Προς το περιεχόμενο

Καταραμένη Chaintech!!!


ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς, είχα πρόσφατα την ατυχή έμπνευση να αγοράσω την πιο φτηνή μητρική που βρήκα για τον Athlon 2200+ μου (7ΝJL4 Summit της Chaintech). Tα λεφτά που (νόμιζα ότι) γλύτωσα μη αγοράζοντας μια της asus ή της albatron τα έχω πληρώσει ήδη, αφού δεν αναγνώριζε με τίποτα τις 2 256άρες κάρτες μνήμης που έχω (με ό,τι συνδιασμό κι αν τις έβαζα, τα windows έβλεπαν μόνο 256 MBs) οπότε αναγκάστηκα να αγοράσω μια 512άρα κάρτα μνήμης. Τώρα όμως έχω πρόβλημα με τη USB συσκευή υπερύθρων (ΜΑ-620 της Mobile action technology) που έχω για να επικοινωνεί το pc με το κινητό (Nokia 3650). Παρ' ότι τα windows την αναγνωρίζουν μια χαρά, κάθε φορά που πάω να περάσω κάτι από το κινητό στο pc αποτυγχάνω οικτρά. Το λαμπάκι της συσκευής αναβοσβήνει μερικές φορές, αλλά μετά από λίγο το κινητό λέει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση. Έχω δοκιμάσει τη συσκευή σε άλλο Pc και δουλεύει μια χαρά, άρα δεν έχει πρόβλημα ούτε αυτή ούτε το κινητό. Any ideas κανείς; Thanx προκαταβολικά.

Δημοσ.

Exw kai egw to idio problima me tis ΜΑ-620.

Auto pou kanw prin sindesw to kinito, einai na paw sto

device manager/infrared devices/ΜΑ-620 /properties/ advanced

kai na allazw tin taxitita sindesis se diafores times.

Meta sindeete kanonika.

Apo M/B exw gigabyte me Nf2.

Einai arketa para3eno giati arxika douleue swsta kai malista kai meta apo format pali den douleue swsta!

Toulaxiston etsi douleuei :)

Δημοσ.

Έλεγχος του τροφοδοτικού σου. Πιθανό είναι να μην δίνει αρκετό ρεύμα στην USB θύρα. Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα όπου δεν μπορούσα να έχω συνδεδεμένο εκτυπωτή και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή πάνω στη μητρική.

Δημοσ.

Μα δε δίνει το τροφοδοτικό κατευθείαν ρεύμα στην USB, η μητρική το δίνει.

 

Άλλες συσκευές USB δουλεύουν πάνω στο σύστημα;

Δημοσ.

Πρόβλημα με τη τροφοδοσία δεν υπάρχει, το τροφοδοτικό μου είναι 350άρι. Έχω επίσης κι ένα usb scanner, ένα joypad και το ποντίκι, τα οποία δουλεύουν μια χαρά. Δοκίμασα τη συσκευή σε όλες τις usb της μητρικής (δηλαδή και στις 2 :)) και τίποτα. Πρόσθεσα κι άλλες usb αλλά και πάλι τίποτα. iccon, με τη συμβουλή σου παρά λίγο να γίνει δουλειά, αλλά παρ'ότι το λαμπάκι της συσκευής φαινόταν να αναβοσβήνει έντονα σχετικά με προηγουμένως, τα windows αναγνώριζαν τη σύνδεση μόνο για μια στιγμή και μετά την έχαναν πάλι. Παιδιά, thanx για το κόπο σας, αν έχετε καμμιά άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη, αν και ήδη μαζεύω λεφτά να πάρω καμμια μητρική της προκοπής.

Δημοσ.

Auto pou kanw prin sindesw to kinito, einai na paw sto

device manager/infrared devices/ΜΑ-620 /properties/ advanced

kai na allazw tin taxitita sindesis se diafores times.

 

Ta idia ki apo dw alla sygkekrimena to xrhsimopoiw sta 38400 (toso mou fainetai einai).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...