Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μετακομίζω Αθήνα και έχω ένα auris diesel euro 4 d4d αυτόματο. Κοιτάω μήπως αλλάξω και πάρω κάτι πιο μικρό και ίσως βενζίνη λόγω δακτυλίου αν και δεν θα μένω εντός αυτού (η φήμη ότι τα βενζινοκίνητα έχουν λιγότερες βλάβες ισχύουν;). Δεν έχω ιδέα από αυτοκίνητα, ξέρω μόνο να οδηγώ και να βάζω βενζίνη οπότε σχωρεστε με αν πω μπούρδες. Δεν υπάρχουν παιδιά ούτε είναι στα άμεσα πλάνα. Θέλω κάτι με τις παρακάτω προτεραιότητες σε φθίνουσα σειρά: 1) να μην βγάζει βλάβες όσο γίνεται!!!! 2) να είναι πιο μικρό από το auris 3) να είναι πιο φθηνό από το auris για να μην στεναχωριέμαι που θα μου το χτυπάνε (γύρω στα 4500-5000€) 4) να είναι οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμων έστω και με βενζίνη 5) να μην είναι smart 6) δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ταχύτητα αλλά να μην το νιώθω και ψοφιο τελείως Σας ευχαριστώ.
nik0laus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Θα κοίταγα σε κάτι από τα τρίδυμα Αygo -107-C1 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Xacti είπε Αυτή εδώ τη Λιμουζίνα/Sedan Ρε συ αυτό είναι πολύ άσχημο !!! 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Θα κοίταγα σε κάτι από τα τρίδυμα Αygo -107-C1 Ωραίο το 107. Από βλάβες, κόστος service πώς τα πάει; Βλέπω κυρίως 1000cc, τραβάει ή θα σπρώχνω στις ανηφόρες; Το Yaris δεν μας αρέσει ή είναι κατηγορία auris;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ρε συ αυτό είναι πολύ άσχημο !!! Δεν είδα να ζητάς κάτι τέτοιο στις προτεραιότητές σου. Τα άλλα 6 πάντως τα έχει, ίσως κάποιοι διαφωνήσουν στο 1
vamvakoolas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνω με το φιατ, εναλλακτικα πουντο δες ακομα ατος, ματιζ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από vamvakoolas 1
agnostos13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Yaris 1000cc αν το θες αυστηρά για εντός πόλης μετακίνηση, 1300cc αν θες να κάνεις και κανά ταξίδι... 1
lary7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Ρε συ αυτό είναι πολύ άσχημο !!! Ωραίο το 107. Από βλάβες, κόστος service πώς τα πάει; Βλέπω κυρίως 1000cc, τραβάει ή θα σπρώχνω στις ανηφόρες; Το Yaris δεν μας αρέσει ή είναι κατηγορία auris; Το 1000ρι τραβάει μια χαρα, πολύ σβλελτο μεσα στην πόλη το χειροκίνητο, το αυτόματο το ψοφάει το κιβώτιο με τις αργές και χαζές αλλαγες. Απο βλάβες ελάχιστα και ψιλό-χαζά θέματα. Λόγω μεγέθους και τιμονιού που κοβει πολύ είναι το υπέρτατο πόλης, παρκάρεις εκει που δεν παρκάρει κανείς άλλος. 1
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Γιατι δε παιρνεις ενα Auris βενζινης;;; ή έστω ενα λιγο νεοτερο yaris βενζινη; εναλλακτικά στο ποσο αυτό δες μηπως βρεις καποιο φιεστακι απο το 09 κ επειτα που αλλαξε το μοντελο, ειναι σκυλος μαυρος και πολυ αξιοπρεπες εντος κ εκτός πολής . 1
kage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εως 140g co2 κυκλοφορεις κανονικα οτι καυσιμο κ να χει...θα δεις στην αδεια ποσο βγαζει εσενα Τα πετρελαιοκινητα εδω κ λιγα χρονια κυκλοφορούν κ στην αθηνα ( euro 5 κ μετα) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από kage 1
gia_nnis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, μετακομίζω Αθήνα και έχω ένα auris diesel euro 4 d4d αυτόματο. Κοιτάω μήπως αλλάξω και πάρω κάτι πιο μικρό και ίσως βενζίνη λόγω δακτυλίου αν και δεν θα μένω εντός αυτού (η φήμη ότι τα βενζινοκίνητα έχουν λιγότερες βλάβες ισχύουν;). Δεν έχω ιδέα από αυτοκίνητα, ξέρω μόνο να οδηγώ και να βάζω βενζίνη οπότε σχωρεστε με αν πω μπούρδες. Δεν υπάρχουν παιδιά ούτε είναι στα άμεσα πλάνα. Θέλω κάτι με τις παρακάτω προτεραιότητες σε φθίνουσα σειρά: 1) να μην βγάζει βλάβες όσο γίνεται!!!! 2) να είναι πιο μικρό από το auris 3) να είναι πιο φθηνό από το auris για να μην στεναχωριέμαι που θα μου το χτυπάνε (γύρω στα 4500-5000€) 4) να είναι οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμων έστω και με βενζίνη 5) να μην είναι smart 6) δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ταχύτητα αλλά να μην το νιώθω και ψοφιο τελείως Σας ευχαριστώ. Ενα πολυ τιμιο αλλα δεν θα σου αρεσει εξωτερικα ειναι το micra 1.2 k12 Στα 4000ευρω θα το βρεις και σε καλη κατασταση.. Καδενατο,φθηνα ανταλλακτικα,επιδοσεις,εντος 7-7,5λ Ενα ακομα τιμιο πιο μικρο το picanto 1.1 2006-2009 Κοντο σασμαν-νευρικο,εντος 6-6.5λ Ειναι με ιμαντα ομως.. 1
agnostos13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Εως 140g co2 κυκλοφορεις κανονικα οτι καυσιμο κ να χει...θα δεις στην αδεια ποσο βγαζει εσενα Τα πετρελαιοκινητα εδω κ λιγα χρονια κυκλοφορούν κ στην αθηνα ( euro 5 κ μετα) 19 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, μετακομίζω Αθήνα και έχω ένα auris diesel euro 4 d4d αυτόματο.
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kage είπε Εως 140g co2 κυκλοφορεις κανονικα οτι καυσιμο κ να χει...θα δεις στην αδεια ποσο βγαζει εσενα Τα πετρελαιοκινητα εδω κ λιγα χρονια κυκλοφορούν κ στην αθηνα ( euro 5 κ μετα) Λάθος. Πρέπει να είναι euro V ή ανωτέρω ΚΑΙ έως 140... 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 12:52 ΠΜ, Xacti είπε Δεν είδα να ζητάς κάτι τέτοιο στις προτεραιότητές σου. Τα άλλα 6 πάντως τα έχει, ίσως κάποιοι διαφωνήσουν στο 1 Ναι δεν με πολυνοιαζει η εμφάνιση αλλά παραπαει αυτό. Στις 12/12/2019 στις 10:06 ΠΜ, agnostos13 είπε Yaris 1000cc αν το θες αυστηρά για εντός πόλης μετακίνηση, 1300cc αν θες να κάνεις και κανά ταξίδι... Ευχαριστώ. Ήταν στα υπόψιν εξαρχής λόγω και της καλής εμπειρίας με το auris. Στις 12/12/2019 στις 1:27 ΜΜ, lary7 είπε Το 1000ρι τραβάει μια χαρα, πολύ σβλελτο μεσα στην πόλη το χειροκίνητο, το αυτόματο το ψοφάει το κιβώτιο με τις αργές και χαζές αλλαγες. Απο βλάβες ελάχιστα και ψιλό-χαζά θέματα. Λόγω μεγέθους και τιμονιού που κοβει πολύ είναι το υπέρτατο πόλης, παρκάρεις εκει που δεν παρκάρει κανείς άλλος. Πολύ καλό αυτό. Στις 12/12/2019 στις 1:29 ΜΜ, paylidis είπε Γιατι δε παιρνεις ενα Auris βενζινης;;; ή έστω ενα λιγο νεοτερο yaris βενζινη; εναλλακτικά στο ποσο αυτό δες μηπως βρεις καποιο φιεστακι απο το 09 κ επειτα που αλλαξε το μοντελο, ειναι σκυλος μαυρος και πολυ αξιοπρεπες εντος κ εκτός πολής . Θα ελεγχθεί και τι φιέστα. Αν είναι να πάρω αουρις κρατάω και το δικό μου, ας φάω και κάνα πρόστιμο αν και όποτε. Στις 12/12/2019 στις 3:57 ΜΜ, gia_nnis είπε Ενα πολυ τιμιο αλλα δεν θα σου αρεσει εξωτερικα ειναι το micra 1.2 k12 Στα 4000ευρω θα το βρεις και σε καλη κατασταση.. Καδενατο,φθηνα ανταλλακτικα,επιδοσεις,εντος 7-7,5λ Ενα ακομα τιμιο πιο μικρο το picanto 1.1 2006-2009 Κοντο σασμαν-νευρικο,εντος 6-6.5λ Ειναι με ιμαντα ομως.. Όντως το μικρα δεν.. το picanto είναι κομπλέ. Το ότι είναι με ιμάντα τι συνεπάγεται; Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Είμαι εντελώς άσχετος και είμαι χαομενος. Δεν ξέρω γιατί να διαλέξω το ένα και όχι το άλλο. Επίσης κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι είμαι 1,90 105 κιλά. Δεν ξέρω αν πρέπει αποκλειστεί κάποιο λόγω του μεγέθους μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα