Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, p1a2o3 είπε

και το γεγονος οτι δεν εχει μπει ποτε στην τραπεζα αυτο το ποσο?

Ο μισθος ειναι υποχρεωμενος να πληρωθει στην τραπεζα, γιατι οχι και αυτο?

Ναι, έχουν δίκιο οι συμφορουμίτες. Εκτός των μισθών μπαίνουν όλες οι αποδοχές στην Τράπεζα, ακόμα και η αποζημίωση απόλυσης. Αλλά το γεγονός παραμένει, το ότι συζητάμε στο φλου μιας και δεν ξέρεις τι υπόγραψες, απλά υποθέτεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, p1a2o3 είπε

και το γεγονος οτι δεν εχει μπει ποτε στην τραπεζα αυτο το ποσο?

Ο μισθος ειναι υποχρεωμενος να πληρωθει στην τραπεζα, γιατι οχι και αυτο?

φίλε μου άσκουσε με. Οι επιχείρησης οφείλουν να τα πληρώνουν αυτά μέσω τραπέζης για να τους αναγνωρίζεται ως δαπάνη.

Τώρα ο άλλος θεωρητικά μπορεί να ισχυριστεί ότι στα έδωσε χέρι και του υπέγραψες το χαρτί αλλά μετά το θέμα περιπλέκεται. Και γι' αυτό όποιος θέλει να φάει το δώρο του εργαζομένου του του το βάζει και του λέει βγάλτο και φέρτο.

Στην ακραία περίπτωση που θα το τραβήξετε και οι δύο στα άκρα, τότε αυτό λύνεται μόνο με διακαστήριο.

Εάν υποθέσουμε ότι αυτό που υπέγραψες είναι όντως το δώρο, τότε αυτό έγινε για να σου καταθέσει το δώρο Χριστουγέννων, αλλά όχι το μισθό. Συνηθισμένη τακτική, όπως σου είπα και πριν εάν σου χρωστάει μισθούς η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη γι αυτόν από το να σου χρωστάει δώρο.

Με απλά λόγια: σου δίνει το δώρο, δεν σου δίνει μισθό, και σου λέει είμαστε μια χαρά.

Επεξ/σία από Natha
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mpentenis είπε

Μίλα με λογιστή, οχι με δικηγόρο. Βρες ενα λογιστή στην περιοχή σου και πήγαινε να κάνεις μια ερωτηση, παιζει να μην σου πάρει τίποτα για την πληροφορία (αν ειναι και λίγο άνθρωπος).... Πανω απο 5 λεπτά δεν θα του πάρει να σου εξηγήσει

Μην είσαι και σίγουρος.Πήγε η άλλη ΑΜΕΑ να κάνει αίτηση για το επίδομα (που απλά μπαίνεις με τους κωδικούς σου και βάζεις το λογαριασμό Τραπέζης αν το δικαιούσαι) και για αυτό το πράγμα της πήρε 25 ευρώ.Μάλιστα 25 ευρώ από ΑΜΕΑ να γράψει ένα IBAN.Μου το έλεγε και τρελάθηκα

Τι μου λες τώρα για ανθρωπιά.Έχει χαθεί εδώ και χρόνια από την κοινωνία μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι ο λογιστής ή ο δικηγόρος θα πει στον OP κάτι παραπάνω από αυτό που του λέμε εδώ μέσα, ειδικά από τη στιγμή που υποθέτει για το τι υπέγραψε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Natha είπε

φίλε μου άσκουσε με. Οι επιχείρησης οφείλουν να τα πληρώνουν αυτά μέσω τραπέζης για να τους αναγνωρίζεται ως δαπάνη.

Τώρα ο άλλος θεωρητικά μπορεί να ισχυριστεί ότι στα έδωσε χέρι και του υπέγραψες το χαρτί αλλά μετά το θέμα περιπλέκεται. Και γι' αυτό όποιος θέλει να φάει το δώρο του εργαζομένου του του το βάζει και του λέει βγάλτο και φέρτο.

Στην ακραία περίπτωση που θα το τραβήξετε και οι δύο στα άκρα, τότε αυτό λύνεται μόνο με διακαστήριο.

Εάν υποθέσουμε ότι αυτό που υπέγραψες είναι όντως το δώρο, τότε αυτό έγινε για να σου καταθέσει το δώρο Χριστουγέννων, αλλά όχι το μισθό. Συνηθισμένη τακτική, όπως σου είπα και πριν εάν σου χρωστάει μισθούς η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη γι αυτόν από το να σου χρωστάει δώρο.

Με απλά λόγια: σου δίνει το δώρο, δεν σου δίνει μισθό, και σου λέει είμαστε μια χαρά.

Να αλλα μου εβαλε ποσο μισθου. (επειδη δεν εχω δουλεψει απο τον μαη, το δωρο ειναι μικροτερο απο τον μισθο).

Τι θα πει? του εβαλα το δωρο και ακομα 60 ευρω bonus που ΤΥΧΑΙΑ ηταν ο μισθος, αλλα δεν του εχω βαλει τον μισθο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, p1a2o3 είπε

Να αλλα μου εβαλε ποσο μισθου. (επειδη δεν εχω δουλεψει απο τον μαη, το δωρο ειναι μικροτερο απο τον μισθο).

Τι θα πει? του εβαλα το δωρο και ακομα 60 ευρω bonus που ΤΥΧΑΙΑ ηταν ο μισθος, αλλα δεν του εχω βαλει τον μισθο?

Στην τραπεζα δίπλα στην κίνηση τι αιτιολογία γράφει;

Δημοσ.

Δεν ειμαι σε θέση να πω αν έχει ελπίδες ο άνθρωπος, εκει που πατάει το λαμογιο εργοδότης είναι ότι ο αλλος ειτε ως νέος στην αγορά που δεν ξέρει πλήρως τα δικαιώματα του και τρόπους επίλυσης σε περίπτωση αδικιών και προβλημάτων,  είτε ως μεροκάματιαρης και χαμηλόμισθος δεν θα βρει το κουράγιο και την υπομονή η και τα χρήματα για να το κυνηγήσει. Και μετά αν φύγει από την δουλειά περιμένουμε το επομενο θύμα που θα την πατήσει πάλι και θα ρωτάει για λύσεις από εδώ και από κει. 

TS εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημα σου. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, p1a2o3 είπε

Τώρα η συζήτηση γίνεται τελείως υποθετική αλλά προσωπικά δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο. Λογικά μισθό σου έβαλε. 

Στην αιτιολόγηση λέει κάτι;

Δυστυχώς η ευτυχώς πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να πας να ρωτήσεις τι γίνεται. Και αν δεν θέλεις να ρισκάρεις τη δουλειά σου πάνε και ρώτα κάνοντας το χαζό. Άλλη βοήθεια από εδώ μέσα δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xrisoula19977777 είπε

Θα σου πω τι συζητουσα πριν λιγο με μια φιλη μου που επαθα κατι παρομοιο! Λοιπον αλλα οχι με δωρο...γενικα εμενα μεχει συμβαση και μου τα εδινε μαυρα ωα τωρα! Εγω δεν εχω τπογραψει κανενα χαρτι και λοιπον ψαχνομαι γιατι παρακαλαω καθε μηνα να δω τι μπορω να κανω κ αν καποιος τον πει οτι πρεπει να τα βαζει υποχρεωτικα,θα σου εξηγησω λοιπον πολυ καλα! Εσυ μπορει να υπεγραψες και να μη μπηκαν αλλα αυτος ο τσιμπουκος με τη λογηστρια η τον λογιστη οτι εχει το κανουν να φαινεται οτι μπηκε στο λογαριασμο σου χωρις να μπηκε,οποτε εφοσον εισαι λιγο καιρο εκει σε τιμαει γιατι μπορεις να πας στη τραπεζα αου και να ζητησεις εναν αναλυτικο που φαινεται οτι δεν τα πηρες ποτε αυτα τα λεφτα και να τον γαμησεις που αυτος διχνει στο κρατος οτι τα βαζει αλλα εσυ δεν τα βλεπεις! Κουραδιο ολοι σε μια ιδια κατασταση ειμαστε,η γνωμη μου ειναι γαμησετον,κι εγω αυτο θα κανω,νισαφι

Μολις του εσυειλα μυνημα ποσο δωρο δικαιουμε! Θα ροτησει τη λογηστρια και θα μου πει,τον ροτησα ποτε θα το παρω γιατι ειναι εως σημερα και μ ειπε περιμενε να γυρισω! Αχαχχαχ θα ριξουμε τρελο γελιο

η κατάθεση του Δώρου Χριστουγέννων πρέπει να γίνει έως σήμερα 21/12/2019 μέσω τραπέζης στον λογαριασμό μισθοδοσίας του εργαζόμενου

αν αυτή δεν γίνει τότε ο εργοδότης θα έχει ποινικές ευθύνες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xrisoula19977777 είπε

Θα σου πω τι συζητουσα πριν λιγο με μια φιλη μου που επαθα κατι παρομοιο! Λοιπον αλλα οχι με δωρο...γενικα εμενα μεχει συμβαση και μου τα εδινε μαυρα ωα τωρα! Εγω δεν εχω τπογραψει κανενα χαρτι και λοιπον ψαχνομαι γιατι παρακαλαω καθε μηνα να δω τι μπορω να κανω κ αν καποιος τον πει οτι πρεπει να τα βαζει υποχρεωτικα,θα σου εξηγησω λοιπον πολυ καλα! Εσυ μπορει να υπεγραψες και να μη μπηκαν αλλα αυτος ο τσιμπουκος με τη λογηστρια η τον λογιστη οτι εχει το κανουν να φαινεται οτι μπηκε στο λογαριασμο σου χωρις να μπηκε,οποτε εφοσον εισαι λιγο καιρο εκει σε τιμαει γιατι μπορεις να πας στη τραπεζα αου και να ζητησεις εναν αναλυτικο που φαινεται οτι δεν τα πηρες ποτε αυτα τα λεφτα και να τον γαμησεις που αυτος διχνει στο κρατος οτι τα βαζει αλλα εσυ δεν τα βλεπεις! Κουραδιο ολοι σε μια ιδια κατασταση ειμαστε,η γνωμη μου ειναι γαμησετον,κι εγω αυτο θα κανω,νισαφι

Μολις του εσυειλα μυνημα ποσο δωρο δικαιουμε! Θα ροτησει τη λογηστρια και θα μου πει,τον ροτησα ποτε θα το παρω γιατι ειναι εως σημερα και μ ειπε περιμενε να γυρισω! Αχαχχαχ θα ριξουμε τρελο γελιο

έχεις μπερδέψει τα θέματα "χρυσούλα". Αυτό εδώ δεν είναι κανένα από τα 2 που έχεις ανοίξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...