savvas15 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Εχω τον pixma MG 2450. Tελειωσε το μελάνι και το γέμισα με κάτι χύμα μελάνια που αγόρασα. Tο θέμα είναι ότι δεν εκτυπώνει, μου βγάζει μήνυμα ότι η μελανι έχει εξαντληθεί. Eντωμεταξύ είναι φουλ από μελάνι. Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω η πετάω k τον εκτυπωτή k τα μελάνια μαζί?
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, savvas15 είπε Εχω τον pixma MG 2450. Tελειωσε το μελάνι και το γέμισα με κάτι χύμα μελάνια που αγόρασα. Tο θέμα είναι ότι δεν εκτυπώνει, μου βγάζει μήνυμα ότι η μελανι έχει εξαντληθεί. Eντωμεταξύ είναι φουλ από μελάνι. Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω η πετάω k τον εκτυπωτή k τα μελάνια μαζί? Όλοι οι εκτυπωτές όταν βάζεις συμβατό ή χύμα δεν δείχνουν ένδειξη.Θα φαίνεται άδειο.Όταν αδειάσει θα το πάρεις είδηση από τη λευκή σελίδα όπως όλοι. Το θέμα είναι να εκτυπώνει.Παραβλέπεις τι λαλακίες που λένε όλοι για να ψαρώσουν κάποιοι και συνεχίζεις.Όλο κάτι παρόμοιες παπαριές λένε πολλοί ψαρώνουν και πάνε για ορίτζιναλ. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα