Προς το περιεχόμενο

Nokia 6600 ή Siemens SX1 ;;;


spatses2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πέρασαν από τα χέρια μου το 7650, μετά το 3650, το 6600 και τώρα πια έχω κρατήσει το 6600 και έχω και το SX1 θα σου πω τα εξής:

Αν γράφεις πολλά SMS και θες να γράφεις γρήγορα, τότε να προτιμήσεις το 6600. Γενικά αν είχες πριν Νοκια δύσκολα εμπιστεύεσαι άλλη μάρκα. Επίσης είναι καλύτερο ποιοτικά στη λήψη βίντεο (πιο καθαρή εικόνα) τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Αν και τώρα έχει βγει καινούριο firmware για το Siemens που διορθώνει το πρόβλημα. Αν το θες για games εφαρμογές κλπ είναι σχεδόν τα ίδια αν και υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα με το Νοκια ενώ σαν ποιότητα κατασκευής και για την 2ετή εγγύηση και λόγω που έχει το ράδιο και το mp3stereoplayer υπερτερεί το Siemens, γενικά λέει πολύ σαν κινητό. Απλά σκέψου τι θα κάνεις περισσότερο με αυτό. Εγώ πάντως θα κρατήσω το SX1 και θα δώσω το νοκια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το SX1 το κανει και μια χαρα μαλιστα. Τα παιχνιδια που ανεφερες τα εχω δει με τα ιδια μου τα ματια να παιζουν στο siemens (εγω δεν το εχω ακομα αλλα απο Δευτερα θα το αποκτησω - ασχετο: πηρα μια mmc 256mb απο ενα καταστημα στη Στουρναρη 65€...Γαμω τις τιμες δεν ειναι???) Μαλλον θα καταλαβατε οτι ψηφιζω SX1 δαγκωτοοοοο! Το πληκτρολογιο το συνηθιζεις! Κατα τ'αλλα το κιν. ειναι ενα θαυμα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Exo ena Siemens SX1 kainourio 2-imeres to exo. Epipleon car-kit original Siemens gia auto to kinito. Ola einai sta koutia tous me tis eggyiseis tous.

Den me volepse to pliktrologio (grafo polla minimata).

To dino 400 euro.

An kaneis endiaferete as steilei email

[email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...