Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα τι εχετε να προτεινετε για την καλυτερη και οικονομικη λυση  γιατι ο θερμοσιφωνας εαν και παλιος βεβαια θελει περιπου  50 λεπτα.. και για να εχει ζεστο νερο (ισως φταιει και η περιοχη που εχει κρυο )Ορεινα και δεν μπορει να κανει μια οικογενεια μπανιο το πολυ 2 ατομα και εαν σας ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζεις ηλιακό και κάνεις απόσβεση στο ρεύμα. 

Αλλιως ένα άλλο θερμοσίφωνο και είσαι οκ με ελάχιστα έξοδα. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/3985209/Ferroli-Θερμοσίφωνας-Hydrotech-80-VE-80lt-4kW-Δαπέδου.html

Το πιο φτηνό είναι αυτό. 

Ανάλογα που μένετε, νοίκι, παλαιότητά σπιτιού, πρόσβαση σε ταράτσα κλπ μπορεί να χρειαστεί άλλη λύση. 

Αλλά το πιο φτηνό βραχυπροθεσμα με ελάχιστα μερεμέτια είναι ένας θερμοσίφωνας δαπέδου 

Δημοσ.

Συμφέρει να ζεσταίνεις το νερό με ρεύμα ή με πετρέλαιο (μπόιλερ); Στο σπίτι που είμαι τώρα το μπόιλερ δουλεύει ανεξάρτητα από το καλοριφέρ και δεν ξέρω τι συμφέρει να ανάβω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Wozy είπε

Καλησπερα τι εχετε να προτεινετε για την καλυτερη και οικονομικη λυση  γιατι ο θερμοσιφωνας εαν και παλιος βεβαια θελει περιπου  50 λεπτα.. και για να εχει ζεστο νερο (ισως φταιει και η περιοχη που εχει κρυο )Ορεινα και δεν μπορει να κανει μια οικογενεια μπανιο το πολυ 2 ατομα και εαν σας ευχαριστω πολυ :)

Φοβάμαι (μην σου πω ότι είμαι σίγουρος) μην είναι γεμάτος από άλατα. Τον έχεις καθαρίσει ποτέ; πόσα λίτρα είναι; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aledjo είπε

Αυτό που λέει ο aledjo. Για κάποιον που χρειάζεται αρκετό ζεστό νερό το ρεύμα είναι ασύμφορο. Ένα τέτοιο μηχανάκι θα κάνει γρήγορα την απόσβεση, απλά έχει το ζόρι να αλλάζεις μπουκάλες 2-3 φορές το χρόνο, αλλά μπορεί να μπεί συλλέκτης και να δουλεύει με 2-3 μπουκάλες μαζί.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Συμφέρει να ζεσταίνεις το νερό με ρεύμα ή με πετρέλαιο (μπόιλερ); Στο σπίτι που είμαι τώρα το μπόιλερ δουλεύει ανεξάρτητα από το καλοριφέρ και δεν ξέρω τι συμφέρει να ανάβω.

Κ εμένα με ενδιαφέρει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aledjo είπε

Ενδιαφέρουσα λύση που την είχα εξετάσει και εγώ. Το βασικό σε αυτή την συσκευή είναι να μην τοποθετηθεί ο θερμοσιφωνας και η φιαλη κοντά σε πηγές θερμοτητας πχ καλοριφέρ η κουζίνες που σε πάρα πολλά σπίτια είναι κοντα εκεί οι ηλεκτρικοί θερμοσιφωνες. Επίσης βγαίνουν υδρατμοί από την καύση του υγραερίου. Σε εμάς για να μπει με ασφάλεια πρέπει να μπει στο μπάνιο και η φιαλη μέσα σε ντουλαπάκι. 

Δημοσ.

Φωταέριο, εξασφαλίζεις  και θέρμανση και ζεστό νερό, ο ηλιακός δεν το έχω και τόσο σίγουρο επειδή τους χειμερινούς μήνες ειδικά μετά τον Ιανουάριο δεν έχει καθόλου ήλιο.

Δημοσ.

μάλλον το νερό είναι σκληρό και έπιασε άλατα πρέπει να κάνεις πιο συχνά συντήρηση και ν' αλλάζεις το ανόδιο.

αν είναι ορεινό παίζει να μην έχει πολλές ώρες ηλιοφάνεια και να μην συμφέρει ηλιακός.

για θέρμανση τι χρησιμοποιείς; ίσως να το συνδιάσεις με κάποιο μπόιλερ και βοηθητικά με ηλεκτρική αντίσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...