Giannos7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με μια MSI GTX 970 και σκέφτηκα να σας ρωτήσω μήπως μπορέσουμε να την επαναφέρουμε. Η κάρτα είναι δεύτερο χέρι και την είχα 4 μήνες όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα μέχρι πέρυσι τα Χριστούγεννα, τότε ενώ έπαιζα κάποιο game ο driver της κάρτας έκλεισε και δεν άνοιξε ποτέ. Ήμουν με καθαρά window γιατί μόλις είχα αλλάξει μητρική-επεξεργαστή. Έκανα restart τον υπολογιστή και ενώ είχα εικόνα κανονικά στο bios δεν προλάβαινα να δω το Windows logo καν, έφτανε μέχρι εκεί και άρχιζε τα restart στα καπάκια. (boot loop) Δοκίμασα όλες τις θύρες πίσω (hdmi,dvi,ds), διαφορετικές οθόνες, άλλα καλώδια και άλλη pci-e στη μητρική. Δοκίμασα την κάρτα και σε άλλα pc όμως το πρόβλημα παρέμεινε. Ο μόνος τρόπος που η κάρτα έχει εικόνα στα windows είναι αν δεν βάλω καθόλου driver, αν μείνει με το generic driver δηλαδή. Έλυσα την κάρτα άλλαξα paste και έψαξα με ότι γνωρίζω μήπως μπορώ να δω κάποιο πρόβλημα το όποιο είναι εμφανή, δεν βρήκα όμως κάτι που να φαίνεται "καμμένο", ούτε έχω κάποιο πολύμετρο για να μετρήσω. Αν κάποιος γνώστης πιστεύει ότι μπορούμε να τη φτιάξουμε ας στείλει ένα μήνυμα να κανονίσουμε να του τη στείλω μήπως της δώσουμε ζωή.
GRat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Ψημένη κάρτα, δοκίμασε να την ξαναψήσεις ίσως σου δώσει κανα δίμηνο ακόμα.
Giannos7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GRat είπε Ψημένη κάρτα, δοκίμασε να την ξαναψήσεις ίσως σου δώσει κανα δίμηνο ακόμα. Έχω άλλη κάρτα, καθαρά από περιέργεια ασχολούμαι με την 970 και για να την έχω σαν backup οπότε δεν το σκέφτομαι καν το ψήσιμο. Αν η κάρτα ήταν ψημένη, λογικά θα υπήρχαν artifacts ή καθόλου εικόνα όμως δεν παρουσίασε κάτι από αυτά. Πως εξηγείς ότι χωρίς το driver η κάρτα έχει κανονικά εικόνα; Ας μείνει στο ράφι άμα δεν βγάλουμε άκρη. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Giannos7
GRat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Who knows, ρώτα τον original owner τί είχε τραβήξει η κάρτα αν τον εμπιστεύεσαι.
leolipop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μου ειχε συμβει σε 760 που πηρα απο ανταλλαγη.Εκανε ακριβως το ιδιο με εσενα.Την πηγα για ελεγχο και μου ειπαν οτι ειναι ανεπισκευαστη.Δεν ξερω για ψησιμο κλπ αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι.
3DJIN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 η καρτα μετα απο φουρνο η μπαρμπεκιου παιζει μια χαρα για κανα τριμηνο μετα τα παιζει και μετα παλι φουρνο.Λογικα εισαι στην περιπτωση αυτη.
Coppermine Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GRat είπε Ψημένη κάρτα, δοκίμασε να την ξαναψήσεις ίσως σου δώσει κανα δίμηνο ακόμα. Δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα αυτό έτσι κάπως ψοφάνε οι vga, όχι ότι αποκλείεται απλά είναι εύκολο διαβάζοντας το κάποιος να αρχίσει να κατηγορεί Θεούς και Δαίμονες χωρις να φταίει ο άλλος, δεν νομίζω να έχεις την απαίτηση να σου προβλέψει κάποιος πόσο θα ζήσει μια κάρτα.... Προφανώς μεταχειρισμένη vga χωρίς εγγύηση είναι no go, αλλά αν κάποιος θέλει να ρισκάρει... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Coppermine 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα