VasiliSung Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, gripakotrelos είπε Η κουζινα πισω που κοροιδευατε σας αρεσει τωρα;;Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο τωρα ε;;😂😂😂 Άλλο τα μάτια κουζίνας που υπάρχουν από το 1950 και άλλο αυτό του S11 που μοιάζει με κεραμική νέας τεχνολογίας. Κουζίνα με κουζίνα έχει διαφορά. 🙃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Justhavocman είπε Εμετος αυτο που γινεται στην Ευρωπη με τους Exynos , τουλαχιστον να κοστιζει 200 πιο φθηνα απο την Αμερικη μιας και η μονη μας επιλογη ειναι επεξεργαστης απο τα Lidl. Το θέμα είναι αν θα συνεργάζεται σωστά ο Exynos με την κάμερα με τα παραπανίσια megapixel. Αν η επεξεργασία της φωτο θα γίνεται χωρίς καθυστέρηση. 40 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τύφλα νά 'χουν οι φωτογραφικές! Μουσειακό είδος θα καταντήσουν. όχι ακόμα, αλλά κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Όσο μας υποτιμούν ως αγορά την Ευρώπη, τόσο θα τους αποφεύγω. Είμαι στην αναζήτηση για κινητό και θα έπαιρνα αμέσως το Galaxy Note αλλά στην Ευρώπη υπάρχει μόνο το μοντέλο με Exynos. Οπότε δεν τους επιβραβεύω. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο Android κινητό με κάποιο άλλο αντίστοιχο πενάκι με το S-pen; Με βολεύει αφάνταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Ελπίζω όχι 108MP quality στο κέντρο αποκλειστικά, όπως η Xiaomi, που όσο πας προς τις άκρες γίνεται χάλι μαύρο Το mi note 10 έχει καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας από το iphone 11 pro max. Αναμένεται το s11 να ανεβάσει κ άλλο τον πήχη 2 ώρες πριν, JcD είπε Τα πρώτα leaks για τον καινούργιο exynos πάντως δείχνουν ότι έχει γίνει μεγάλη πατατιά αυτή τη φορά! https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/12/05/samsung-galaxy-s11-upgrade-design-battery-life-galaxy-s10-note10-update/#15ecaedf4dc5 Απαράδεκτος ο exynos, η Samsung και όσοι αγοράσουν exynos. Κάποια στιγμή θα πρέπει και οι καταναλωτές στην Ευρώπη να τιμωρήσουμε την Samsung για την επιλογή της με τους exynos στην Ευρώπη. 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TOMVLACH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Vkngs είπε Mονο εμένα μου αρέσει αυτή η διάταξη στις κάμερες; NAI 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pahountisg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 108; mpixels ? What is the point ? 1 hour ago, svartevarg said: όχι ακόμα, αλλά κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον... Δεδομένου ότι οι τωρινές ψηφιακές μηχανές δεν εξελιχθούν καθόλου παράλληλα , ναι θα ξεπεραστούν. Από όσο ξέρω όμως όλα εξελίσσονται ταυτόχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, One+ είπε Το mi note 10 έχει καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας από το iphone 11 pro max. Αναμένεται το s11 να ανεβάσει κ άλλο τον πήχη Απαράδεκτος ο exynos, η Samsung και όσοι αγοράσουν exynos. Κάποια στιγμή θα πρέπει και οι καταναλωτές στην Ευρώπη να τιμωρήσουμε την Samsung για την επιλογή της με τους exynos στην Ευρώπη. - Να μην τρελαθούμε τωρα που το χιαομι έχει καλυτερη καμερα απο το 11. Ένταξη έλεος δλδ. - σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο exynos και κανετε ετσι.μια χαρά είναι.λες και θα δεις καμμια τρελλή διαφορά αν φοραει snap.εγω στο s9+ και στο note 9 δεν εχω κανένα θέμα.samsung να είναι και οτι φοραει ουτε με νοιαζει. 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mp123 είπε - Να μην τρελαθούμε τωρα που το χιαομι έχει καλυτερη καμερα απο το 11. Ένταξη έλεος δλδ. - σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο exynos και κανετε ετσι.μια χαρά είναι.λες και θα δεις καμμια τρελλή διαφορά αν φοραει snap.εγω στο s9+ και στο note 9 δεν εχω κανένα θέμα.samsung να είναι και οτι φοραει ουτε με νοιαζει. -καλύτερη κάμερα το mi note 10 λόγω pixel Το s11 αναμένεται καλύτερο. -Πληρώνεις περισσότερα για υποδεέστερο hardware.