Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikalmo είπε

Τώρα στις αγορές από Αγγλία πάνω από 22 ευρώ, θα έχει τελωνείο;

Αυτό με ενδιέφερε και εμένα, πριν αρκετό καιρό ειχα διαβάσει την άποψη κάποιου ότι στις συζητήσεις μεταξύ Αγγλίας - ΕΕ θέλουν να διατηρήσουν την τελωνειακη ένωση μεταξύ των δύο. Τώρα τι θα ισχύσει στην τελική.... Δεν το ξέρουμε. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αυτό με ενδιέφερε και εμένα, πριν αρκετό καιρό ειχα διαβάσει την άποψη κάποιου ότι στις συζητήσεις μεταξύ Αγγλίας - ΕΕ θέλουν να διατηρήσουν την τελωνειακη ένωση μεταξύ των δύο. Τώρα τι θα ισχύσει στην τελική.... Δεν το ξέρουμε. 

ναι και εμένα με ενδιαφέρει, κι εγώ είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο

Δημοσ.

Ουσιαστικά αν σκάμε εμείς τέλη εισαγωγής θα σκάνε και αυτοί για να εισάγουν από εμάς, το κλειδί είναι πόσο τις εκατό εισάγουν από εμάς και πόσο από αλλού και τι συμφέρει. 

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 6:19 ΜΜ, Natha είπε

Παρ' ότι έχει ανοίξει πολλές φορές το θέμα μετανάστευση και ειδικά για Αγγλία, μετά τα σημερινά μπορεί κάποιος από εκεί πάνω να μας ενημερώσει αν γνωρίζουν για το τι έχουν να περιμένουν οι κάτω της 5ετίας μετανάστες, και αν αξίζει πλέον να ασχοληθείς με τη μετανάστευση στη Βρετανία ή πρέπει να επικεντρώσεις τις επιλογές σου κάπου αλλού.

Ως   τι θες να πας Αγγλία;Σε τι τομέα;

Γνωμη μου ναι αλλά μην αργείς.Γιατί κανένας δεν ξέρει τι να περιμένει.Οσο πιο νωρίς έρθεις τόσο πιο καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα καλά ακόμα να αναρωτηθεί καποιος? Πέμπτη το εκλογες;;;; Χάθηκε να ήταν μια  Κυριακή??? 😂😂

Επεξ/σία από barimagas
Εκλογές όχι δημοψήφισμα, γράψτε λαθος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να επιστρέψει το θέμα στην αρχική του θέση και την ερώτηση του ΟΡ, το υφιστάμενο ρυθμιστικό πλαίσιο για πολίτες ΕΕ έχει όπως έγραψε η @Iris_89. Αυτό ισχύει 100%, μέχρι τουλάχιστον να περάσει κάποιο τροποποιητικό κανονισμό το νικητήριο κόμμα θεωρητικά μιλώντας.

Στην κοινωνία και τις διαπροσωπικές επαφές, δεν έχω παρατηρήσει κάποια απειλητική αλλαγή προς τους ΕΕ πολίτες μέχρι στιγμής. 

Επεξ/σία από Feregorn
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ως   τι θες να πας Αγγλία;Σε τι τομέα;

Γνωμη μου ναι αλλά μην αργείς.Γιατί κανένας δεν ξέρει τι να περιμένει.Οσο πιο νωρίς έρθεις τόσο πιο καλά.

Τα 3 τελευταία χρόνια δουλεύω ως μάγειρας και το σκεφτόμουν Αγγλία, έχω ακούσει και καλά και κακά για το επάγγελμα εκεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Natha είπε

Τα 3 τελευταία χρόνια δουλεύω ως μάγειρας και το σκεφτόμουν Αγγλία, έχω ακούσει και καλά και κακά για το επάγγελμα εκεί.

Μια συμβουλη κ καλυτερα ψαξτο και μονος σου. Ειναι ΠΟΛΥ συχνο φαινομενο κ το λενε παρα πολλοι Ελληνες που ερχονται Αγγλια σαν σεφ, απεφυγε Ελληνες μαγαζατορες. Ρωτα κ μαθε μην πεσεις στον καθενα

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skiabox είπε

Για προγραμματιστή πιστεύετε είναι καλά;

Ναι. Εξαρταται τις γνωσεις αλλα υπαρχει μεγαλη ζητηση.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Μια συμβουλη κ καλυτερα ψαξτο και μονος σου. Ειναι ΠΟΛΥ συχνο φαινομενο κ το λενε παρα πολλοι Ελληνες που ερχονται Αγγλια σαν σεφ, απεφυγε Ελληνες μαγαζατορες. Ρωτα κ μαθε μην πεσεις στον καθενα

Ναι μου έχουν μιλήσει πολλοί γι αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...