Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Προτείνετε κάποιο καλώδιο HDMI high speed που να υποστηρίζει 4k/60fps και HDR. Το θέλω για να συνδέσω ένα tv box με μια 4k HDR tv, αυτό που έχω αν και high speed μου κάνει νερά σε υψηλές αναλύσεις.

Κατά προτίμηση όσο πιο φθηνό γίνεται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Καλησπέρα σας. Προτείνετε κάποιο καλώδιο HDMI high speed που να υποστηρίζει 4k/60fps και HDR. Το θέλω για να συνδέσω ένα tv box με μια 4k HDR tv, αυτό που έχω αν και high speed μου κάνει νερά σε υψηλές αναλύσεις.

Για δες αυτό:https://www.e-shop.gr/savio-cl-95-hdmi-cable-v20-ethernet-24k-gold-plated-15m-p-PER.771157

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

χρειαζεσαι καλωδιο hdmi 2.1

αποκλειω να εχεις συσκευη που το υποστηριζει ομως

https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html

Ναι,κατάλαβα τι λες. Όχι,δεν εχω τετοια συσκευη δυστυχως (ακομα).ενα τιμιο tv box φορτωμενο με coreelec που τρεχει νερακι 4k 10bit αρχεια. Για το hdr που λες οκ, ετσι κι αλλιως το κουτι δεν, κανα hdmi 2.0 που δοκιμασμενα να ειναι οκ με αναλυση 4k στα 60 fps?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

https://www.amazon.com/Monoprice-115428-Certified-Premium-18Gbps/dp/B01GCGKI3O/ref=sr_1_3?keywords=hdmi+2.0+premium+certified+cable&qid=1575926645&sr=8-3

Με HDMI v2.0 (Premium High Speed HDMI Cable) καλωδιο κανεις την δουλεια που θες.

καλύτερα να κοιτάς σε πιστοποιημένα καλώδια. Όπως αυτό που παρέθεσα.

Επεξ/σία από apri
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, apri είπε

https://www.amazon.com/Monoprice-115428-Certified-Premium-18Gbps/dp/B01GCGKI3O/ref=sr_1_3?keywords=hdmi+2.0+premium+certified+cable&qid=1575926645&sr=8-3

Με HDMI v2.0 (Premium High Speed HDMI Cable) καλωδιο κανεις την δουλεια που θες.

καλύτερα να κοιτάς σε πιστοποιημένα καλώδια. Όπως αυτό που παρέθεσα.

Ευχαριστώ, εχει και καλα reviews. Ελλαδα υπαρχει τπτ αντιστοιχο σε πιστοποιημενο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Ευχαριστώ, εχει και καλα reviews. Ελλαδα υπαρχει τπτ αντιστοιχο σε πιστοποιημενο;

Δύσκολα βρίσκεις εδώ πιστοποιημένα. κάτι belkin που τα πληρωνεις και χρυσα.

Εγώ όταν παίρνω για τις συσκευές παίρνω από amazon παντα. Δεν με εχει απογοητευσει ποτε.

Μπορείς να μπεις στο HDMI.org και να δεις ποια καλωδια εχουν πιστοποιηση. Αλλα θελει ψαξιμο.

Επεξ/σία από apri
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apri είπε

Δύσκολα βρίσκεις εδώ πιστοποιημένα. κάτι belkin που τα πληρωνεις και χρυσα.

Εγώ όταν παίρνω για τις συσκευές παίρνω από amazon παντα. Δεν με εχει απογοητευσει ποτε.

Mε τα μεταφορικα μου φαινεται πως κανει οσο ενα ακριβο ελλαδα..δεν βρισκω και σε amazon ευρωπης σε τετοιες τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Mε τα μεταφορικα μου φαινεται πως κανει οσο ενα ακριβο ελλαδα..δεν βρισκω και σε amazon ευρωπης σε τετοιες τιμες.

Και πάλι όμως δεν παίρνεις πιστοποιημένο Ελλάδα. Απλά παίρνεις ένα καλό.

EDIT: Μερικα belkin εχουν πιστοποιηση. Δες τον κωδικο απο το hdmi org και συγκρινε. Αν βρεις καποιο οικονομικο παρε το.

