Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θέλω ένα tv box που να παίζει ταινίες, σειρές και δορυφορικά κανάλια.

Δεν με ενδιαφέρουν αθλητικά, γνωρίζετε που θα μπορούσα να το βρώ η να το φτιάξω μόνος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hartoyakas είπε

Καλησπέρα σας,

θέλω ένα tv box που να παίζει ταινίες, σειρές και δορυφορικά κανάλια.

Δεν με ενδιαφέρουν αθλητικά, γνωρίζετε που θα μπορούσα να το βρώ η να το φτιάξω μόνος;

αγοραζεις ενα, ειτε απο εδω, ειτε απο την κινα, αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις, βαζεις ενα ελληνικο build , και βλεπεις τα παντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα beelink tv box android 9. Θέλω να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές για ταινίες (cyberflix,titanium tv). Μου γίνεται κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν μου δείχνει τις εικόνες. Κατά τ αλλά παίζει κανονικά.στο προηγούμενο tv box που είχα με android 8 φαινόντουσαν κανονικά. Και στο κινητό μου που έχω android 9 φαίνεται πάλι. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρω εφαρμογή που να φαίνονται οι εικόνες των ταινιών; Σας ευχαριστώ πολύ!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Xiaomi Mi Box S (8GB) κάνει για αυτή τη δουλειά μέσω wifi και όχι με ethernet;

Επεξ/σία από hartoyakas
Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 3:21 ΜΜ, Eleni32 είπε

Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα beelink tv box android 9. Θέλω να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές για ταινίες (cyberflix,titanium tv). Μου γίνεται κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν μου δείχνει τις εικόνες. Κατά τ αλλά παίζει κανονικά.στο προηγούμενο tv box που είχα με android 8 φαινόντουσαν κανονικά. Και στο κινητό μου που έχω android 9 φαίνεται πάλι. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρω εφαρμογή που να φαίνονται οι εικόνες των ταινιών; Σας ευχαριστώ πολύ!

ποιο μοντελο της beelink εχεις?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hartoyakas είπε

το Xiaomi Mi Box S (8GB) κάνει για αυτή τη δουλειά μέσω wifi και όχι με ethernet;

Αγοράζεις ένα usb stick 16gb περνάς την έκδοση popcorn time 3.2.2. Εισάγεις το στικάκι σε δομή ntfs και στις ρυθμίσεις βάζεις να της κάνει download στο στικάκι. Εισαι έτοιμος. Αφήνεις λίγο να φορτώσουν και καλές θεάσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Αγοράζεις ένα usb stick 16gb περνάς την έκδοση popcorn time 3.2.2. Εισάγεις το στικάκι σε δομή ntfs και στις ρυθμίσεις βάζεις να της κάνει download στο στικάκι. Εισαι έτοιμος. Αφήνεις λίγο να φορτώσουν και καλές θεάσεις.

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, περισσότερο ήθελα να μάθω αν πιάνει χωρίς ethernet

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hartoyakas είπε

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, περισσότερο ήθελα να μάθω αν πιάνει χωρίς ethernet

Πιάνει ναι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...