Προς το περιεχόμενο

Iphone 8 plus


G123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα μάγκες, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω iphone 8 plus  τώρα γύρω στα 350€ , η αν είναι προτιμότερο να τσςκαρω κάτι άλλο , ενδεχομένως πιο σύγχρονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Είχα το 8 Plus για δυο χρόνια και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Στην τιμή αυτή θεωρώ πως είναι ανώτερο σαν συσκευή απο οποιοδήποτε android στην ίδια τιμή και λίγο παραπάνω. Αν το βρήκες καινούριο προτείνω να το τσιμπήσεις αν μεταχειρισμένο και είναι σε καλή κατάσταση επίσης. Τώρα στο χέρι σου είναι να ψαχτείς και μόνος σου λίγο παραπάνω να δεις τι απαιτείς απο την συσκευή και αν θεωρητικά σου τα προσφαίρει πρωτου το αγοράσεις. Σε κάποια θέματα είναι σύγχρονο σε άλλα φαίνεται η ηλικία του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά μιλάμε για μεταχειρισμένο έτσι ; Γιατί 350 το 8 plus δεν παίζει πουθενά. Σε αυτή την περίπτωση κοίτα για τυχόν θέματα και πρόσεξε υγεία μπαταρίας.

Νομίζω ότι η ηλικία του φαίνεται εμφανισιακά που είναι πια αρκετά outdated με τα bezels του και το design που κρατάει απ' το 2014 (6 plus).

Απ' την άλλη σίγουρα θα έχει αναβαθμίσεις μέχρι το 2022, η κάμερα του τη μέρα είναι αξιοπρεπέστατη, σε παιχνίδια και εφαρμογές δεν έχει θέμα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μείον σ' αυτή την τιμή πέρα απ την εμφάνιση και ότι είναι αρκετά μεγάλο για 5,5 ίντσες εν έτει 2019.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...