kostas1969 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Όταν πήρα τον υπολογιστή είχε windows 7 επάνω κάποια στιγμή μέσω της microsoft τα έκανα αναβάθμιση σε windows 10 αλλά το είχα κάνει μέσω ίντερνετ και δεν είχα αποθηκεύσει σε στικάκι τώρα αν τα κατεβάσω θα μπορέσω να το βάλουμε το κλειδί που έχω για τα εφτάρια
Crybal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι.Ετσι κι αλλιως ομως στους σερβερς της MS υπάρχει η ενεργοποιηση με το συγκεκριμενο hardware και θα τα κανει αυτόματα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από Crybal
kostas1969 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, kostas1969 είπε Καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Όταν πήρα τον υπολογιστή είχε windows 7 επάνω κάποια στιγμή μέσω της microsoft τα έκανα αναβάθμιση σε windows 10 αλλά το είχα κάνει μέσω ίντερνετ και δεν είχα αποθηκεύσει σε στικάκι τώρα αν τα κατεβάσω θα μπορέσω να το βάλουμε το κλειδί που έχω για τα εφτάρια Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά διατύπωσα το ερώτημα λάθος τα δεκάρια όταν τα έκανα αναβάθμιση τα έκανα εγκατάσταση κανονικά τα δούλεψα κανένα εξάμηνο και τα ξανά άλλαξα σε σε εφτάρια τώρα μπαίνοντας στη σελίδα της microsoft με βγάζει παράθυρο για αγορά των windows όχι για αναβάθμιση
Crybal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Το μνμ για αγορά στο βγαζει στα 10ρια...τωρα?
fujitsuA530 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αναγκαστικά θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση των 10 και θα δώσεις το ίδιο κλειδί που έχεις για τα 7άρια.
dpolal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kostas1969 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά διατύπωσα το ερώτημα λάθος τα δεκάρια όταν τα έκανα αναβάθμιση τα έκανα εγκατάσταση κανονικά τα δούλεψα κανένα εξάμηνο και τα ξανά άλλαξα σε σε εφτάρια τώρα μπαίνοντας στη σελίδα της microsoft με βγάζει παράθυρο για αγορά των windows όχι για αναβάθμιση Θα κάνεις φορμάτ και εγκατάσταση με την ΙΔΙΑ έκδοση που είχες κάνει όταν τα είχες δοκιμάσει στο παρελθόν. Εκεί που θα σου ζητήσει το κλειδί θα επιλέξεις «Δεν διαθέτω κλειδί του προϊόντος» και όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και συνδεθούν τα 10ρια στο ίντερνετ θα προχωρήσουν από μόνα τους, αυτόματα, στην ενεργοποίηση και είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα