Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα pc με fx 6300 8ram και 970 windforce (αυτό με τους τρεις ανεμιστήρες) και τέλος πάντων μερικά παιχνίδια που θέλω να παίξω δεν τα παίζει σε τόσο καλά fps με αποτέλεσμα να κολλάει σε κάποια σημεία... Έχω δει βιντεάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και εκείνους τους πάει μια χαρά τα παιχνίδια... Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχω ένα pc με fx 6300 8ram και 970 windforce (αυτό με τους τρεις ανεμιστήρες) και τέλος πάντων μερικά παιχνίδια που θέλω να παίξω δεν τα παίζει σε τόσο καλά fps με αποτέλεσμα να κολλάει σε κάποια σημεία... Έχω δει βιντεάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και εκείνους τους πάει μια χαρά τα παιχνίδια... Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα?

ssd έχεις ? Στο youtube ακόμα και σε τέτοια συστήματα έχουν περασμένα τα παιχνίδια σε ssd.. 

Σε ποια παιχνίδια έχεις πρόβλημα ?

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

ο 6300 σίγουρα, από εκει και πέρα είναι και στο κάθε παιχνίδι

Αφού βλέπω GamePlay με τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια κάρτα γραφικών...

18 ώρες πριν, leros2004 είπε

ssd έχεις ? Στο youtube ακόμα και σε τέτοια συστήματα έχουν περασμένα τα παιχνίδια σε ssd.. 

Σε ποια παιχνίδια έχεις πρόβλημα ?

Έχω στο star wars Jedi fallen orderβ και στο cod black ops 3 δεν έχω δοκιμάσει και σε άλλα games ακόμη

Όχι δεν έχω ssd

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Αφού βλέπω GamePlay με τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια κάρτα γραφικών...

Έχω στο star wars Jedi fallen orderβ και στο cod black ops 3 δεν έχω δοκιμάσει και σε άλλα games ακόμη

Όχι δεν έχω ssd

99% φταίει ο δίσκος σου. 

Τσεκαρε τα video Που αναφέρεις αν χρησιμοποιούν ssd 

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως σε κάποια άλλα παιχνίδια πχ στο gta 5 τα έχω σχεδόν όλα ανεβασμένα τα γραφικά και παει σφαίρα... Σε μερικά gameplay που είδα ναι έχουν ssd

9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

99% φταίει ο δίσκος σου. 

Τσεκαρε τα video Που αναφέρεις αν χρησιμοποιούν ssd 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε

Το θέμα είναι πως σε κάποια άλλα παιχνίδια πχ στο gta 5 τα έχω σχεδόν όλα ανεβασμένα τα γραφικά και παει σφαίρα... Σε μερικά gameplay που είδα ναι έχουν ssd

είναι ανάλογα το παιχνίδι... πχ και εγώ έχω δοκιμάσει το PUBG σε απλό δίσκο και τα κολλήματα πάνε σύννεφο. Από την άλλη το nba 2k20 παίζει αέρα στον απλό δίσκο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...