Επεξ/σία από apri
  • Thanks 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanakuso είπε

Καλησπέρα σας,

Αναζητώ καλώδιο για τηλεόραση 4κ στα 60hz με hdr για να το συνδέσω στο ps4 και στο tv box μου

Αυτό που βρήκα στο eshop θα κάνει την δουλειά;

https://www.e-shop.gr/lanberg-hdmi-m-m-v20-cu-box-premium-certificate-cable-2m-black-p-PER.581037

ναι.. εφόσον είναι και certified ακομα καλυτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

θα ηθελα να γραψω κατι για τα καλωδια hdmi ταλαιπωρηθηκα πολυ πριν 3 χρονια οταν πηρα 4Κ tv δεν μπορουσα να βρω καλωδιο 5 μετρα που να κανει δουλεια. Ολα παιζανε 4Κ αλλα οταν εμπαινε το hdr μαυριζε το συμπαν. Μετα απο ερευνα ειδα οτι τα περισσοτερα καλωδια δινανε 18GBPS στα 3 μετρα το ιδιο ισχυει και με τα καλωδια 2.1 προσωπικα για αγορα hdmi προτιμω το amazon εκει εντοπισα μια γερμανικη εταιρεια με φθηνα καλωδια που κανουν δουλεια ειναι η kabeldirekt υπαρχουν βεβαια και αλλα φθηνα καλωδια που κανουν δουλεια. εδω ελλαδα για 3 μετρο hdmi 2.1 στο skroutz ζητανε 55 ευρω εγω πηρα 2 3μετρα με 67 ευρω απο amazon.de και ο vincent απο το hdtvtest εχει προτεινει καλωδιο που δουλευει. αν θελετε το ποσταρω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lak10 είπε

θα ηθελα να γραψω κατι για τα καλωδια hdmi ταλαιπωρηθηκα πολυ πριν 3 χρονια οταν πηρα 4Κ tv δεν μπορουσα να βρω καλωδιο 5 μετρα που να κανει δουλεια. Ολα παιζανε 4Κ αλλα οταν εμπαινε το hdr μαυριζε το συμπαν. Μετα απο ερευνα ειδα οτι τα περισσοτερα καλωδια δινανε 18GBPS στα 3 μετρα το ιδιο ισχυει και με τα καλωδια 2.1 προσωπικα για αγορα hdmi προτιμω το amazon εκει εντοπισα μια γερμανικη εταιρεια με φθηνα καλωδια που κανουν δουλεια ειναι η kabeldirekt υπαρχουν βεβαια και αλλα φθηνα καλωδια που κανουν δουλεια. εδω ελλαδα για 3 μετρο hdmi 2.1 στο skroutz ζητανε 55 ευρω εγω πηρα 2 3μετρα με 67 ευρω απο amazon.de και ο vincent απο το hdtvtest εχει προτεινει καλωδιο που δουλευει. αν θελετε το ποσταρω

Αν το καλώδιο είναι premium certified θα δουλευει στα χαρακτηριστικα που λεει. Επισης πιστοποιηση παιρνουν μεχρι 3 μετρα. Μετα ειναι δυσκολο και τα πιστοποιημενα ειναι ακριβα.

Κάι τα δικά μου καλώδια από amazon ειναι αλλα μονο premium certified και ποτε δεν ειχα προβλημα

Το παιδί που έβαλε παραπάνω λινκ από eshop ειναι πιστοποιημενο οποτε ειναι ΟΚ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

Αν το καλώδιο είναι premium certified θα δουλευει στα χαρακτηριστικα που λεει. Επισης πιστοποιηση παιρνουν μεχρι 3 μετρα. Μετα ειναι δυσκολο και τα πιστοποιημενα ειναι ακριβα.

Κάι τα δικά μου καλώδια από amazon ειναι αλλα μονο premium certified και ποτε δεν ειχα προβλημα

Το παιδί που έβαλε παραπάνω λινκ από eshop ειναι πιστοποιημενο οποτε ειναι ΟΚ

μαζι σου το  προβλημα ειναι οτι για τα 2.1 δεν εχει αρχισει ακομα η διαδικασια πιστοποιησης απο το hdmi.org

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...