Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Σε μερικές μέρες θα έχουν έρθει όλα τα κομμάτια του νέου μου υπολογιστή. Είμαι φοιτητής του ΑΠΘ και δικαιούμαι κλειδί windows 10. Έχω δει τις οδηγίες που λέει σε αυτή τη σελίδα: 

https://it.auth.gr/el/DreamSparkInstall

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια με το κλειδί ή αρχείο. Σε tutorials στο YouTube λένε να κατεβάσεις με το media creation tool τα windows σε USB και να κάνεις πρώτο boot από το USB. Μετά βάζεις το κλειδί στο μενού. Όμως κάπου έλεγε πως αυτό δεν δουλεύει με την education έκδοση (του ΑΠΘ).

Αλλού είδα πως το αρχείο που κατεβάζεις από το link είναι .iso αρχείο. Οπότε θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως αφού το κατεβάσω αυτό το αρχείο σε έναν άλλο υπολογιστή, πως πρέπει να το χειριστώ για να εγκαταστήσω τα windows στο νέο PC το οποίο δεν έχει cd drive.

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις το Iso αρχείο από την ιστοσελίδα και με το Media creation tool θα το βάλεις στο Usb. Μετά θα το βάλεις στον υπολογιστή, εκεί πρέπει να βάλεις να κάνει boot από USB στο Bios και μετά θα βάλεις το κλειδί στην πορεία της εγκατάστασης. Εγώ βρήκα με 5Ε από το Ebay, δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε

Θα κατεβάσεις το Iso αρχείο από την ιστοσελίδα και με το Media creation tool θα το βάλεις στο Usb. Μετά θα το βάλεις στον υπολογιστή, εκεί πρέπει να βάλεις να κάνει boot από USB στο Bios και μετά θα βάλεις το κλειδί στην πορεία της εγκατάστασης. Εγώ βρήκα με 5Ε από το Ebay, δουλεύει μια χαρά.

Ακριβώς πώς θα το βάλω στο USB? Δηλαδή μπορείς να στείλεις το link του tool? Επίσης ποια έκδοση Windows πήρες;

Δημοσ.

1. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες από το ΑΠΘ για να κατεβάσεις μια έκδοση των Windows. Δεν έχει σημασία η έκδοση των Windows, στο τέλος θα πάρεις μήνυμα να αναβαθμίσεις στην πλέον πρόσφατη.

2. Εδώ έχεις το λινκ για να κατεβάσεις το Media Creation Tool

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Δημοσ.

Όταν από ΑΠΘ είχα πάρει τα windows 8 pro πήρα μετα από χρόνια αυτόματα και το update σε windows 10 N, με τους όποιους περιορισμούς δημιουργούν. Οπότε ψάξτο λίγο με την έκδοση που θα σου δώσουν. Εμένα τα Ν δεν με βόλεψαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...