mynick13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα..θα ήθελα αν γνωρίζει καποιος ν μου πει ποια απο τις δύο ειναι πιο ασφαλής και γιατι...
zx1234r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κάνε ένα γρήγορο search μέσα στο φόρουμ. Υπάρχουν πολλά topics σχετικά με τελωνείο και gearbest.
meletis_m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mynick13 είπε Καλησπέρα..θα ήθελα αν γνωρίζει καποιος ν μου πει ποια απο τις δύο ειναι πιο ασφαλής και γιατι... Σίγουρα με PDM (Priority Direct Mail) που εχω ψωνίσει από το Banggood και τα στέλνει με DHL courier δεν εχω μέχρι στιγμής τελωνείο. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για το Gearbest , αλλά έχω καιρό να ψωνίσω απο το συγκεκριμένο οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου.
Phoenix7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, meletis_m είπε Σίγουρα με PDM (Priority Direct Mail) που εχω ψωνίσει από το Banggood και τα στέλνει με DHL courier δεν εχω μέχρι στιγμής τελωνείο. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για το Gearbest , αλλά έχω καιρό να ψωνίσω απο το συγκεκριμένο οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Έψαχνα να ρωτήσω το ίδιο, ενώ όλες οι αποστολές από Bangood ήταν Pre-Advised to Netherlands Post και Priority, είδα η τελευταία έγινε με κωδικό Tracking number να τελειώσει σε DE, τους ρώτησα και μου είπαν να μην αγχώνομαι. Έχεις παραλάβει εσύ;
meletis_m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Έψαχνα να ρωτήσω το ίδιο, ενώ όλες οι αποστολές από Bangood ήταν Pre-Advised to Netherlands Post και Priority, είδα η τελευταία έγινε με κωδικό Tracking number να τελειώσει σε DE, τους ρώτησα και μου είπαν να μην αγχώνομαι. Έχεις παραλάβει εσύ; Το περιμένω , εχει φτάσει Ελλάδα γράφει. εαν ήταν πιστεύω θα με είχαν ειδοποιήσει για τελωνείο.
mynick13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 To priority direct mail ειναι το ιδιο στο bangood και το ιδιο sto gearbest?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα