ALMPANIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω βρει αυτά τα 2 μηχανάκια και είμαι σε δίλημμα ποιο από τα 2 να πάρω παραθέτω στοιχεία για το κάθε μηχανάκι παρακάτω ΧΤ500 ειναι μοντέλο 2001 και έχει 40000 χλμ και μου το δίνει στα 1000 ευρώ ΚΤΜ ειναι μοντέλο 2003 και έχει 24000 χλμ και μου το δίνει και αυτό στα 1000 ευρώ Ποιο από τα δυο θα διαλέγατε θα ήθελα και όσοι τα έχουν να μου γράψουν τα πρόβλημα που τους έχουν εμφάνιση αυτά τα μηχανάκια καθώς και την συντήρηση που θέλει το καθένα τα χλμ που θα κάνω θα είναι 7 χλμ πήγαινε και έλα 7 χλμ ελα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από ALMPANIS
Ioannisto Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Το xt 500 το ειχα, (για το ktm δν εχω γνωμη). Καλο μηχανακι για την εποχη του (στα 2 χρονια που το ειχα δν εβγαλε βλαβη), αλλα παρωχημενο σε σχεση με τα σημερινα. Ευελικτο στη πολη, ταξιδακι γυρω στα 110 (στα πιο πολλα χιλιομετρα ενιωθες ανασφαλεια, σε πηγαινε το μηχανακι, οχι εσυ το μηχανακι), αρκετοι κραδασμοι σαν μονοκυλινδρο αλλα για τα 14 χιλ που θελεις καθημερινα νομιζω μια χαρα.
stamatisj1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) KTM LC4 εννοείς. Μακριά και αγαπημένοι. Ημιαγωνιστική συμπεριφορά και άπλετο γκάζι ΑΛΛΑ ανα 1500 αλλαγή λαδιών οπωσδήποτε και κάθε 5000 ρύθμιση βαλβίδων. Αν το κυνηγάς συνέχεια με το γκάζι στα 5000-10000 χλμ πας για ανακατασκευή (πιστόνι το λιγότερο). Εαν έχεις χρήμα θα το ευχαριστηθείς σε σχέση με το Yamahaκι. Εγώ μετάνιωσα την ώρα που το πήρα και το σκότωσα για να φύγει από πάνω μου Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από stamatisj1
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 εγώ δε μπορώ να καταλάβω κάποιους που αγοράζουν μηχανάκια 20ετίας. Θα μου πείτε δεν υπάρχει χρήμα. Αν δεν υπάρχει χρήμα πάρτε ένα παπί (τα σιχαίνομαι αλλά οκ) στα ίδια χρήματα που θα είναι 5ετίας. Εντάξει δε συγκρίνεται το παπί με τις μηχανές αλλά και πάλι ρε παιδιά, 20ετίας; Επίσης απορώ πως γίνεται κάποιοι να έχουν κάνει μόνο τόσα χιλιόμετρα. Ίσως παίρνω παράδειγμα από εμένα που κάνω με μοτοσυκλέτα 10000 το χρόνο. Και λίγα είναι, απλά έχω και αυτοκίνητο 2
jimzak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Είναι ανάλογα, εγώ πχ εδώ που μένω είναι όλα κοντά οπότε τα χιλιόμετρα δεν μαζεύονται εύκολα, το αμάξι μου το πήρα καινούριο το 2005 και έχω λίγο κάτω από 80.000 χιλιόμετρα, την προηγούμενη μηχανή που είχα ,την χρησιμοποιούσα μόνο ΣΚ και όχι κάθε ΣΚ μόνο για βόλτες με την παρεα(supersport βλέπεις...) Και από το 2008 έως και πέρσυ που την έδωσα είχα κάνει γύρω στις 15.000 οπότε μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Όσο για το παπί που έγραψες με την μηχανή δεν έχουν καμία απολύτως επαφή(έχω αλλάξει αρκετά και έχει και η γυναίκα μου crypton αυτή την στιγμή, αγορασμενο καινούριο από την ίδια το 2000), και μηχανές 20ετιας ή και παραπάνω, αν είναι σωστά συντηρημένες μια χαρά είναι, έχω φίλους με Africa twin 750 και xt 600 που μόνο αν ακούσεις πως δουλεύουν τα μοτέρ τούς θα πάθετε πλάκα.
ALMPANIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Έχω και παπί αλλά θέλω σιγά σιγά να μπω στον κόσμο της μοτοσικλέτας και θέλω για αρχή κάτι φτηνό
jimzak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Για εμενα αν δεν το έχεις τρελή καψούρα, μακριά από lc4... Το xt αν είναι σωστά συντηρημένο δεν θα σε απασχολήσει σε τίποτα ιδιαίτερα. Βέβαια είναι πιο αργό και πολύ ήπιο μηχανάκι. Το KTM είναι στην κατηγορία του ΧΤ660.
ALMPANIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, jimzak είπε Για εμενα αν δεν το έχεις τρελή καψούρα, μακριά από lc4... Το xt αν είναι σωστά συντηρημένο δεν θα σε απασχολήσει σε τίποτα ιδιαίτερα. Βέβαια είναι πιο αργό και πολύ ήπιο μηχανάκι. Το KTM είναι στην κατηγορία του ΧΤ660. Εμένα μου αρέσει ποιο πολύ το ktm γιατί είναι πολύ ποιο παιχνιδιάρικο αλλά έχω ακούσει πολλά και φοβάμαι να πάω σε αυτό μάλλον στο xt θα καταλήξο
jimzak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Και καλά θα κάνεις, αν σε παίρνει και για λίγο παραπάνω στο budget κοίτα και το honda fmx 650 αλλιώς και με το ΧΤ μια χαρά θα είσαι για πρώτη μηχανή.
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 LC4 με 1000 ευρω. Εχε αλλα 2000 στην ακρη για τις ζημιες... 1
ALMPANIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dantε είπε LC4 με 1000 ευρω. Εχε αλλα 2000 στην ακρη για τις ζημιες... Τι γνώμη έχεις για το XT ,κάτι τέτοια ακούω για τα ktm και θα καταλήξω στο XT
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Τι γνώμη έχεις για το XT ,κάτι τέτοια ακούω για τα ktm και θα καταλήξω στο XT Και στο ΧΤ σίγουρα θα πρεπει να εχεις στο μυαλό σου οτι κατι θα ζητησει όταν πουλιεται τοσο. Σιγουρα πιο αξιόπιστο και καθημερινο απο το ΚΤΜ. Το κτμ ειναι για ειδικη χρήση και ειναι καλο για αυτή. Παρε το ΧΤ.
kostaskalamatas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Τα ΚΤΜ το κακό όνομα το έκαναν από τους κακούς αναβάτες. 1
ziaba Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 πριν αρκετά χρονιά είχα το lc4 άλλα το 400, το ίδιο είναι με το 640 άπλα αλλάζει η στροφαλομπιέλα .. επίσης θεωρείται πιο αξιόπιστο 🤐... το αγόρασα απ τον καθηγητή μου με 23.000 χλμ 100% γνήσιο σε όλα ... άπλα μακριά, το μοτέρ του είναι πυροτέχνημα και 100% θα σου βγάλει πρόβλημά είτε κεφαλή (ακόμα και η high flow), είτε φλάντζα είτε ματάκι στροφάλου είτε δεν ξέρω τι άλλο ... με λίγα λογία απ τους 15 μήνες που την κράτησα τους 10 ήταν μέσα στα συνέργεια ... και συνέχειά ζητούσε λεφτά και πολλά μάλιστα, μιλάμε για ημιαγωνιστικό ευρωπαϊκό μηχανάκι... ευτυχώς είχα άγιο & βρέθηκε ένα "κάλο παιδί" και την αγόρασε😈 Στις 6/12/2019 στις 6:23 ΜΜ, ALMPANIS είπε Έχω και παπί αλλά θέλω σιγά σιγά να μπω στον κόσμο της μοτοσικλέτας και θέλω για αρχή κάτι φτηνό φτηνό και μηχανή δεν πάνε μαζί μόνο λόγο κατανάλωσης μιλάμε για 6λ+ ανά 100χλμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα