Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, έρχεται σήμερα μία κοπέλα και χτυπούσε όλα τα κουδούνια της πολυκατοικίας (δεν παρέπεμπε σε ρομά), κάποιος της ανοίγει και χτυπάει και σ' εμένα, ανυποψίαστος ανοίγω και αρχίζει και μου λέει κάτι αρλούμπες είμαστε για την οπτική ίνα να σας κάνουμε μία προσφορά και στο σταθερό και θα εξοικονομήσετε ως 300€ το χρόνο (εντωμεταξύ δίνω 250€ το χρόνο σταθερό, ίντερνετ :lol:). Της λέω από ποια εταιρεία είστε, μου λέει από wind και θέλω να ενημερώσω για την κοινή οπτική ίνα, ούτε αυτή ήξερε τι έλεγε. Τελικά την συνόδευσα μέχρι την έξοδο, καθώς δεν είναι δυνατό να χτυπάει όλα τα κουδούνια των διαμερισμάτων, ενώ της εξήγησα πως εν έτει 2019 δεν είναι δυνατόν να ακολουθούνται τέτοιες πρακτικές ενώ υπάρχει το e-mail και όταν μου είπε ότι αυτό της λένε να κάνει, της συνέστησα να βρει κάποια πιο παραγωγική και χρήσιμη εργασία για το κοινωνικό σύνολο. Ξέρει κανείς αν όντως η wind βγήκε με τέτοιες πρακτικές;

Επεξ/σία από Nauths
Δημοσ.

Δεν βγαίνει η Wind, είναι εταιρείες πωλήσεων (η ίδια κοπέλα μπορεί αύριο να πουλάει Vodafone, ρεύμα κ.λπ).  Μάλλον κάτι σε Cobra Group / Appco Group φέρνει (ψάξ'τα να δεις περί τίνος πρόκειται).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Δεν βγαίνει η Wind, είναι εταιρείες πωλήσεων (η ίδια κοπέλα μπορεί αύριο να πουλάει Vodafone, ρεύμα κ.λπ).  Μάλλον κάτι σε Cobra Group / Appco Group φέρνει (ψάξ'τα να δεις περί τίνος πρόκειται).

Δεν γνωρίζω, απλά είπα να ρωτήσω, δεν καίγομαι και να το ψάξω κιόλας.

6 λεπτά πριν, Loinen είπε

Ηταν μονη της; ειχε μπλουζακι ή τουλαχιστον κατι που να ειχε εμφανες το σημα τις Wind?

Όχι δεν είχε κανένα logo!

Αλλά ρε παιδιά βγάζουν budget οι εταιρείες για να προωθούν με τέτοιους τρόπους; Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναρωτιέμαι γιατι σου κανει εντυπωση? η πώληση πρόσωπο με πρόσωπο ειναι πολυ πιο επικερδής απο τα mails και τα τηλεφωνα... ειδικα οταν ερχετε γυναικα στην πορτα του σπιτιου σου.

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.

Φυσικα μια κοπελιτσα που θα διπλαρωσει κανα ζευγαρι γερων ή κανεναν μεσοκοπο χήρο μπορει να πουλησει πολυ καλυτερα απο το να στελνει μαζικα email (κατι που εχει γινει και ψιλοπαρανομο)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο καινούριος και δεν ξέρω αν το κάνει όντως η wind τώρα, πριν 15 χρόνια το έκανε αυτό η Αλτεκ, στο τέλος βέβαια φούνταρε.

Δημοσ.

Σημερα εγινε το ιδιο με δυο ατομα ανδρες και οι δυο απο εταιρια ρευματος σε καποιους γειτονες.

Ηταν ηλικιωμενοι κι επειδη πηγαν νυχτα φοβηθηκαν κιολας και καλεσαν την αστυνομια γιατι τους φανηκε περιεργο οτι τετοια ωρα(7,30 το απογευμα) πηγαν 2 ατομα για ρευμα οπως ανεφεραν.

Δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν ειναι σωστη προσεγγιση πιστευω απο καθε αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα για την επιχείρηση ειναι επικερδής τακτική. Αυτά ολα ειναι χιλιοτσεκαρισμενα για μάξιμουμ αποδοτικότητα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Κι εμενα μου έχουν χτυπήσει κουδούνι απο εταιρεία ρεύματος ενώ παλαιότερα συνηθιζόταν απο τπτ ιεχωβαδες/ τύπου greenpeace κλπ. 

Σε πολυκατοικίες, οπου δλδ κάποιος μπορεί ν ανοίξει απο τους ενοίκους την κεντρική εξώπορτα, ειναι creepy να δεις αγνώστους στο κατώφλι σου. Κατι τέτοιες φορές πρέπει να χεις ροτβαιλερ :D 

Δημοσ.

Παλαιότερα και ειδικά τότε που είχαν ανοίξει οι πρώτες περιβόητες εταιρείας πώλησης ρεύματος που έκλεισαν ρίχνοντας κανόνι γινόταν πολύ συχνά και σε καθημερινή βάση σε όλες τις γειτονιές.

Μετά βγήκε η μόδα με τα τηλέφωνα που μας τα πρήζουν το οποίοι σιγά σιγά άρχισε να ξεφτίζει και ενδεχομένως προσπαθούν να αναστήσουν και την παλιά μέθοδο.

Από την άλλη προσοχή παιδιά με τόσα που γίνονται σε ποιους ανοίγουμε την πόρτα μας,σαν το φίλο που είπε ότι δύο τύποι πήγαν 7.30 το βράδυ να πουλήσουν σύνδεση ρεύματος.

Δημοσ.

Συνήθως είναι από "εταιρίες" όπως η Cobra. Πριν καμιά 30ρια χρόναι πουλούσαν εγκυκλοπαίδειες, τσελεμεντέδες και κομπιουτεράκια και εδώ και καμιά 10-15 χρόνια το ρίξει στην απατεωνιά με την door-to-door πώληση συνδρομών τηλεφωνίας internet.
Πρώτη στην ιστορία το είχε ξεκινήσει η κατάπτυστη hol, κάπου το 2006-2007, όπου είχε φάει τρελό κράξιμο από όλους μας και μπήκε μαύρη λίστα για τις σιχαμένες πρακτικές της (αθάνατη η ατάκα με το dsl στο καζανάκι). Η wind ασχολήθηκε αρκετά αργότερα.

Δημοσ.

Πάντως ανάμεσα στους κανονικούς πωλητές υπάρχουν και κανονικοί απατεώνες που προσπαθούν να εξαπατήσουν ή και να κλέψουν. Πχ να πουλήσουν αέρα ή να μπουν μέσα σε μια πολυκατοικία για να βουτήξουν κάτι.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι με το καρτέλ που έχει δημιουργηθεί, όπου και να πας τις ίδιες τακτικές εφαρμόζουν. Οπότε αν είσαι wind και πας στη vodafone, εκτός από ακριβότερη θα ακολουθεί και τις ίδιες πρακτικές. Οπότε καταλήγεις να παραμένεις στην Q :P

Δημοσ.

Πάλι το γύρισε σε door to door πωλήσεις η wind? Είχαν έρθει και σε εμένα το 13 ή 14 όταν η οπτική ίνα ήταν ακόμα στα χαρτιά. Έφαγε πανηγυρικό άκυρο η κοπελίτσα που ήρθε σπίτι μας, όταν της είπα πως πουλάει κάτι που δεν υφίσταται τεχνικά ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...