Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, katman2000 είπε

Οι γονείς μου παντρεύτηκαν από προξενιό πριν από 30-40 χρόνια. troll detected

Που είναι το troll σε αυτη την πρόταση? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, markoliaz είπε

διατροφη δεν υπαρχει οταν παει 18 ετων ενα παιδι...τελος!ηρθε η ωρα για δουλεια!

Δεν τα λενε ετσι αποτομα αυτα στην ελλαδα...μεχρι και εγω τρομαξα...απαπαπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, markoliaz είπε

διατροφη δεν υπαρχει οταν παει 18 ετων ενα παιδι...τελος!ηρθε η ωρα για δουλεια!

1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε

Αν παραιτηθεις απο διατροφη τοτε ο πατερας την βγαζει. Η διατροφη δινεται για το παιδι εσενα δηλαδη. Εσυ εισαι το προβλημα και δεν το ξερεις. Η μανα μπορει να ξαναπαντρευτει....εχεις αδελφια;

Όχι βέβαια ο πατέρας είναι υποχρεωμένος να δίνει διατροφή στη μητέρα αν μένει με το παιδί μέχρι το πέρας των σπουδών του όπως είπε ο ELTASSOS .Το ύψους το ορίζουν δικαστήρια φυσικά.

Άλλο βέβαια που μερικοί πατεράδες - (γαιδούρια κατεμέ) -  ούτε το παιδί ενδιαφέρονται να δουν ούτε διατροφή δίνουν.Σύνηθες το φαινόμενο δυστυχώς με τη μητέρα να γίνεται Βέγγος να τα βγάλει πέρα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, imr είπε

Σχολειο και διαβασμα φυσικα ουτε καν.

Κατευθειαν στη φαμπρικα για το μεροκαματο

Που να την βρει την φάμπρικα βρε έρμε…;;;

Μακάρι να είχαμε φάμπρικες να πάει να πάρει κανένα μεροκάματο… αλλά ούτε γι αυτό δεν είμαστε ικανοί…

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και εμένα οι γονείς μου είναι χωρισμένοι , με άσχημο τρόπο κιόλας. Η εφηβεία μου ήταν πολύ βίαιη και δύσκολη. Οικονομικά και ψυχολογικά. Σήμερα έφτασα να έχω τη δική μου οικογένεια και προσπαθώ να μη φτάσω σε αυτό το σημείο και εγώ. Όπως είχα διαβάσει σε ένα στίχο στο ίντερνετ: Μπορεί να μη μπορείς να ξαναγράψεις την αρχή που θέλεις αλλά σίγουρα μπορείς να γράψεις το τέλος που θέλεις.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2019 στις 8:20 ΜΜ, Tsikdim είπε

Που είναι το troll σε αυτη την πρόταση? 

Δε θα ήξερες εσύ πριν πόσα χρόνια παντρεύτηκαν οι γονείς σου; 30-40; Αφού δεν είπε 50-100, πάλι καλά...

Συγχωρείται όμως, γιατί είναι κάτι που εμφανίζεται συχνά, οπότε μπορούν να ακουστούν και πολλές αλήθειες...

Να πω τη γνώμη μου: Όλα ξεκινούν από το οικονομικό. Αν υπάρχει συνεχώς γκρίνια για τα (λιγοστά) χρήματα, εκεί καταλήγεις.

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 4:02 ΜΜ, Tsikdim είπε

Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? 

Αν δεν υπάρχουν καυγάδες και βρισίδια μην σε απασχολεί που κοιμούνται χωριστά.
Και οι δικοί μου γονείς κοιμούνταν χωριστά όταν έμειναν μόνοι σε ένα σπίτι με 3 δωμάτια, όταν βγήκαν στη σύνταξη, καθώς ο καθένας ήθελε να κοιμάται και να ξυπνάει διαφορετική ώρα και δεν ήθελαν να ενοχλούν ο ΄ενας τον άλλον και επίσης επειδή ροχάλιζαν!
Αλλά ποτέ δεν είχαν  μαλώσει, ποτέ δεν είπαν βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον και δεν μπορούσαν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Παντού πήγαιναν μαζί.

Τώρα στο τί μπορείς να κάνεις εσύ;
Να αφοσιωθείς στο σχολείο σου, να επιλέξεις τί θέλεις να κάνεις στη ζωή σου επαγγελματικά και να το κυνηγήσεις, για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου χωρίς να τους επιβαρύνεις, καθώς όπως λες το μόνο εισόδημα είναι τα 800 ευρώ της σύνταξης!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγω θα σας απαντήσω απο την μερια του πάτερα. Είμαι πατέρας δυο παιδιών, και χώρισα πριν 2 χρονια. Δυστυχώς ενα διαζύγιο ειναι οτι χειρότερο οταν υπάρχουν παιδιά ανάμεσα. Είναι καλύτερα όμως να γίνει απο να συνεχίσει η συμβίωση του ζευγαριού και να υπάρχουν διαπληκτισμοί καθημερινά μπροστά στα παιδιά.

Στον καιρο της κρισης πολλά ζευγαρια μενουν μαζι ακόμα ενω θελουν να χωρίσουν. Και αυτο γιατι δεν υπαρχει το οικονομικο για δικηγορους και λοιπα εξοδα.

Αυτα τα ζευγαρια που χωρίζουν τελικά και φευγει ο πατέρας, αυτοματα ο πατερας υποβιβάζετε σε πάτερα Β κατηγορίας. Δυστυχώς οι νομοι στην Ελλάδα ειναι πολυ άδικοι σε οτι άφορα την πατρότητα, την επιμέλεια των παιδιων και την διατροφή.

Αυτο σηκώνει μεγαλη κουβεντα. Αυτο που εχω να πω στον φιλο ειναι να μην στεναχωριέται, και ναι γιατι οχι αν δεν σπουδάζει, να βρει μια δουλίτσα να βγάζει και αυτος τα εξοδα του. και εγω απο 19χρ που τελείωσα τον στρατο μετα δουλευα. Και πιο μικρος δούλευα τα καλοκαιρια για εξτρά χατζιλικι.

Ο μπαμπάς σου θα ειναι παντα μπαμπάς σου, αυτο δεν αλλάζει πότε, παντα θα σε αγαπαει και θα ειναι κοντα σου.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι πώς γίνεται να είναι παντρεμένοι 30-40 χρόνια οι γονείς σου και εσύ να είσαι 17 ; τι στο διάολο τα πρώτα 23 χρόνια δεν εκάναν σεξ ; μετά από μία εικοσαετία γάμου είπαν να κάνουν παιδί;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Εγώ αναρωτιέμαι πώς γίνεται να είναι παντρεμένοι 30-40 χρόνια οι γονείς σου και εσύ να είσαι 17 ; τι στο διάολο τα πρώτα 23 χρόνια δεν εκάναν σεξ ; μετά από μία εικοσαετία γάμου είπαν να κάνουν παιδί;

Υπάρχουν ζευγάρια που μπορεί να προσπαθούν πολλά χρόνια για να κάνουν παιδί και να μην μπορούν. Δεν έχεις ακούσει για τέτοια προβλήματα? 🤔

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iphotographer είπε

Υπάρχουν ζευγάρια που μπορεί να προσπαθούν πολλά χρόνια για να κάνουν παιδί και να μην μπορούν. Δεν έχεις ακούσει για τέτοια προβλήματα? 🤔

Ναι έχω ακούσει για 1 2 3 5 7 10 χρόνια όχι για 22 23

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 7:22 ΜΜ, markoliaz είπε

Υπάρχει μέχρι τα 21

Δημοσ.

Για το πρόβλημα των γονιών σου δε μπορεί να γίνει κάτι,το δικό σου πρόβλημα  θα λυθεί όταν κάποια στιγμή φύγεις από το σπίτι.

Δηλαδή εσύ γεννήθηκες 13-23 χρόνια μετά το γάμο;Περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...