Δεν εξετάζουμε το γεγονός αν είναι 1 η μισό δευτερόλεπτο πιο αργό. Είναι χειρότερο soc από το 855 που πωλείται σε Αμερική και μέχρι πρόσφατα είχε και χειρότερο αισθητήρα icocell έναντι imx της sony 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justhavocman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mp123 είπε - σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο exynos και κανετε ετσι.μια χαρά είναι.λες και θα δεις καμμια τρελλή διαφορά αν φοραει snap.εγω στο s9+ και στο note 9 δεν εχω κανένα θέμα.samsung να είναι και οτι φοραει ουτε με νοιαζει. Power efficiency , single core performance , photo processing και γενικοτερα camera quality , μακραν καλυτερη GPU , να συνεχισω? Γενικα δεν εχω θεμα με τον exynos , αλλα οχι και να πληρωνω το ιδιο ποσο για υποδεέστερο προϊον. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Justhavocman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 γενικά σχόλια 1) Έχετε απόλυτο δίκιο στην κριτική για την επιλογή exynos στην Ευρώπη , Αλλά δεν νομίζω ότι θα υπήρχε ιδιαίτερη διαφορά (αντιληπτή από τον μέσο χρήστη) αν είχαμε snap. Εννοείται είναι μεγάλο μείον η κίνηση της Samsung , Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο τραγικό 2) το να έχεις τις κάμερες στο ίδιο ορθογώνιο δεν καθιστά αυτομάτως τον σχεδιασμό άσχημο και μάτι κουζίνας. Το iphone δυστυχώς είχε μια κακασχημη προσπάθεια σχεδιασμού που όντως έφερνε σε κάτι κουζίνας. 3) Εφόσον το xiaomi note 10 έφτασε στην κορυφή με το 108mp της samsung σημαίνει ότι κάτι δουλεύει σωστά, μην λέτε ότι άντε πάλι αρχίσαμε με τα mp και δεν έχει σημασία. Ναι όντως δεν έχει Αλλά σε αυτήν την περίπτωση κάτι έχει δουλέψει καλά με αυτόν τον αριθμό mp , τι να κάνουν; Να πουν είναι 12 mp για να νιώσετε καλύτερα; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, One+ είπε -καλύτερη κάμερα το mi note 10 λόγω pixel Το s11 αναμένεται καλύτερο. -Πληρώνεις περισσότερα για υποδεέστερο hardware.Δεν εξετάζουμε το γεγονός αν είναι 1 η μισό δευτερόλεπτο πιο αργό. Είναι χειρότερο soc από το 855 που πωλείται σε Αμερική και μέχρι πρόσφατα είχε και χειρότερο αισθητήρα icocell έναντι imx της sony Ενδεικτικα και μονο γιατι εκανα αγορα το m20 της samsung που εχει selfie 12 ενώ το mi a3 και το note 7 48mp το samsung βγάζει καλύτερες.για αυτο ας αφήσουμε τα specs.στην πράξη τι κάνουν τα καθε κινητα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από mp123 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, mp123 είπε Ενδεικτικα και μονο γιατι εκανα αγορα το m20 της samsung που εχει selfie 12 ενώ το mi a3 και το note 7 48mp το samsung βγάζει καλύτερες.για αυτο ας αφήσουμε τα specs.στην πράξη τι κάνουν τα καθε κινητα. Μαλλον δεν έχεις διαβάσει κάποιο review για να δεις τις αποδόσεις της κάμερας των 108mp.Είναι άκυρη η σύγκριση που κάνεις https://mashable.com/review/xiaomi-mi-note-10-review/?europe=true https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-cc9-pro-premium-edition-camera-review/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τύφλα νά 'χουν οι φωτογραφικές! Μουσειακό είδος θα καταντήσουν. Εντάξει, αυτό είναι ανέκδοτο φαντάζομαι, κάνεις χιούμορ. Η τραγικότητα των φώτος των κινητών σε σχέση με των φωτογραφικών, δείχνει την χαώδη διαφορά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ποιότητα εξαρτάται απο άλλα πράγματα αισθητήρες κλπ οχι μόνο τα MP όμως,αυτό φαίνεται πως δεν το έχουν καταλάβει πολλοί και το θέμα είναι πως τον τελευταίο καιρό αυτά τα Mp είναι "τεχνητά" στο κυνήγι των περισσότερων έχουν αρχίσει πολλαπλασιασμούς,τα κοψίματα και τα ραψίματα,για να φαίνονται πολλά MP ως αποτέλεσμα ενώ οι φωτό/βίντεο όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι χειρότερες απο άλλα μοντέλα με πολύ λιγότερα Mp,χωρίς να λέμε για ναυαρχίδες Honour 20pro,Galaxy,P30 pro κλπ κάτι One plus,κάτι google pixel και μερικά ακόμη, βγάζουν φοβερές φωτό χωρίς να βασίζονται στό να εντυπωσιάσουν με αριθμό MP. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, One+ είπε 7 ώρες πριν, EuphangeL είπε Το mi note 10 έχει καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας από το iphone 11 pro max. Αναμένεται το s11 να ανεβάσει κ άλλο τον πήχη Σύμφωνα με το dxo ... Γιατί όλο το YouTube αλλά και διάφοροι reviewers αλλά λένε ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα