hartoyakas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, θέλω ένα tv box που να παίζει ταινίες, σειρές και δορυφορικά κανάλια. Δεν με ενδιαφέρουν αθλητικά, γνωρίζετε που θα μπορούσα να το βρώ η να το φτιάξω μόνος;
manoskost Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, hartoyakas είπε Καλησπέρα σας, θέλω ένα tv box που να παίζει ταινίες, σειρές και δορυφορικά κανάλια. Δεν με ενδιαφέρουν αθλητικά, γνωρίζετε που θα μπορούσα να το βρώ η να το φτιάξω μόνος; αγοραζεις ενα, ειτε απο εδω, ειτε απο την κινα, αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις, βαζεις ενα ελληνικο build , και βλεπεις τα παντα.
Eleni32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα beelink tv box android 9. Θέλω να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές για ταινίες (cyberflix,titanium tv). Μου γίνεται κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν μου δείχνει τις εικόνες. Κατά τ αλλά παίζει κανονικά.στο προηγούμενο tv box που είχα με android 8 φαινόντουσαν κανονικά. Και στο κινητό μου που έχω android 9 φαίνεται πάλι. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρω εφαρμογή που να φαίνονται οι εικόνες των ταινιών; Σας ευχαριστώ πολύ!
hartoyakas Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) το Xiaomi Mi Box S (8GB) κάνει για αυτή τη δουλειά μέσω wifi και όχι με ethernet; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από hartoyakas
manoskost Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 26/12/2019 στις 3:21 ΜΜ, Eleni32 είπε Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα beelink tv box android 9. Θέλω να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές για ταινίες (cyberflix,titanium tv). Μου γίνεται κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν μου δείχνει τις εικόνες. Κατά τ αλλά παίζει κανονικά.στο προηγούμενο tv box που είχα με android 8 φαινόντουσαν κανονικά. Και στο κινητό μου που έχω android 9 φαίνεται πάλι. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρω εφαρμογή που να φαίνονται οι εικόνες των ταινιών; Σας ευχαριστώ πολύ! ποιο μοντελο της beelink εχεις?
tilaverboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, hartoyakas είπε το Xiaomi Mi Box S (8GB) κάνει για αυτή τη δουλειά μέσω wifi και όχι με ethernet; Αγοράζεις ένα usb stick 16gb περνάς την έκδοση popcorn time 3.2.2. Εισάγεις το στικάκι σε δομή ntfs και στις ρυθμίσεις βάζεις να της κάνει download στο στικάκι. Εισαι έτοιμος. Αφήνεις λίγο να φορτώσουν και καλές θεάσεις.
hartoyakas Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Αγοράζεις ένα usb stick 16gb περνάς την έκδοση popcorn time 3.2.2. Εισάγεις το στικάκι σε δομή ntfs και στις ρυθμίσεις βάζεις να της κάνει download στο στικάκι. Εισαι έτοιμος. Αφήνεις λίγο να φορτώσουν και καλές θεάσεις. ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, περισσότερο ήθελα να μάθω αν πιάνει χωρίς ethernet
tilaverboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, hartoyakas είπε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, περισσότερο ήθελα να μάθω αν πιάνει χωρίς ethernet Πιάνει ναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα