Προς το περιεχόμενο

FREE GAME @ GOG ''Wasteland 2 Director's Cut''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Το site έχει θέμα και δε με αφήνει να κάνω login. Παίζει να γίνεται πανικός

εγώ μπήκα κανονικά, δοκιμασεσ να μπεις εκτός του link?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, okinakoto είπε

εγώ μπήκα κανονικά, δοκιμασεσ να μπεις εκτός του link?

ναι. μόλις πάω να κάνω login βγάζει το σηματάκι page server overload και μένει εκεί

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

ναι. μόλις πάω να κάνω login βγάζει το σηματάκι page server overload και μένει εκεί

Ναι, αδύνατο να κάνεις log in αυτή την στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

extra tip για όσους έχουν νοσταλγία.....

Μόλις πάρετε το παιχνίδι, πηγαίνετε στην βιβλιοθήκη σας και ανοίγετε την καρτέλα που του παιχνιδιού με τίτλο Wasteland 2 Directors cut. Στη συνέχεια πηγαίνετε εκεί που λέει More και μετά serials. Από εκεί μπορείτε να πάρετε και το Wasteland 1 Δωρεάν από το μακρινό 1988  🎅

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 5
  • Thanks 12
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Μόλις πάρετε το παιχνίδι, πηγαίνετε στην βιβλιοθήκη σας και ανοίγετε την καρτέλα που του παιχνιδιού με τίτλο Wasteland 2 Directors cut. Στη συνέχεια πηγαίνετε εκεί που λέει More και μετά serials. Από εκεί μπορείτε να πάρετε και το Wasteland 1 Δωρεάν από το μακρινό 1988  🎅

Σε εμένα δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή. Δεν έχει τίποτα στα serials.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

5 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Σε εμένα δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή. Δεν έχει τίποτα στα serials.

Και σε μένα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Δούλεψε άψογα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, okinakoto είπε

Ευχαριστω.

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Ευχαριστω δουλεψε σε εμενα.. Τσιμπησα και το 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...