Προς το περιεχόμενο

ear plugs TOP quality

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, μενω σε πικνοκατοιμενη περιοχη με ολους τους τρελους πανω και κατω και εξω.

Απο παιδια που τσιρίζουν εως σκυλια που γαυγιζουν ασταμάτητα.

μια λυση ειναι να φυγω αλλα δεν υπαρχουν σπιτια με χαμηλο ενοικιο , αρα ψαχνω αλλη λυση να βρω.

τι προτείνεται? αυτα που φοράνε εργατες ? η αυτο ασπίδες?

Προσοχή: Ο θόρυβος βλάπτει σοβαρά την υγεία

Έχει διαπιστωθεί ότι ο έντονος ήχος αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς και καθώς  δυναμώνει, μειώνει τα αντανακλαστικά του ανθρώπινου οργανισμού. Ο θόρυβος αποπροσανατολίζει τις αισθήσεις και δημιουργεί ψυχικές διαταραχές. Προκαλεί ανωμαλίες στο κυκλοφορικό και βλάπτει την όραση, καθώς αλλοιώνει την αντίληψη του βάθους και την εστίαση των εικόνων. Καθημερινά μπορεί να βασανίσει καρδιά και σώμα.

Πώς να ξεκουραστεί ο οργανισμός, όταν τα αυτοκίνητα πηγαινοέρχονται και οι μηχανές λειτουργούν χωρίς φρένο; Η πο-λυθρόνα και το κρεβάτι δεν είναι επαρκή μέσα, για να προσφέρουν τη ζωτικής σημασίας πλήρη ανάπαυση. Μπορεί κάποια στιγμή να κλείνουν τα μάτια και αναγκαστικά ο ύπνος να έρχεται, αλλά δεν είναι αρκετά ήρεμος και χαλαρωτικός.  Η ψυχή έχει ανάγκη να ταξιδεύει σε ήρεμα μονοπάτια και μόνο τα φυτά μπορούν να τα διαμορφώσουν για χάρη της.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χαμηλό ενοίκιο γιατί ψάχνεις; Αν θυμάμαι παλια ειχες ποστάρει, και ουκ  λίγες φορές οτι παίρνεις 2-3k ευρω το μήνα αν θυμάμαι καλά. 

Πηγαινε νοίκιασε αλλου και άσε τα ακουστικά για τους φτωχούς!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, txcellas είπε

Χαμηλό ενοίκιο γιατί ψάχνεις; Αν θυμάμαι παλια ειχες ποστάρει, και ουκ  λίγες φορές οτι παίρνεις 2-3k ευρω το μήνα αν θυμάμαι καλά. 

Πηγαινε νοίκιασε αλλου και άσε τα ακουστικά για τους φτωχούς!

1600 καθαρά. Λάθος κάνεις σόρρυ 

Δημοσ.

μετακομισε σε ηρεμη περιοχη, οι ωτοασπιδες θα σου δημιουργηοσυν αλλο θεμα μετα...θα ζεις εκτως πραγματικοτητας, θα συνηθισεις αυτο που δεν θα ακους σχεδον τιποτα και με την πρωτη ευκαιρια οταν θα εισαι χωρς αυτες θα σου διμηουργηθει παραπανω αγχος και φοβος...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

1600 καθαρά. Λάθος κάνεις σόρρυ 

Ε πηγαινε αλλου τοτε. Αλλάζει η ποιότητα ζωής με όλους αυτούς τους θορύβους το λέω σαν φτωχός πλην τίμιος κάτοικος κέντρου.

Μπέρδεψα τα μεικτά σου μαλλον, σόρρυ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, txcellas είπε

Ε πηγαινε αλλου τοτε. Αλλάζει η ποιότητα ζωής με όλους αυτούς τους θορύβους το λέω σαν φτωχός πλην τίμιος κάτοικος κέντρου.

Μπέρδεψα τα μεικτά σου μαλλον, σόρρυ!

Δεν μπορώ να φύγω 

7 λεπτά πριν, markoliaz είπε

μετακομισε σε ηρεμη περιοχη, οι ωτοασπιδες θα σου δημιουργηοσυν αλλο θεμα μετα...θα ζεις εκτως πραγματικοτητας, θα συνηθισεις αυτο που δεν θα ακους σχεδον τιποτα και με την πρωτη ευκαιρια οταν θα εισαι χωρς αυτες θα σου διμηουργηθει παραπανω αγχος και φοβος...

Πάμε για πολλά λεφτά μετά 

Δημοσ.

ωραια μετα τοτε παιξε μπαλα με brown noise. κλεινε παραθυρα οταν θελεις να ηρεμησεις και βαζε να παιζει αυτο για αρκετες ωρες σαν background.

θα καλυπτει τον θορυβο απο εξω και θα ηρεμεις...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, markoliaz είπε

ωραια μετα τοτε παιξε μπαλα με brown noise. κλεινε παραθυρα οταν θελεις να ηρεμησεις και βαζε να παιζει αυτο για αρκετες ωρες σαν background.

θα καλυπτει τον θορυβο απο εξω και θα ηρεμεις...

Ευχαριστώ

Άρα βάζω την μουσικό αυτή και της ασπίδες ?

Από κάτω τσιιριχουν μικρά παιδιά 

Δημοσ.

οχι αυτο το βιντεο χωρις ωτοασπιδες οταν θελεις να μην ακους τους εξω...οταν θελεις να απομονωθεις εντελως τοτε βαζε ωτοασπιδες χωρις τιποτα αλλο...μετακομισε ομως καλυτερα στο ξαναλεω..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, markoliaz είπε

οχι αυτο το βιντεο χωρις ωτοασπιδες οταν θελεις να μην ακους τους εξω...οταν θελεις να απομονωθεις εντελως τοτε βαζε ωτοασπιδες χωρις τιποτα αλλο...μετακομισε ομως καλυτερα στο ξαναλεω..

για να μετακομίσω δεν ειναι ευκολη υπο8εση

καταρχας τωρα δινω 300 ευρω μονο επιπλωμένο. 

μετα θελω και 1000 ευρω για εγγυηση - μετακομισεις

και παλι λοττο ειναι οι γειτονες.

απο κατω εχω 2 τρελα παιδάκια και φωνάζουν οταν επιστρέφω κοματια σπιτι

εξω κόρνες- ενας χαμός.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, markoliaz είπε

μονοκατοικια σε ηρεμη περιοχη.

Είσαι ο μόνος που με καταλαβε. Έχω τρομερό θέμα με ον θόρυβο. Ίσως είναι ψυχολογικό δεν ξέρω 

Δημοσ.

και εγω εχω θεμα με τον θορυβο και εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που σου ειπα..το μονο που ειχε αποτελεσμα ηταν να μετακομισω σε μονοκατοικια στην εξοχη...λιγο εξω απο την αθηνα ειναι φθηνες..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, markoliaz είπε

και εγω εχω θεμα με τον θορυβο και εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που σου ειπα..το μονο που ειχε αποτελεσμα ηταν να μετακομισω σε μονοκατοικια στην εξοχη...λιγο εξω απο την αθηνα ειναι φθηνες..

Περιοχή δηλαδή εάν επιτρέπεται?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Περιοχή δηλαδή εάν επιτρέπεται?

πικερμι, παλληνη, σπατα, ραφηνα. αρτεμιδα, πορτο ραφτη, νεα μακρη και μετα πιο μακρια καλυβια, καλαμος, λαγονησι, σαρωνιδα, αναβυσσος. οτι θες υπαρχει απο μονοκατοικιες και φθηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...