Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καθυστερησεις σε παραγγελιες απο αμαζον που σταλθηκαν με DHL απλη εννοειτε 13 ψηφια νουμερο, ειναι κανεις αλλος που εκανε παραγγελια στο Black Friday - Cyber Monday και περιμενει ακομα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ περιμένω από τότε...το βλέπω φυσιολογικό απο γνωστό που εχω που δουλεύει στα ελτα μου λεει είναι μεγαλος όγκος οπότε περίμενε που λέει

ένα από τα τέσσερα πακεα που περιμένω έρχεται με ups το όποιο και αυτό αναμένεται τουλάχιστον εφτασε Ελλάδα σήμερα 

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία την Μαύρη Παρασκευή και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την 6 Δεκεμβρίου, μου ήρθε 2 μέρες νωρίτερα (4 Δεκ) με USPS!

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Παραγγειλα black Friday από Amazon Uk στάλθηκε από Γερμανία και εκτιμώμενη παράδοση με απλό DHL είχα για 9 Δεκεμβρίου και τελικά μου το έφερε ο ταχυδρόμος συστημένο την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου. Βέβαια από 9/12 είχα δει ότι είχε φτάσει Αθήνα αεροπορικώς.

Δημοσ.

Εμένα πάντως με απλή αποστολή μέσω UPS, μου το καθυστέρησαν 3-4 εργάσιμες. Επειδή ήταν το xbox one s digital, τους έστειλα ότι θα μπορούσα να το παρω στα 100€ με μεταφορικά από τη microsoft, αλλά προτίμησα αυτούς λόγω service.

Μου απάντησαν μετά από 3 ωρες(!) και μου έκαναν refund τα μεταφορικά αμεσα ζητώντας συγγνώμη.

Ακόμα μια φορά δικαιολογησαν γιατί τους προτιμώ έναντι άλλων καταστημάτων. Ακόμα κι αν η τιμή είναι προς τα πάνω.

Δημοσ.

Παρήγγειλα τη cyber Monday (2-12) από το ισπανικό Amazon ένα ρολόι, με εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης από 12 έως 19 Δεκεμβρίου με i-parcel. Το αντικείμενο από Γαλλία πήγε Αγγλία και από τις 9 του μήνα έχει παγώσει εκεί. Πρέπει να ανησυχήσω; Tracking κάνω από UPS. Αυτή θα μου παραδώσει το πακέτο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koystado είπε

μην ανησυχείς...με ελτα θα έρθει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από amazon και ειδικά κάτι ακριβό. Θα προλάβει να έρθει στην ώρα του μέσα σε 3 μέρες;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TouristasGR είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από amazon και ειδικά κάτι ακριβό. Θα προλάβει να έρθει στην ώρα του μέσα σε 3 μέρες;

Δύσκολο αφού δεν έχει εμφανιστεί ακόμα Ελλάδα όπως λες 

Δημοσ.

Ήμουν για χρόνια πιστός πελάτης Amazon UK, μέχρι που άρχισε να μού στέλνει πράγματα αξίας χωρίς συστημένο (!!!), μερικά δεν ήρθαν ποτέ και όταν άνοιγα ticket στην εξυπηρέτηση, αντί να αναζητήσουν το δέμα ως όφειλαν και να με αποζημιώσουν, με έβαζαν να περιμένω ένα τεράστιο χρονικό διάστημα μήπως έρθει και μετά με αποζημίωναν μετά από άπειρα «τσουρέκια». Εκτός των άλλων, αυτό παραβιάζει την νομοθεσία, αφού πρέπει ο πωλητής να αποδείξει πού είναι το δέμα και αν το παρέλαβες.

Από τότε το Amazon UK έλαβε το πτηνό από μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα εγω ειμαι οκ οταν το αμαζον στελνει με i-parcel, deutsche post-DHL δεν ειναι οι καλυτερες εταιρειες αλλα ειναι παντα μεσα στο estimated delivery και στα φερνει ο κουρριερ στην πορτα. Τωρα οταν στελνουν με deutsche post και Royal Mail χωρις κωδικο παρακολουθησης και μετα στα φερνει η ελτα απλη ειναι για κλωτσιες... 

Επεξ/σία από MessatsuRoku

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...