectorsdad είπε Έριξα μια ματιά στο συγκριτικό του cameradecision και έπαθα πλάκα με το πόσο παραπλανητικά είναι όλα αυτά τα συγκριτικά, για κάποιον που δεν έχει στοιχειώδη εμπειρία από όλα τα είδη μηχανών. Θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω, σε ποια specs αναφέρεσαι ότι σε παραπλανούν? Γράφουν ψευδή στοιχεία ή λάθος συμπεράσματα?
Ablaoublas_542 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, hectorsdad είπε Έριξα μια ματιά στο συγκριτικό του cameradecision και έπαθα πλάκα με το πόσο παραπλανητικά είναι όλα αυτά τα συγκριτικά, για κάποιον που δεν έχει στοιχειώδη εμπειρία από όλα τα είδη μηχανών. καλα σε ενα σημειο ειδικα λεει Η m100 ειναι significantly ελαφρυτερη (63gr) απο την 3500😂
hectorsdad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το OVF το έχει στα + της 3500 , σε κάθε είδος φωτογραφίας, ακόμα και στη δρόμου, ενώ ταυτόχρονα το έχει στα - της Μ100. Το μετράει δηλαδή δυο φορές. Αντίθετα η ανακλινόμενη οθόνη που είναι τεράστιο πλεονέκτημα σε κάποια είδη φωτό, δεν αναφέρεται ως μειονέκτημα της 3500 παντού. Το αποτέλεσμα είναι να θεωρεί ισάξιες τις δυο μηχανές για φωτογραφία δρόμου. Εγώ που έχω δυο DSLR δεν τις προτιμώ ποτέ για φωτ.δρ. Προτιμώ την samsung NX300 ή ακόμα καλλίτερα μια ακάθρεπτη με γρήγορη εστίαση. Η νύχτα με τη μέρα. Ποιος μπορεί να σηκώνει δυο κιλά μηχανή-φακό στο ύψος του ματιού για να φωτογραφίσει ανθρώπους που τον αγριοκοιτάζουν; 2
Jiakometi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, giorgosiraklio είπε Καλημέρα φίλε μου. Ο λογος είναι ότι θέλω σε αυτό το περιορισμένο budget που έχω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ. Σίγουρα κάπου θα χάνω και κάπου θα κερδιζω ανάλογα την επιλογή μου, ομως δεν έχω καταφέρει ακόμα να στρέψω τη ζυγαριά προς μια πλευρά... Ωχ.... Άλλον Γιώργο ρωτάω, άλλος μου απαντάει ....... Μια χαρά κάνεις και κοιτάς εκεί.... Η άποψη μου ? Μ100... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Jiakometi
Dr_73 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε καλα σε ενα σημειο ειδικα λεει Η m100 ειναι significantly ελαφρυτερη (63gr) απο την 3500😂 Εδώ μέσα έχουμε διαβάσει χρήστη , που τον είχε κουράσει η d3400 και θα πήγαινε σε a6000 . Η διαφορά ήταν μικρότερη από 63gr. 2 ώρες πριν, hectorsdad είπε Ποιος μπορεί να σηκώνει δυο κιλά μηχανή-φακό στο ύψος του ματιού για να φωτογραφίσει ανθρώπους που τον αγριοκοιτάζουν; Αν σε αγριοκοιτάζουν και δεν το κάνεις επαγγελματικά , κάνεις λάθος που βγάζεις φωτογραφίες. Ασχέτως του αν είναι 2 κιλά η φωτογραφική , 10 κιλά μεγάλου φορμάτ φιλμάτη ή κατασκοπική των 10 γραμμαρίων .
hectorsdad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ώπα! Κάτσε να το καταλάβω αυτό. Δηλαδή όποιος δεν είναι επαγγελματίας φωτορεπόρτερ δεν πρέπει να τραβάει φωτογραφίες δρόμου ; Είναι παράνομο για τους ερασιτέχνες και νόμιμο για επαγγελματίες;
gorilas13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ωραία τα λέτε..αλλά ένας που έχει μάθει βγάζω το κινητό απο την τσέπη και βγάζω φωτο, θα την πάρει την DSLR με τον kit zoom στα ντουζένια του και μετά θα την παρκάρει στο ράφι. Το μικρό μέγεθος είναι τεράστιο πλεονέκτημα σε βάθος χρόνου για έναν ερασιτέχνη. 2
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, gorilas13 είπε Ωραία τα λέτε..αλλά ένας που έχει μάθει βγάζω το κινητό απο την τσέπη και βγάζω φωτο Αυτό σημαίνει ηλικίες κάτω των 35. Πολλούς από αυτούς πιθανόν να τους ξενίζει το τιμόνι στα αυτοκίνητα. Έχουν μάθει στο gamepad του ps1,ps2,ps3,ps4,ps5, ps6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα