Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνωμη για την ερωτηση που πιθανως να εχει ξανα απαντηθει αλλα εμπλεξα χωρις να γνωριζω. η λιστα πληρωμης της dhl και αυτο που επελεξα αναφερει συγκεκριμενα: "κόστος 56.00 Ευρώ (για αποστολές με αξία 151,00-800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου. Πόσα είναι αυτα τα εξοδα τελωνειου; πρεπει να τα υπολογισω εγω βαση παραηγγελιας μου ή ειναι στανταρ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andreas_Papad είπε

Συγγνωμη για την ερωτηση που πιθανως να εχει ξανα απαντηθει αλλα εμπλεξα χωρις να γνωριζω. η λιστα πληρωμης της dhl και αυτο που επελεξα αναφερει συγκεκριμενα: "κόστος 56.00 Ευρώ (για αποστολές με αξία 151,00-800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου. Πόσα είναι αυτα τα εξοδα τελωνειου; πρεπει να τα υπολογισω εγω βαση παραηγγελιας μου ή ειναι στανταρ;

Τα εξοδα εξαρτωνται από την τιμή του αντικειμένου και αν είναι ακριβό τη δασμολογική του κλάση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαχιστα εξοδα εκτελωνισμου η DHL εχει γυρω στα 95ε αν θυμαμαι καλα, μετα βαζεις 24%ΦΠΑ απο την ΤΕΛΙΚΗ τιμη του προιοντος συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων και βγαζεις την σουμα σου. Βεβαια θα επικοινωνησουν μαζι σου μην αγχωνεσαι (εκτος αν δεν εχεις κινητο στο πακετο).

ΥΓ: Κοντα επεσα : Ελάχιστη χρέωση 92.74 EUR

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...