gamer73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μετά από διαπίστωση πολλών χρόνων και περιστατικών το σπίτι που μένω είναι στοιχειωμένο τι να κάνω?
vins Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, gamer73 είπε Μετά από διαπίστωση πολλών χρόνων και περιστατικών το σπίτι που μένω είναι στοιχειωμένο τι να κάνω? Κυριακή, η νέα Παρασκευή! Πέρα από την πλάκα επειδή δεν είσαι νέο account, δε θα σου συμπεριφερθω σαν τρολ. Τι σε οδηγεί στο να πιστεύεις ότι είναι "στοιχειωμένο"; Για πες κάνα περιστατικό. Το λέω γιατί στο 99,9% των περιπτώσεων, πρόκειται για τη φαντασία μας, ή για πράγματα τα οποία μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά σχετικα ευκολα.
12180 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, GoMaR είπε φωναξε τους ghostbusters
Lanike71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Βασικά, εγώ θα έβαζα κάμερες και θα κατέγραφα. Αν είναι όντως έτσι, θα πέφτει το youtube από την επισκεψιμότητα...
gamer73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, GoMaR είπε φωναξε τους ghostbusters Χα χα χα καλή ταινία 59 λεπτά πριν, vins είπε Κυριακή, η νέα Παρασκευή! Πέρα από την πλάκα επειδή δεν είσαι νέο account, δε θα σου συμπεριφερθω σαν τρολ. Τι σε οδηγεί στο να πιστεύεις ότι είναι "στοιχειωμένο"; Για πες κάνα περιστατικό. Το λέω γιατί στο 99,9% των περιπτώσεων, πρόκειται για τη φαντασία μας, ή για πράγματα τα οποία μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά σχετικα ευκολα. Φίλε μου δεν είμαι τρολ μέχρι και σε ψυχίατρο πήγα και με διωξε δεν έχω κάτι αυτά που ακούω είναι αληθινά και τρομακτικα 9 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Βασικά, εγώ θα έβαζα κάμερες και θα κατέγραφα. Αν είναι όντως έτσι, θα πέφτει το youtube από την επισκεψιμότητα... Δυστιχως είναι ήχοι δεν κουνιέται κάτι στο σπίτι μπορούν να καταγράφουν αυτά? 13 λεπτά πριν, villasg είπε Αγιασμο Αλλαζεις σπιτι Σκέφτομαι να πουλήσω το σπίτι να φύγω από εδώ δεν είναι και καλή περιοχή
masteripper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Αν είσαι αποφασισμένος όλα μπορούν να καταγραφούν. Δοκίμασε να μείνεις κάπου αλλού για λίγες μέρες να δεις αν "ακούς" κάτι. Από εκεί και πέρα αγιασμός και να φοράς κάνα σταυρό 1
*nenya* Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ναι αλλα να βάλει ποικιλια σταυρων, και αναποδους. Να πιασει ολες τις περιπτώσεις πνευματων και πλασματων. Και μετα να γυρίσει το Paranormal Activity, Greek edition. Μεις εδω στο ινσομνια σε στηριζουμε TS! 1
adi32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Προς στιγμήν νόμιζα ότι είσαι ο άλλος με τον αράπη. Αν σε έδιωξε ο ψυχίατρος δεν είναι κάτι ανησυχητικό
liakjim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gamer73 είπε Μετά από διαπίστωση πολλών χρόνων και περιστατικών το σπίτι που μένω είναι στοιχειωμένο τι να κάνω? Το σπίτι δεν είναι στοιχειωμένο γιατί δεν υπάρχει κάτι μετά θάνατον. Αν όντως δεν τρολάρεις, τότε μπορεί να πάσχεις από κάποια διαταραχή και μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις.
georgeγ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, gamer73 είπε Δυστιχως είναι ήχοι δεν κουνιέται κάτι στο σπίτι μπορούν να καταγράφουν αυτά? Σκέφτομαι να πουλήσω το σπίτι να φύγω από εδώ δεν είναι και καλή περιοχή φορεσε ωτασπιδες αν συνεχισεις να ακους ηχους σημαινει οτι ολα ειναι στο μυαλο σου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gamer73 είπε τι να κάνω? Κονέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις